Rakursi Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kız arkadaşım bu hafta İstanbul'u görecek ilk kez. İstanbul'un heryerini biliyorum ama kafam karıştı nerelere götürsem falan 1 hafta süre var, İstanbul da büyük şehir hani. Tavsiyeleri alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Sultanahmet'de köfte yiyin İstanbul Arkeoloji Müzesini gezin, Kız Kulesi, Ortaköy'de tekne turlarına katılın, Saraylara falan gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 galata kulesine çıkın mutlaka hava karanlıkken. Özellikle arkadaşın Ankaradan falan geliyorsa =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kız arkadaşınsa galata kulesine ilk çıktığınla evlenirmişsin geyiğini kullanarak rep dahi toplayabilirsin, go for it (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bagcilara gidin kamil bile olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Farinal said: İstanbul Arkeoloji Müzesini gezin ha sadece buraya gitsinler dimi valla ben ilk gittiğimde önce ayasofyayı gezdim sonra topkapı sarayını arkeoloji müzesine girdim bunlardan sonra ama ayasofya ve saraydan sonra pek içimi açmadı niyeyse. yere batan sarnıcına git. sonra ordan çıktıktan sonra atla tramvaya galatada inip galata kulesine çıkın (ama bunu akşam üzeri yapın, biraz bekleyin sonra hava kararsın bide öyle bakın istanbula. ertesi günde dolmabahçeyi gezin beşiktaşı gezin. ortaköye gidin. adalara gidin neresi kaldı lan aklıma gelince yazayım. aa kapalı çarşıyı unutmayalım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 çamlıca tepesinede bi çıkın.. hisarüstünde yemek falan yiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 üsküdar polat alemdar bankına kesin ugrayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Büyükada'ya gidin. Olmaz ise olmaz bir mekan. Havada güneşli ise aheste aheste arşınlayın boş sokaklarını. Çok huzur verici bir yer. Kız arkadaşın geliyormuş madem. Bir fayton turu yaparsınız. Zulayada iki kadeh ve küçük bir kırmızı şarap atarsın, faytonda karşılıklı çok güzel gider. Denedim ve bir çift parlayan göz ile karşılaşdım ordan biliyorum. İki vapur arası 2 veya 2.5 saat olması lazım o sürede zaten hayli hayli yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Eveeet hatun kişi 7sinde geliyor. Yardıma devam lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ben de annem babamla gezeceğim bu hafta sonu. Buna uygun mekanları da yazarsanız sevinirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Law said: Büyükada'ya gidin. Olmaz ise olmaz bir mekan. Havada güneşli ise aheste aheste arşınlayın boş sokaklarını. Çok huzur verici bir yer. Kız arkadaşın geliyormuş madem. Bir fayton turu yaparsınız. Zulayada iki kadeh ve küçük bir kırmızı şarap atarsın, faytonda karşılıklı çok güzel gider. Denedim ve bir çift parlayan göz ile karşılaşdım ordan biliyorum. İki vapur arası 2 veya 2.5 saat olması lazım o sürede zaten hayli hayli yeter. SAKIN SAKIN SAKIN büyükada overrated rezil bi yer ve at boku kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Pehey diyorum sadece pehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kınalıadaya gidin onun yerine. daha tenha olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Kız arkadaşından bahsediyoruz, müze diyenleri kın kın kınıyorum. Müzeye falan gitme, camiyede gitme oralara ailesiyle gider sonra. Gideceğin yerler istanbul olmalı, istanbul kokmalı. Buram buram aşk kokmalı aşk! Bi kere, Yeniköye gideceksin illaki onunla, sahilde bir yürüyüş yemekten sonra. Mis gibi havayı içine çek, hem nezih ortam apaçi falan olmaz. Vagabondo's u önerebilirim orda, çok güzel bir Italyan restoranı cordon bleu su mütiş, 2 tane al, 2 de kırmızısından şarap iste 60-70 e kalkarsın, her kuruşa değer. Ertesi gün, Sabah sarıyere garipçeye git. Deniz kenarı ucuzundan bi kahvaltı yap; mütiş kahvaltı. Oradan taksiciye, sizi havantepeye götürmesini iste. Yerel taksici değilse bilmez, gidince caminin yanında bankta oturun, daha güzel manzara zor bulursunuz, belki tarabyanın tepelerinde. Sonra, Emirgana gidin gün içinde, o tarafları gezin, bi ara baltalimanı civarından geçersen "oba"ya güzel olur, çay 5ytl dir ama köprüyü güzel görür. Sonra istinye civarından sarıyere doğru yürü akşam üstü. Sarıyerden teknelere binip anadolu kavağına geçin, en son restorana gidin adı "baba" polis karakolundan sonra. Güzelce balığınızı yiyin ( aslında rumeli fenerinde fener balığı yiyebilirsiniz ama şimdi orda güzel mekan bulmak zor, arabasız daha zor ) Ama araban varsa, sarıyerden rumeli kavağına ara bi yol gidiyor ordan gidersen güzel mekanlara rastlayabilirsin. Tabi genede anadolu kavagı gıbısı yok. Kilyosa gitmen lazım, bahar geldi zaten. Mutlaka git. Bebeği, arnavutköyü Kısaca sarıyerden eminönüne kadar bütün sahili gez abi. Beyoğluna mutttlaka götür, beyoğlu pi'nin hemen üst sokağında çalıntı diye bi bar var, çok nezih ve eski hareketli türkçe şarkılar çalıyor, kız arkınla gidebilirsin. Çıkmam lazım sonra devam ederim ama yapmaman gereken şunlar ASLA alışveriş merkezine gitme, hava kötüyse belki.. Müzeye camiye falan gitme. Kız arkadaşın nereli? Egeli ise kokoreçi beğenmez, çünkü istanbulda domates karıştırıyorlar ve kimyondan bihaberler. Tophaneye mutlaka götür, nezih yerler var tabiki. Tophaneye gitmişken yanda istanbul modern var, giriverin kesin bişiler vardır. Taksim levent metrosna mutlaka bindir =) güzel şeyler olabiliyor. Mutlaka tünele götür, mutlaka perayı göster istanbulu istanbul yapan herşeyi göster balık ekmek yedir mesela en lezizinden, sora eminönünden 5 ytl ye boğaz turuna çıkarsınız üfff gitmem lazım hasretim zaten istanbula canım iice sıkıldı şimdi :(( İyi gezmeler sana, AVM lerden ve Camilerden uzak dur. Anne babasıyla gitsin onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yazdıklarını okuyunca bir an evvel sevgili bulup İstanbul'u gezesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 taksimde en ucuz oteller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bağcılar ebubekir camii ve etrafı. Güngören kale center Bu ikisine mutlaka gidin yalnızca elit insanlar olur oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Suark said: Kız arkadaşından bahsediyoruz, müze diyenleri kın kın kınıyorum. Müzeye falan gitme, camiyede gitme oralara ailesiyle gider sonra. Gideceğin yerler istanbul olmalı, istanbul kokmalı. Buram buram aşk kokmalı aşk! Bi kere, Yeniköye gideceksin illaki onunla, sahilde bir yürüyüş yemekten sonra. Mis gibi havayı içine çek, hem nezih ortam apaçi falan olmaz. Vagabondo's u önerebilirim orda, çok güzel bir Italyan restoranı cordon bleu su mütiş, 2 tane al, 2 de kırmızısından şarap iste 60-70 e kalkarsın, her kuruşa değer. Ertesi gün, Sabah sarıyere garipçeye git. Deniz kenarı ucuzundan bi kahvaltı yap; mütiş kahvaltı. Oradan taksiciye, sizi havantepeye götürmesini iste. Yerel taksici değilse bilmez, gidince caminin yanında bankta oturun, daha güzel manzara zor bulursunuz, belki tarabyanın tepelerinde. Sonra, Emirgana gidin gün içinde, o tarafları gezin, bi ara baltalimanı civarından geçersen "oba"ya güzel olur, çay 5ytl dir ama köprüyü güzel görür. Sonra istinye civarından sarıyere doğru yürü akşam üstü. Sarıyerden teknelere binip anadolu kavağına geçin, en son restorana gidin adı "baba" polis karakolundan sonra. Güzelce balığınızı yiyin ( aslında rumeli fenerinde fener balığı yiyebilirsiniz ama şimdi orda güzel mekan bulmak zor, arabasız daha zor ) Ama araban varsa, sarıyerden rumeli kavağına ara bi yol gidiyor ordan gidersen güzel mekanlara rastlayabilirsin. Tabi genede anadolu kavagı gıbısı yok. Kilyosa gitmen lazım, bahar geldi zaten. Mutlaka git. Bebeği, arnavutköyü Kısaca sarıyerden eminönüne kadar bütün sahili gez abi. Beyoğluna mutttlaka götür, beyoğlu pi'nin hemen üst sokağında çalıntı diye bi bar var, çok nezih ve eski hareketli türkçe şarkılar çalıyor, kız arkınla gidebilirsin. Çıkmam lazım sonra devam ederim ama yapmaman gereken şunlar ASLA alışveriş merkezine gitme, hava kötüyse belki.. Müzeye camiye falan gitme. Kız arkadaşın nereli? Egeli ise kokoreçi beğenmez, çünkü istanbulda domates karıştırıyorlar ve kimyondan bihaberler. Tophaneye mutlaka götür, nezih yerler var tabiki. Tophaneye gitmişken yanda istanbul modern var, giriverin kesin bişiler vardır. Taksim levent metrosna mutlaka bindir =) güzel şeyler olabiliyor. Mutlaka tünele götür, mutlaka perayı göster istanbulu istanbul yapan herşeyi göster balık ekmek yedir mesela en lezizinden, sora eminönünden 5 ytl ye boğaz turuna çıkarsınız üfff gitmem lazım hasretim zaten istanbula canım iice sıkıldı şimdi :(( İyi gezmeler sana, AVM lerden ve Camilerden uzak dur. Anne babasıyla gitsin onlara. Ağlıcam. Romantizme bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Suark güzel yazmış.. canım çekti Eminönündeki teknelerde ucuz balık ekmek eminönünden (beşiktaş'tan değil) boğaz turu. dilencivapuru vardı tv'de geçenlerde çok iyi duruyordu güzargah, uğradığı yerler.. ama aktif mi hala bilmiyorum, o da olur rumelide kahvatlı ardından dolmabahçeye kadar yürüyebilirsiniz, yolda duradura sarıyerde börek yiyip bi kayık kiralayıp takılın gece beyoğlunda kalabalığa karışıp sallana sallana yürüyün, hava güzelse dondurma falan alın eliniz boş durmasın caddebostanda sahile alın biraları gidin, köpekleri çocukları, uçurtmaları yelkenleri izleyin gidin büyükadaya, faytona binin zamanım olsa yapcak neler neler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Lancelion said: kız arkadaşınsa galata kulesine ilk çıktığınla evlenirmişsin geyiğini kullanarak rep dahi toplayabilirsin, go for it (tu) Da hacıt ''1 aydır cıkıyoruz kızkulesi yes'' ise adam haybeden ban-kai açmış olur, boşa gitmesin ^^ Anadolu yakasında denmemiş ise moda-caddebostan sahil civarlarını da zorlarsın hava güzel olursa. Kalamış parkına falan gider kedi seversiniz. Sağlam kedi yapıyor mu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hava bok gibi rotasyonlarda kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bi de bu başlık gezdim tozdum'da olsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Tarlabaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 fikirtepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar