Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: İstanbul B.B. - Bursaspor @ 26.03.10 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Lider Bursasporumuz Turkcell Süper Lig`in 27.haftasının açılış maçında Büyükşehir Belediyespor`a konuk oluyor. Saat:20:00`da başlayacak olan mücadele Lig TV`den naklen yayınlanacak.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu`nda oynanacak olan mücadeleyi Bünyamin Gezer yönetecek.

Bursasporumuz bu mücadeleyi yatay çizgili forması ve yeşil şortu ile çıkarken ev sahibi ekip turuncu forma ve şortuyla sahadaki yerini alacak.

9.kez karşı karşıya geliyoruz

Bursasporumuz, bu akşam karşılaşacağı Büyükşehir Belediyespor ile bugüne kadar 9 kez karşı karşıya geldi.

Bu karşılaşmaların 6 tanesinden galibiyetle ayrılan yeşil beyazlılarımız sadece 1 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Oynanan 9 karşılaşmada Bursasporumuz rakip fileleri 18 kez havalandırırken kalesinde sadece 4 gol gördü.

Sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi ise Bursasporumuz 6-0 kazanmasını bilmişti.

Sosyal ağlarda paylaş

bugun bir sürü 16 plaka gördüm.yakışanı yapmalı bursa taraftarı.şampiyonluk istiyorlarsa yapmalılar

ki ben maçın berabre biticeğini düşünüyorum.belediye degişik bi takım.100 bin taraftarda gitse adamların her maç deplasman ztn pek bi etkisi yok

bu maç berabere biter derbi 10 kat daha önem kazanır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...