Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşisözlük yazar ve okurları

dastingo

Öne çıkan mesajlar

selam gençler. ekşisözlük yazarı olmak bi aralar benim için çok hoş bi olaydı. o zamanlar kalitesi daha yüksekti falan. şimdilerde (tabi yine eski başlıklar olsun falan herşey duruyor hala biçok güzel başlık var falan ama) çok fazla boş başlık, entry, gereksiz siyasi kutuplaşmalar görüyorum. özellikle belli bir siyasi grubun ciddi ekşisözlük kadrolaşması var. eski tadını alamıyorum ben (o zaman yazar olamıyordum tanıdık olması gerekiyordu falan tabii daha bi ayrı yeri vardı olayın :) ).

böyle düşüncelerimi paylaşiim dedim. siz ne düşünüyorsunuz haksız mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi sözlük'te siyasetle ilgili post okumamak gerektiğini düşünüyorum, geyik bir sürü post yada okul vs. ile ilgili düzgün yorum var. Ama ağzı olan konuşuyor o da ayrı mesele örnek sadece okulun adını bilip böyle kötü şöyle diye sallayıp sıvayan var..

ama sadece ekşi sözlük de mi, her yerde ..

edik. ODTÜ MBA programına sallamış birisi, bi de eklemiş sonuna okumadım orada diye de ordan aklıma geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fazla troll var. Zaten girilen entrylerin aşağı yukarı %80'i siyasi veya dini. Bu entrylerin de yarısı troll.
Yani tüm yazıları toplasan, %10'u falan anca iş yapar. Eski kalitesi kesinlikle yok. Bu kalite düşüklüğü 6. nesilde başladı, 7. nesilde hız kazandı. Ben de 7. nesilim mesela ama öyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya internetteki çoğu portalda sanki aynı durum var, yani internet yaygınlaşınca türlü türlü şeyler türedi. Bir kere herkes farklı olcam die troll olma moduna falan girdi, çoğu sitede dolaşırken okuduklarımdan eskisi kadar zevk almıyorum. Ekşi içinde aynısı geçerli işte.
Sosyal ağlarda paylaş

6. nesil miğferdibi yazar alımlarında sözlüğe girdim, ama o zamanlar akıl başka yerde tabii, yazdığım şifreyi vs. unuttum derken taa 9. nesile kadar okuyucu olarak geldim. Gene toplu yazar alımlarının ikisini de ucu ucuna "entrylerimi düzelteyim, tanım entarilerim düzgün olsun" vs. derken kaçırdım. İyice umudu kesmişken yazar olduğum haberi geldi.

Ama bu arada yazma hevesim geçti, sol frame'den tiksindim. Ne ben eski ben'im, ne de sözlük eski sözlük. Kafama eserse, rage mode'a geçersem entry giriyorum, onun dışında da bi olayı yok.

Dediğim gibi, ne sözlük eski sözlük, ne de ben eski benim.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak bende de seninkine çok benzer bir durum var. Miğferdibini kaçırmıştım sonraki alımlarda girdim, çaylakken gereksiz tartışmalarla patladım falan derken tekrar yazar oldum ama hiç bir zaman eskisi gibi olmadı, o zamanlar olsa her gün birşeyler girerdim gibime geliyo ama şimdi kırk yılda bir belki giriyorum o da kafama birşey ya tak ederse ya da canım özel olarak birşey yazmak isterse.
Sosyal ağlarda paylaş

olm bu ekşisözlük yazalığı okadar önemli bişemi lan :s
ben ayda 4-5 defa çok işim düşerse girip bakıyom.

mesela bilmemne sınavında ne yapılır ne lazım olur
ya da şu içki nasıl hazırlanır
veya da şu filmin yönetmenlerinin özel bilgileri bilmemneleri varmıdır bi bakiim deddim şeyler için giriyorum.

yoksa çok boş ve bi okadar da hoş DEĞİL artık.. çok gereksiz bi site bence ekşi. adam gibi hiçbişey yok. artık bana bişey katmadığına inanıyorum ve girmiyorum.

ama millet neden ölüp ölüp diriliyo yazar olmak için onu hiç anlamış değilim. çok ilginç

pati 100 basar..
Sosyal ağlarda paylaş

eksi sozluk yillardir ayni lamerligini koruyor, uye sayisi arttigi icin lamer oranida dogal olarak artti, ama her zaman icin anadoludan buyuk sehre gelip, tum kulturel yargilarini yitirip entel olan genclerin sancisini iceren bi siteydi halada oyle, exhibitiondaki kezbanlar iyi ama.

Bu parcanin ana fikri: biz daha iyi trolleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar önce bi okur hesabım vardı. sonra unuttum onu falan bayaa bi süre girmedim. en son sabırtaşı yazarlar alındığında 9. nesil olarak girdim ama filbert'e sövdüğüm için uçuruldum (filbert'i tanıyan tanır sözlükte, şimdi pek aktif değil ama zamanında cidden militandı adam) şimdi 11. nesil olarak bekliyorum bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben son alımlarda yazar olmustum. gayette guzel yazıodum. sora bi baktım bi gun çaylak olmusum. neden çaylak olduğumla ilgili hiçbişi yok. çaylak oldunuz tarzı bi uyarı falanda yok. sora biraz kurcaladım ettim meğerse bi başlığa yazdığım aptal bi entry ztn daha once varmıs. adam orda insalarla kufur edio, kışkırtıo ama hiçbişi yapılmıo, ben sırf 3 kelimelik bi cumle yazdım ve aynı şey baslıkta var diye çaylak oluyorum. saçmalık. o gunden beri girmiyorum ztn.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...