Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80 Rogue almak istiyorum.


vimpir

Öne çıkan mesajlar

Başka acc.a atarsın almak istediğin karakteri adamın soyadıyla acc. alıp.

En güvenlisi öyle. Eğer acc.ı alacaksan da ya tanıdığın bildiğin birisinin kendi hesabı olsun (başkasından almış olmasın) ya da yüz yüze görüşerek satın al.

Eğer satan kimlik fotokopisi falan verirse o da iyi, blizz.i aradığında elinde birşeyler oluyor en azından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

simdi ben rogue u kendi adıma battle.net ime gecirdim. karakteri satsam bile battle.net acc si bende kalsın istiyorum. hani diğer aldıgım oyunlar vs de benim adıma olan bi acc de kalsın die. bu durumda karakteri bi sekil baska battle.net acc sine cıkartabilirmiyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güvenilirlik sitelerde değil de, kişilerde bitiyor yani şansına. ama en çok seçeneği wow-turk forumlarında bulabilirsin. ben bir karakter aldım, yeni bir account alıp ona transfer ettim, battle nete mergeledim, mail adresi, şifre, gizli soru hepsi bana ait tek şey hariç, o da accounta baglı soyad. o değiştirilemiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En güvenli alışverişi şu şekilde yaparsın :

Satıcıdan alman gerekenler;

* Kullanıcı adı, şifre
* Hesaba bağlı email adresi ( gerekirse sen gerekirse satıcı değiştirebilir sürekli kullandığı email hesabı ise wow hesabının bağlı olduğu email adresi.)
* Kimlik fotokopisi
* Adamın kimliği ile çekilmiş bir resmi ( Blizzard isteyebiliyor.)
* CD-Key
* CD kutusu ( Blizzard güncel bir gazete ile cd kutusunun resmini isteyebiliyor. )

Senin yapman gerekenler;

* Yeni vanilla+tbc+wotlk almak
* Bu cdler ile aldığın hesabı adamın soyadı ile ama farklı isim ile açmak.
* Karakteri bu hesaba migrate etmek. Nick değiştirmek.
* Üstteki üç maddeyi yaparsan cd kutusu almana gerek yok satıcıdan.
* Authenticator alıp hesaba eklemek.

Tüm bunlar sende iken bile kötü niyetli birisi sadece güncel bir gazete ve kimliği ile beraber kendi resmini çekip bunu Blizzard'a göndererek karakteri geri alabilir. Kısacası hiç bir satış %100 güvenli değildir.

"Yalnızca 80 olsun item önemli değil" dediğin bir karaktere bu kadar masraf ve bu kadar uğraş bence boş iş. Eğer satıcıyı tanımıyorsan, güvenmiyorsan alma bile. Wow leveling yapan insanlara başvurabilirsin daha mantıklı bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın dediği gibi güvenlik falan yok charı başka accounta geçirseniz bile geri aldırabilir adam bi de üstüne sizin accountta banlanırsa şaşmam. en güzeli powerleveling yaptırın ya da kendınız kasın artık eskisi gibi de zor değil kasmak quest dungeon pvp her yerden xp yağıo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Bu account transferi hakkında birkaç sorum olacaktı;
Arkadaşımın bir accountu var oynamıyor tbc zamanında kalma ve battlenet'e merge edilmemiş. Ben şimdi bu accountu kendi accountuma merge edebilir miyim? Ve onun account'unda olan bir karakteri kendime transfer edebilir miyim? Bu işlem eğer olursa o karakter ile oynamak için o account'a da wotlk almam mı gerekiyor? Cevaplarınız için teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boş iş bunlar çok fazla riski var 2,6+ ratingli pala arkadaşım takımını charını sırf bu yüzden kaybetmişti ne olursa olsun hesap sahibi o karakteri almak istedikten sonra bunun önüne geçemezsiniz.

raf hesabı ile char kasın 6-7 saate kalmadan 60 olursunuz. 60-70 arası quest yapmadan avde takılıp 2 günde kasılabilir hemde karakteri tanımış olursunuz sonrasında northrende gidip kolayca level kasarsınız hemde ebayer olup heroiclerde sağda solda oynamayı bilmeden dolanarak insanların sinirini bozmamış olursunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...