nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 toplaşalım beraber oynayalım.kutulusu gelicek bakalım hepsiburada dan verdim sipariş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Hepsiburada 31'inde getirirse dünyalar benim olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 d&r a fln geldimi ona göre gidip alıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Kredi kartı sorun çıkardı alamadım daha. D&R'lara gelmiş mi acaba yarın gidip bakayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 gelmez muhtemelen 31'inden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 cıktı mı steamde dalabiliyomuyuz oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 d&r'dan alma isteginizin nedeni kredi kartı olmayışı yada kutulu oyun istemenizmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben kutulu isterim şahsen. daha doğrusu kutulu alıp steam'de aktif edebiliyorsak daha bi şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Benim için kredi kartı olmayışı ve download etmek yerine hemen takıp yükleme olanağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Masticore said: d&r'dan alma isteginizin nedeni kredi kartı olmayışı yada kutulu oyun istemenizmi ? Hemen çıktığı gibi almayı planlamıştım da bu akşam alamayacağıma göre gidip kutulu alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 herkesin eline geçince bir organizasyon yapıyoruz ve pati clanı kuruyoruz. LİDERİNİZ DE BENİM ULAN İNDİRİRİM KAFANIZA GREAT SWORD U AKILLI OLUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 İsmi pati olmasın beygirgücü olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 beygirgücü tam gider bu oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 başlık açıyorum ayrı, clan ismi falan bulalım organize olalım mutlu olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bu arada steam'den pek oyun almadığım için bilmiyorum. mesela oyunu kutulu aldıktan sonra cdkeyi steamden onaylatıp istediğimiz zaman steamden indirebiliyomuşuz doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 activate product var heralde yapabilirsin. obur turlu non-steam seklinde eklersin, ya da eklemesen de sonucta serverlar ayni oldugundan bir problem olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Krusty said: bu arada steam'den pek oyun almadığım için bilmiyorum. mesela oyunu kutulu aldıktan sonra cdkeyi steamden onaylatıp istediğimiz zaman steamden indirebiliyomuşuz doğru mu? Bazı oyunlarda oluyormuş, ben battlefield bad company 2'de denedim olmadı mesela. Ama steam'den almasan da add non steam game diyerek steam oyun listene ekleyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 dawn of war 2 de öyleydi kutulu aldim. steamden yükledim. oyunla alakali olmasi lasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 birisi yazmış böyle olucak diye oyunun forumlarınada ondan sordum. doğrudur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 mw2 de oyleydi cunku serverlar steam uzerindendi. warbandde boyle bir sey yok? saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mw2'yi ben kutulu almıştım. Yüklerken zaten zorla steam'den yükletiyordu sana. CD'yi takınca hele bi steam'i yükle yoksa oynayamazsın diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 non-steam game olarak ekleniyor ama o zaman cd'siz çalışma avantajı gelmiyor maselef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hepsiburada kargoya vermiş.yarın gelir herhalde.bende şu steamden hiç anlamıyorum.en son hl2 aldıgımda bi yuklediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Steam'den alınmayınca oyun cd'siz çalışmıyor mu :O abaaoww hangi devirden kalmışlar cık cık çok ayıp :) Peki son olarak Steam'e cd key i girince yüklüyor mu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 m&b serial ile çalışan bir oyundu, burada da muhtemelen aynı şekilde devam ederler. paradox oyunlarının çoğu öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar