haydari Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bi ara adnan hocanın motoru değil miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ' senden daha güzel' i bu kadına yazdığını duyduğumda yıkılmıştım ama geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Kaan ı İbo ya benzetmek gibi olmasın ama ilk fotoyu görünce daha önce gördüğüm bu foto geldı aklıma opus seklinde benzerlik sezdım kaanla ıbonun :) Foto kalıtesı dusuk bıraz ama uzgunum baska bulamadım. Degişik bi evlilik bılemedim Acaba guzellık gectıkce aklına katlanabılır mı Seçkin Pirilerin Kaan Tangoze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kadin salak kaan bunna nasil beraber diyenlere hatirlatirim kaan tangozenin 4 adet beyin hucresi war toplamda kalanlarin hepsi ottan tozdan mefta cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 İİ bir noktaya parmak bastın ama kotunun ıyısı dııl mı seçkin pirilerin yanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 herif aşırı çirkin zaten. kız bulduğuna dua etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Aasdasdasda süper laa kimse sevmio adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sevmemek değil ya gözlem. şu adam ünlü olmasa kimse kaale almaz zaten. karakterini zeka seviyesini bilemicem tabi ama güzel hatun bulduğuna şükretsin ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kaanı sevdiğimden değil o kadın o şarkıyı haketmiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kaan'ın benimle evlenmesi normal. Eleştirilere anlam veremiyorum. Kaan'ın benimle yani bir modelle evlenmesi de gayet normal. Araştırın bakın, dünyanın her yerinde bütün rockçılar güzel kadınlarla evli" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 alkolden hep bunlar. bi de birlikte yaşamam, ailemle yaşıyorum cart curt diye temiz aile kızı imajı çizmeye çalışmış adnan hocayla basılan dedemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 said: -Bana çok güzel bir evlenme teklifi yaptı. Ailesiyle birlikte gelip beni ailemden istedi. Her şey usullere uygun oldu. Gelinliğimle telimle duvağımla ailemin evinden ayrıldım. Ailemle yaşıyorum. Kaan'la aynı evde yaşamamız mümkün değildi. Birlikte yaşamama ailem asla izin vermezdi. Benim kafa yapıma da böyle bir şey uymazdı zaten... 1. bu adanan hocanın kızlarından değil miydi? 2. lan bişiyi tadında bırakın kardeşim.. kuzenle geyik yaparken türkiyede neden alternatif akımların japonya gibi olmadığı sorgulamasında said: "kız converse falan çekmiş. nüfus kağıdına bakıyorsun; adı kezban! ana adı müzeyyen yazıyor. foto zaten vasat bi vesikalık. farklı bir akım falan değil. bildiğin kezbanın vesikalık fotosu işte. ha bi de ister tikky olsun ister sıradan bir kız isterse punk takılsın nihayetinde evlenir evlenmez çocuk yapıp kilo alıcak işte kezban.." dediydik gene aynı olay.. ailemden istediler bilmem ne.. lan bu insanların hayatları boyunca toplumun değer yargılarına ters yönde gidip tam evlilik falan gibi olaylara olunca köklerine, köylerine dönmesini ben çözemiyorum.. hoşlanmıyorum da. iki yüzlülük. başka bişi değil.. "...gelin evinde kına da yaptılar anamlarlan. sonra ağlaşmışlar topluca.. ben de gittim damat tıraşı oluverdim.. at getirmişler gelin için... küheylan.. küheylanı sevdim biraz. yüz görümlüğü neyin aldım kuyumcu hacı mustafa amcadan.. evleniyoruz diye elini öptüm. bi yastıkta kocayın dedi. çok sevindim. hacı mustafa amca'nın da evliliğime olur vermesi benim için çok önemliydi.. içim huzurla doğdu.." kid rock'un günlüğünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bu adam fazla kendini kaptırmış kurt cobain e aynen taklit ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bella said: Eleştirilere anlam veremiyorum. Kaan'ın benimle yani bir modelle evlenmesi de gayet normal. Araştırın bakın, dünyanın her yerinde bütün rockçılar güzel kadınlarla evli" :( bizle evlenmiyecekti herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Turk kizlarinin en sinir oldugum tarafi cok iyi .ok atmayi sevmeleri ve bunu durduk yere sivamalaridir. Kaan'a gelince bir kez zorla goturuldugum konserlerinde duman olmus hallerini gordugumde bir sokak junkisinden farki olmadigini ciplak gozlede tescillemistim o vakitler.. Denilen dogrudur. Nirvana ozentisi bir hallenme pesindeydi o vakitler umarim artik buyumustur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abi kaan tangöze ne biçim bakmış iskoçyalı remake yapıp bu adamı oynatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 seckin piriler de pek normal bakmamis o fotoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Oral seks yaptırdılar Seçkin Piriler ise şöyle konuşmuştu: ‘‘Bora beni Adnan Hoca'nın yanına götürdü. Bu sefer, göğüslerim görünecek şekilde bluzumu çıkardım. Bora bana sürekli, anal ve oral seksin, evli olmayanlar için helal olduğunu, normal seksin haram olduğunu söylüyordu. Yapılan baskılar sonucu, Kandilli'deki evde, kuzeni Ebru Akyüzalp'in şahitliğinde, Bora ile oral seks yaptım. İki kez oral seksten sonra ayrıldığım Bora'nın arkadaşı Gökalp Barlan ile tanıştım. O da benzer isteklerde bulununca, gruptan ayrıldım.’’ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gerçek mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 "Adnan Hocacı" mankenler Tuğçe Doras ve Seçkin Piriler, ajanslarından atılıyor. İki mankenin bağlı olduğu Inter Model Ajansın sahibi Can Sandıkçıoğlu, "Seçkin Piriler ve Tuğçe Doras, daha 18'inde iki genç kız. Yaşadıkları bu olayın, gençliklerinden kaynaklanan bir hata olduğunu düşünüyorum ve üzülüyorum. Onların yüzünden, ajansımızın ve ajansımızda çalışan diğer mankenlerin imajının zedelenmemesi için, gönlüm elvermediği halde Piriler ve Doras'ı kadromuzdan çıkarmak durumundayız" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: Oral seks yaptırdılar Seçkin Piriler ise şöyle konuşmuştu: �Bora beni Adnan Hoca'nın yanına götürdü. Bu sefer, göğüslerim görünecek şekilde bluzumu çıkardım. Bora bana sürekli, anal ve oral seksin, evli olmayanlar için helal olduğunu, normal seksin haram olduğunu söylüyordu. Yapılan baskılar sonucu, Kandilli'deki evde, kuzeni Ebru Akyüzalp'in şahitliğinde, Bora ile oral seks yaptım. İki kez oral seksten sonra ayrıldığım Bora'nın arkadaşı Gökalp Barlan ile tanıştım. O da benzer isteklerde bulununca, gruptan ayrıldım.� yuh gercekmi bu?neler oluo ya hayatta..sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gerçek tabiki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar