nedanko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ya aklima bisi takildi ozhan canaydinla ilgili bir sey okurken, simdi ornegin galatasaray veya fenerbahce, artvinsporla onemli bir maca cikiyor, kulup baskani diyor ki TV'de, eger galatasaray bu maci alirsa Artvin'e okul hastane ve camii yapayacagim, ve artvinde 100 kisiyi ise alacagim. Bu hareket ceza alir mi? Yoksa sadece etik mi degildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 teşvik priminden kulup ceza alır, küme düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 oyle sey diyen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aki farazi soruyorum. bilmedigimden soruyorum, tesvik ama futbol ile ilgili degil mi? Yani hakeme karsi takimin oyuncularina vs. futbolun icinde, maca etkisi olan kisilere yapilmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 son 2 satırdaki cümleleri çözemedim 2. defa bile okumadım yani nedanko ne demek istedin ya orda ahaha edit: 1. satır daha epicmiş aki farazi ? abi iyi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yapayacağım nedir hakikatten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 nedanko said: Ya aklima bisi takildi ozhan canaydinla ilgili bir sey okurken, simdi ornegin galatasaray veya fenerbahce, artvinsporla onemli bir maca cikiyor, kulup baskani diyor ki TV'de, eger galatasaray bu maci alirsa Artvin'e okul hastane ve camii yapayacagim, ve artvinde 100 kisiyi ise alacagim. Bu hareket ceza alir mi? Yoksa sadece etik mi degildir?Etik değil en başta ama biri mahkemeye suç duyurusunda bulunursa belki yargılanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aki = aqui Ceza almaz bana kalırsa. Edit: Ha evet direk almayabilir de, biri dava açarsa teşvik var deyip yedirilebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Banada oyle geliyor, soyle bisi buldum nette mesela. Teşvik Primi Teşvik primi, başka bir takımın oyuncularına oynayacakları müsabaka ilgili , üçüncü takımlar yararına bir performans ortaya koymaları ile oynayacakları maçı kazanmaya yönelik motive etme çalışmasına karşı verilen kayıt dışı paradır. Yani baska takimin oyuncusuna, yoneticiye, hakeme ya da futbolla ilgili herhangi bir kisiye verilen bir para yok ortada. O yuzden ceza almaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ceza olayi yoruma bagli ama bence alir. Direk takim icin yardim yapmasa da rakibi etkilemeye calisiyor sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 takimi direk etkileyen bisey degil aslinda, kluple hic alakasi yok, sehre yardim, enteresan bi konu tabi. takima antreman sahasi yaptiricam dese mesela direk alirlar aklini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 buna benzer bir olayi ihsan kalkavan gundeme getirmisti. televizyonda elimdeki cantada 1milyon tl var demisti bu haftaki macta ankaragucu galatasarayi yensin tum parayi futbolculara verecem demis ti. yaniliyor olabiliim ama ihsan kalkavan yonetici idi o donemde ceza felan almamisti.gerci ankaragucu 8 yemisti o macda o da ayri mevzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 medeni cesaret lazım herhalde onun için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 nedanko said: Ya aklima bisi takildi ozhan canaydinla ilgili bir sey okurken, simdi ornegin galatasaray veya fenerbahce, artvinsporla onemli bir maca cikiyor, kulup baskani diyor ki TV'de, eger galatasaray bu maci alirsa Artvin'e okul hastane ve camii yapayacagim, ve artvinde 100 kisiyi ise alacagim. Bu hareket ceza alir mi? Yoksa sadece etik mi degildir? Şimdi GS maça çıkarken GS başkanı "artvinde okul yapıcam kazanırsak" derse bu şikeye girer, etik olmadığı gibi suçtur hapse kadar yolu var. Ama GS maça çıkarken FB başkanı gelip Artvine "yenin şu GS'yi para vercem" derse teşvik primi olur. Teşvik primi de etik değildir, ama suç değildir. Her şeyden önce bir takımın maçı bilerek kaybetmesi sözkonusu bir durum, şike oluyor, ama bir takım "bilerek kazanmaz" en fazla fazladan motive olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aslında bana göre teşvik e de ceza verilmesi gerekir. Sonuçta paralar çar çur ediliyoru bazı maçlarda göz var nizam var yenemeyeceği ortada ama genede teşvik verilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar