Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dinleyen var mı taş gibi albüm yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yalan gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kurban'ın şarkıları çok güzel oluyor, Sahip ne zaman çıkmış, Ankara'da görmemiştim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çıktı çıktı d&r a fln gelmiş olması lazım nette bi sürü yerde var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 1. GÜNEŞ 2. İFRİT 3. SAHİP 4. SOYKIRAN 5. HAKİM 6. YOBAZ 7. DAS MOTİV 8. MESİH 9. SON EMİR 10. MİSAFİR 11. ATEŞ VAR MI? soykıran şarkısını sitede yayınlamışlar burdan dinlenebilir http://www.kurban.com/anasayfa.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 albüm kapağı çok güzel de, fazla arap olmuş, yani kesinlikle ÇOK FAZLA. gören ilahi sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 das motive kesin psycodelic tir diye tahmin ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 şarkıları bilemicem ama albüm kayıtlarını beğenmedim. çalgı sesleri çok bastırıyor deniz'in sesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Arkasokak said: şarkıları bilemicem ama albüm kayıtlarını beğenmedim. çalgı sesleri çok bastırıyor deniz'in sesini. özellikle basta acayıp tis açık tellerin gıcırtısı geliyor hele bide pena ile çalmış sanırsam çalan hepten parlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yobaz çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 soykıran'ı geçen sene ytü'nün şenliklerinde çalmışlardı orda da enstrumanların sesi çok bastırıyodu zaten gereksiz olmuş ama diğer parçalarından umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kurban iyi de, bi kısım genç tarafından overrated yapılması çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Llama said: Arkasokak said: şarkıları bilemicem ama albüm kayıtlarını beğenmedim. çalgı sesleri çok bastırıyor deniz'in sesini. özellikle basta acayıp tis açık tellerin gıcırtısı geliyor hele bide pena ile çalmış sanırsam çalan hepten parlamış ben de özellikle severim böyle bas sesini, tabi parçadan parçaya değişiyor bas ihtiyacı. ama özellikle yapılmış ve hoş olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 basslar slap çoğu yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi dagilmamismiydi bu les herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar