BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 zenci.. ben hiç bi metal akımının temsilcisinde henüz zenci görmedim.. en fazla bunu bulaibldim http://www.motivatedphotos.com/?id=6954 zaten black metal diye aratılamıyor nigger metal diye arasınca çıkan ilk linkde içinde znecileri barındıran metal gruplarının listesi olduğunu idda ediyor ama sayfa açılamıyor nedir abi ben mi kaçırdım zenciler neden metal yapmaz? oysaki beyazların yemediği bok söylemediği şey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sepultura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oha corpse paintli zenci düşündüm de, korkunç lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 WHITE SUPREMACY http://www.youtube.com/watch?v=LC9RP2CSfpo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 var var. ama abes kaçmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 olum o değil ben fransızca black metal gördüm lan. yazık bişi. lé satan fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 black metal var işte black zenci metal metal demek zencili metal işte sana black metal kötü derler kötü olur tabi sonuçta zenciler yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 black metal kötü mü? : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bi de ildeniz gece gece niye zencilerle ilgilendin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Laraken said: black metal kötü mü? : ( black metal kötü demedim derler dedim =( mesela bi black sabat baya iyidir black metalcilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mulgear6 said: Laraken said: black metal kötü mü? : ( black metal kötü demedim derler dedim =( mesela bi black sabat baya iyidir black metalcilerden loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mulgear6 said: bi de ildeniz gece gece niye zencilerle ilgilendin anlamadım ya blues jazz rock n roll zenci beyaz koko derken buraya geldi konu ondan.. aslıdna gece deil gündüz düşündümde işte aklıma gelmedi yazmak bu arada sepuıltraya zenci ne zaman girmiş lan.. hiç haberim yok..de brezilyalı bu sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mulgear6 said: Laraken said: black metal kötü mü? : ( black metal kötü demedim derler dedim =( mesela bi black sabat baya iyidir black metalcilerden tabiki olum black sabat en çok metalci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Katon W. de Pena var kendisi en kral metalciyim diyen adama kök söktürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oha adam harbi clevelandlı zenciymiş lan vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gerekli bilgi ve merakımı giderdim teşekkürler şimdi gidip "olum sepultrada zenci varmış lan" diyerek bu bilgiyi dümnya ile paylaşacağım.. daha sornasında "olum dünayyı amerika yönetiyormuş" bilgisini de dünya mirasına katacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 beyazların yağtığı rap açılımını zenciler yapamamış.. avrupa birliğine gidelim bence bu konuda. destek isteyelim.. eşitlik ilkesine aykırı bi durum. ne kadar beyaz, o kadar zenci olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Full zencili metal grubu mu istiyonuz? Botswana'lı Crackdust diye metal grubu var aha myspace sayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 suffocation'da da vardı zenci. hala duruyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Suffocation demeye girdiydim. Bateristle gitarist olması lazım. Hatta kardeşler. Hatta oldukça ayı abilerdir (sadece görünüşten bahsetmiyorum). Living Colour'ı da komple zenci diye biliyorum ama ne kadar metaldir tartışılır, hard rock gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 nedir bu zenci merakı onu anlamadım :p şart mı yani :D nba de dolu var zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 zenciler ne güzel jazz yapıyolar ne yapsın adamlar metali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kralı var. http://www.youtube.com/watch?v=_hUM2YH41jE&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 get thrashed belgeselinde de bir zenci vardı, ama hangi gruptaydı hatırlamıyorum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar