_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Arkadaş kırk yılın başında ders çalışıyım diye kütüphaneye geldim, sakin müzik eşliğinde slidelara bakıyorum Karşıma bi çift geldi, yalandan kağıtlar var önlerinde ama bakan yok... 10 dk sonra başka bir çift sağımdaki masaya geldi, onlarda kağıt da yok pc var, "fizik uygulama" çalışıyorlar Ulan kütüphane değil "..." sanki gidip başka yerde çalışıyım bari, bu böyle olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 haklısın ya olan var olmayan var dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 inceayarmsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kütüphanede aşk başkadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Osuran_boğa said: haklısın ya olan var olmayan var dimi.. kahretsin haklısın, hemen kızları toplayıp kütüphanede orgy yapmalyım !!1!!1!!!!1!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Altta da kalmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 alttan çizgi ile başlayıp alttan çizgi ile biten nickin var. boşta kalıp, kütüphanede üzülmen normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Gerizekalı gibi laf sokmaya çalısmayın adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 aha feykide geldi. ona da laf sokun. Ben tasvip etmiyorum ama siz laf sokun genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Batının ahlaksızlığını almışız direk, başka bi açıklaması olamaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 alt çizgiden karakter analizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 konulu kütüphane ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 catastrope du nick ama şifreyi unuttum gerzeklik diz boyu lan, çizgiye takmış adamlar gidip PurifiedDarkness gibi özenti bi nick bulup, selam, ahaha, dütdürü diye mesajlarla post kasıp çıkarım ortaya belki o zaman sizden biri sanırsınız hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 gecko said: konulu kütüphane ahahahah sizin lisede olmuo mu hacı böle şeyler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 beyler nicklere bakarak karakter analizi yapmayalım lütfen sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 I AIN'T WALKING ON THIS SET IF YOU'RE STILL HIRED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Abilify said: Gerizekalı gibi laf sokmaya çalısmayın adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bi dakka bi dakka benim nickimde de çizgi var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ona bakarsanız herkesin bir popisi de var. al burdan yak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Farinal said: gecko said: konulu kütüphane ahahahah sizin lisede olmuo mu hacı böle şeyler :S lisede müdür odası var orda dönüyor orgyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar