BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 4 Nisan 2010 pazar 17:00-18:00 paraar bozuk gelsin yetişemiyorum ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 beni yazın ama sakın sakatlamayın öss var bi hafta sonra bu sefer alın bi de artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben gelemeyebilirim şimdiden diyeyim, haftaiçi netleştirecem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi yüzde 80 diyeyim şimdilik, en geç cumartesi sabahına ben de haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 geldim gördüm yendim. veni vidi vici ildeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Vizeler sebebiyle önümüzdeki hafta yokum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kapora verdim geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 varım dedim ne kazandım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 4 tl bozuk para getrirme şartına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kadroyu yazsın modumuz yine benide yazın ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kermit varsa giremesem bile kadroya fıstık atmaya gelirim yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu hafta bi 24 kisi cıkacak heralde aehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 mulgear6 said: kermit varsa giremesem bile kadroya fıstık atmaya gelirim yandan sonra bende eric cantona gibi girişirim sana futbol kariyerime son veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kaleye talibim gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konn said: kapora verdim geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben de varım 2buçukta kadir has'ta açıköğretime gircem.. bu yeni stada ordan nasıl giderim bana tarif edin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 @Koon Kapora verenin yeri garanti ise geldiğim ilk maçtan itibaren kapora vermeye başlarım ve her maç oynarım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dreagloth said: Konn said: kapora verdim geliyomdas =)) pazar gunu olması super oldu insallah kadroda yer olur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bozuk para benden sorulur dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ben ben ben bende oynamak istiorum gene. Pek fazla varlık göstremesemde eğlenceliydi bi önceki maç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 paticikte biletler kaporayla ayarlanıyor. o kadar talep yoğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 balon said: paticikte biletler kaporayla ayarlanıyor. o kadar talep yoğun. kaporaları dün verdik hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 askerlik öncesi son haftasonum oynamak isterim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Net geliyorum yaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 CthuLhu said: 2buçukta kadir has'ta açıköğretime gircem.. bu yeni stada ordan nasıl giderim bana tarif edin amaKadir Has'ın Haliçteki kampüsse eğer vapurla Eminönü-Kadıköy yapıp sonra Kadıköy'den sahilden giden sarı dolmuşlara binmen gerekir. Sınav ne kadar sürüyo bilmiyorum ama vapuru beklemesiyle trafiğiyle 1 saati hayli geçer. Ha bi de Eyüp'e gidip metrobüsle Söğütlüçeşme'den gelebilirsin (sonra yine dolmuş), daha kısa sürer sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar