dastingo Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 selam gençler. ekşisözlük yazarı olmak bi aralar benim için çok hoş bi olaydı. o zamanlar kalitesi daha yüksekti falan. şimdilerde (tabi yine eski başlıklar olsun falan herşey duruyor hala biçok güzel başlık var falan ama) çok fazla boş başlık, entry, gereksiz siyasi kutuplaşmalar görüyorum. özellikle belli bir siyasi grubun ciddi ekşisözlük kadrolaşması var. eski tadını alamıyorum ben (o zaman yazar olamıyordum tanıdık olması gerekiyordu falan tabii daha bi ayrı yeri vardı olayın :) ). böyle düşüncelerimi paylaşiim dedim. siz ne düşünüyorsunuz haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ekşi sözlük'te siyasetle ilgili post okumamak gerektiğini düşünüyorum, geyik bir sürü post yada okul vs. ile ilgili düzgün yorum var. Ama ağzı olan konuşuyor o da ayrı mesele örnek sadece okulun adını bilip böyle kötü şöyle diye sallayıp sıvayan var.. ama sadece ekşi sözlük de mi, her yerde .. edik. ODTÜ MBA programına sallamış birisi, bi de eklemiş sonuna okumadım orada diye de ordan aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 işte ekşide pek olmazdı eskiden, yamuluyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çok fazla troll var. Zaten girilen entrylerin aşağı yukarı %80'i siyasi veya dini. Bu entrylerin de yarısı troll. Yani tüm yazıları toplasan, %10'u falan anca iş yapar. Eski kalitesi kesinlikle yok. Bu kalite düşüklüğü 6. nesilde başladı, 7. nesilde hız kazandı. Ben de 7. nesilim mesela ama öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ya internetteki çoğu portalda sanki aynı durum var, yani internet yaygınlaşınca türlü türlü şeyler türedi. Bir kere herkes farklı olcam die troll olma moduna falan girdi, çoğu sitede dolaşırken okuduklarımdan eskisi kadar zevk almıyorum. Ekşi içinde aynısı geçerli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 O da doğru aslında. Her yer troll kaynıyo. Millet sıkılıp bırakır da uzun sürer bence. 4-5 seneyi bulur trollükten başka bi şey bulunması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 4-5 sene sonra ya xxx sitede troll yok ya hiç çok bayık denmesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 6. nesil miğferdibi yazar alımlarında sözlüğe girdim, ama o zamanlar akıl başka yerde tabii, yazdığım şifreyi vs. unuttum derken taa 9. nesile kadar okuyucu olarak geldim. Gene toplu yazar alımlarının ikisini de ucu ucuna "entrylerimi düzelteyim, tanım entarilerim düzgün olsun" vs. derken kaçırdım. İyice umudu kesmişken yazar olduğum haberi geldi. Ama bu arada yazma hevesim geçti, sol frame'den tiksindim. Ne ben eski ben'im, ne de sözlük eski sözlük. Kafama eserse, rage mode'a geçersem entry giriyorum, onun dışında da bi olayı yok. Dediğim gibi, ne sözlük eski sözlük, ne de ben eski benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 benimde su anda duran yazilarin yuzde 90 i caylakken yazdiklarimdir, yazar olduktan sonra yazasim gelmiyo, ama zaten oylede olmali yani sirf yazmak icin yazinca forum gibi oluyo, bazi seyleri biriktirip oyle yazmak lazim. o zaman anlami cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 stimpak bende de seninkine çok benzer bir durum var. Miğferdibini kaçırmıştım sonraki alımlarda girdim, çaylakken gereksiz tartışmalarla patladım falan derken tekrar yazar oldum ama hiç bir zaman eskisi gibi olmadı, o zamanlar olsa her gün birşeyler girerdim gibime geliyo ama şimdi kırk yılda bir belki giriyorum o da kafama birşey ya tak ederse ya da canım özel olarak birşey yazmak isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ben yazar olduktan sonra butun entrylerimi silmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir -Sun Tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 olm bu ekşisözlük yazalığı okadar önemli bişemi lan :s ben ayda 4-5 defa çok işim düşerse girip bakıyom. mesela bilmemne sınavında ne yapılır ne lazım olur ya da şu içki nasıl hazırlanır veya da şu filmin yönetmenlerinin özel bilgileri bilmemneleri varmıdır bi bakiim deddim şeyler için giriyorum. yoksa çok boş ve bi okadar da hoş DEĞİL artık.. çok gereksiz bi site bence ekşi. adam gibi hiçbişey yok. artık bana bişey katmadığına inanıyorum ve girmiyorum. ama millet neden ölüp ölüp diriliyo yazar olmak için onu hiç anlamış değilim. çok ilginç pati 100 basar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 eksi sozluk yillardir ayni lamerligini koruyor, uye sayisi arttigi icin lamer oranida dogal olarak artti, ama her zaman icin anadoludan buyuk sehre gelip, tum kulturel yargilarini yitirip entel olan genclerin sancisini iceren bi siteydi halada oyle, exhibitiondaki kezbanlar iyi ama. Bu parcanin ana fikri: biz daha iyi trolleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Glatheros said: Bu parcanin ana fikri: biz daha iyi trolleriz. hahahahah >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 PKKlı doldu sözlük. Ban Hammer gerek onlarada. Nefr'i filan sözlüğe ihraç edelim bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 dastingo said: haksız mıyım? haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 söyle o zaman neden öyle düşündüğünü. laf atıp kaçmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 senin söylediklerinin olmadığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 faydalı kısmını kullanın, faydasız kısmına bulaşmayın. internetin tamamı için geçerlidir hatta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sözlükte pkk lı dediklerinizin %80 i troll, bikaçtane gerçek pkk lı var bir ikisini rl de tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yıllar önce bi okur hesabım vardı. sonra unuttum onu falan bayaa bi süre girmedim. en son sabırtaşı yazarlar alındığında 9. nesil olarak girdim ama filbert'e sövdüğüm için uçuruldum (filbert'i tanıyan tanır sözlükte, şimdi pek aktif değil ama zamanında cidden militandı adam) şimdi 11. nesil olarak bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 işte ekşi bence iyidir de eskiden daha çok severdim. anasayfamdı falandı. beni rahatsız eden trolleri ayıklamamaları. eskiden daha ciddi uçururlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ekşi iyi de yazarları kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yahu ben son alımlarda yazar olmustum. gayette guzel yazıodum. sora bi baktım bi gun çaylak olmusum. neden çaylak olduğumla ilgili hiçbişi yok. çaylak oldunuz tarzı bi uyarı falanda yok. sora biraz kurcaladım ettim meğerse bi başlığa yazdığım aptal bi entry ztn daha once varmıs. adam orda insalarla kufur edio, kışkırtıo ama hiçbişi yapılmıo, ben sırf 3 kelimelik bi cumle yazdım ve aynı şey baslıkta var diye çaylak oluyorum. saçmalık. o gunden beri girmiyorum ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar