Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Pati istanbul karması amatör bir ligde oynayabilecek kapasitede.. Ciddi anlamda iyi bir kadro çıkartırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bence 1000 pati sitanbul 10000pati ankarayı yokeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi kermite oranla bi söylesenize nasıl oynuyorsunuz ona göre gerçekçi bi yorum yabalım :P şahsen biz kermiti beenmedik :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben bu maç oynamadım onu söyliyim saha bizim evin salonu kadar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ve ciddi ciddi istanbul ankarayı döver futbolda şaka değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dur len dur 4 yıldır ilk defa sahaya çıkanlar var Ankarada :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 seyirci var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 herhafta oynaya oynaya geliştirin kendinizi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 vardı tabi, hemde kız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 istanbulun söylendigi kadar iyi oldugunu zannetmiyorum. Eger kermit orada oynayıp burada oynuyamadıysa kermitten kötüsünüz demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bende nefes olsa estiricemde işte..ciğer kalmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben mesela en üstdüzey performansımı sergiledim maçta. ama gökalpin dediğine göre istanbulda ciğer var. çok büyük olmayan bi sahada alırız istanbulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sdeceokuyangenç said: bende nefes olsa estiricemde işte..ciğer kalmamış :D abine çekmişin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kalemizde smoke olursa istanbulun hiç şansı olmaz adamım. imza: bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: vardı tabi, hemde kız.. uuuu çok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Gelseydiniz takılırdınız, bizle dalga geçerdiniz işte.. Totuyla gol atanlarımız bile vardı takımımızda o derece afasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 evde anne var olmasa gelecektim 'buraların en büyüğü o bir başka paticik paticik çok yaşa' diye bağırıcaktım sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 narziss said: kalemizde smoke olursa istanbulun hiç şansı olmaz adamım. imza: bir dost. 6 tane aslan gibi kalecimiz var istanbulda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 igne deliginden atarız golu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 4Ever said: igne deliginden atarız golu ahahahah planları yaptık maçtan sonra nasılsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 cavanagh said: narziss said: kalemizde smoke olursa istanbulun hiç şansı olmaz adamım. imza: bir dost. 6 tane aslan gibi kalecimiz var istanbulda sdf 6sını aynı anda koyamayacağınıza göre sorun yok :) ayrıca eyvallah narziss defans iyiydi valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 onu bunu bilmem paticik olarak bi halısaha maçı gördüm ya o bana yeter... emeği geçen herkese teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bir gün öncüyü kaleye geçirip tüm maç onu çekelim kamerayla, alem kaleci görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Kender Yiğit Dreagloth Wishmaster Sixoms Konn Cavanagh şu an aklıma gelen 7 kişi istanbuldan illaki vardır daha iyisi kuura bakmayın unuttuysam ehauh mesela tolga da olabilir defansa. şu istanbul karması gol yemez ankaradan imo. Screwy Balon Khelben İldeniz Cthulu Zaugna Fizban şu kadroyla çıkarsak zorlıyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bi kere Hakan oynuyorsa her türlü yeneriz biz afasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar