Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçkin Piriler & Kaan Tangöze

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Kaan ı İbo ya benzetmek gibi olmasın ama ilk fotoyu görünce daha önce gördüğüm bu foto geldı aklıma opus seklinde benzerlik sezdım kaanla ıbonun :)
Foto kalıtesı dusuk bıraz ama uzgunum baska bulamadım.
Degişik bi evlilik bılemedim
Acaba guzellık gectıkce aklına katlanabılır mı Seçkin Pirilerin
Kaan Tangoze
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Bana çok güzel bir evlenme teklifi yaptı. Ailesiyle birlikte gelip beni ailemden istedi. Her şey usullere uygun oldu. Gelinliğimle telimle duvağımla ailemin evinden ayrıldım. Ailemle yaşıyorum. Kaan'la aynı evde yaşamamız mümkün değildi. Birlikte yaşamama ailem asla izin vermezdi. Benim kafa yapıma da böyle bir şey uymazdı zaten...

1. bu adanan hocanın kızlarından değil miydi?
2. lan bişiyi tadında bırakın kardeşim.. kuzenle geyik yaparken türkiyede neden alternatif akımların japonya gibi olmadığı sorgulamasında
said:
"kız converse falan çekmiş. nüfus kağıdına bakıyorsun; adı kezban! ana adı müzeyyen yazıyor. foto zaten vasat bi vesikalık. farklı bir akım falan değil. bildiğin kezbanın vesikalık fotosu işte. ha bi de ister tikky olsun ister sıradan bir kız isterse punk takılsın nihayetinde evlenir evlenmez çocuk yapıp kilo alıcak işte kezban.."

dediydik gene aynı olay.. ailemden istediler bilmem ne.. lan bu insanların hayatları boyunca toplumun değer yargılarına ters yönde gidip tam evlilik falan gibi olaylara olunca köklerine, köylerine dönmesini ben çözemiyorum.. hoşlanmıyorum da. iki yüzlülük. başka bişi değil..

"...gelin evinde kına da yaptılar anamlarlan. sonra ağlaşmışlar topluca.. ben de gittim damat tıraşı oluverdim.. at getirmişler gelin için... küheylan.. küheylanı sevdim biraz. yüz görümlüğü neyin aldım kuyumcu hacı mustafa amcadan.. evleniyoruz diye elini öptüm. bi yastıkta kocayın dedi. çok sevindim. hacı mustafa amca'nın da evliliğime olur vermesi benim için çok önemliydi.. içim huzurla doğdu.."
kid rock'un günlüğünden
Sosyal ağlarda paylaş

Turk kizlarinin en sinir oldugum tarafi cok iyi .ok atmayi sevmeleri ve bunu durduk yere sivamalaridir. Kaan'a gelince bir kez zorla goturuldugum konserlerinde duman olmus hallerini gordugumde bir sokak junkisinden farki olmadigini ciplak gozlede tescillemistim o vakitler.. Denilen dogrudur. Nirvana ozentisi bir hallenme pesindeydi o vakitler umarim artik buyumustur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oral seks yaptırdılar

Seçkin Piriler ise şöyle konuşmuştu: ‘‘Bora beni Adnan Hoca'nın yanına götürdü. Bu sefer, göğüslerim görünecek şekilde bluzumu çıkardım. Bora bana sürekli, anal ve oral seksin, evli olmayanlar için helal olduğunu, normal seksin haram olduğunu söylüyordu. Yapılan baskılar sonucu, Kandilli'deki evde, kuzeni Ebru Akyüzalp'in şahitliğinde, Bora ile oral seks yaptım. İki kez oral seksten sonra ayrıldığım Bora'nın arkadaşı Gökalp Barlan ile tanıştım. O da benzer isteklerde bulununca, gruptan ayrıldım.’’
Sosyal ağlarda paylaş

"Adnan Hocacı" mankenler Tuğçe Doras ve Seçkin Piriler, ajanslarından atılıyor. İki mankenin bağlı olduğu Inter Model Ajansın sahibi Can Sandıkçıoğlu, "Seçkin Piriler ve Tuğçe Doras, daha 18'inde iki genç kız. Yaşadıkları bu olayın, gençliklerinden kaynaklanan bir hata olduğunu düşünüyorum ve üzülüyorum. Onların yüzünden, ajansımızın ve ajansımızda çalışan diğer mankenlerin imajının zedelenmemesi için, gönlüm elvermediği halde Piriler ve Doras'ı kadromuzdan çıkarmak durumundayız" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Oral seks yaptırdılar

Seçkin Piriler ise şöyle konuşmuştu: �Bora beni Adnan Hoca'nın yanına götürdü. Bu sefer, göğüslerim görünecek şekilde bluzumu çıkardım. Bora bana sürekli, anal ve oral seksin, evli olmayanlar için helal olduğunu, normal seksin haram olduğunu söylüyordu. Yapılan baskılar sonucu, Kandilli'deki evde, kuzeni Ebru Akyüzalp'in şahitliğinde, Bora ile oral seks yaptım. İki kez oral seksten sonra ayrıldığım Bora'nın arkadaşı Gökalp Barlan ile tanıştım. O da benzer isteklerde bulununca, gruptan ayrıldım.�

yuh gercekmi bu?neler oluo ya hayatta..sdfsfd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...