batuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yalnız warband fln tamamda with fire and sword geliyo.Grafikleri fln düzeltmisler storyline da varmis tadindan yenmez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 tam heyecanlamıştım ki işlediği dönemi ve mekanı görünce bütün neşem gitti. bu oyunların (total war, mount & blade) 1500'de durması lazım. ötesine geçtin mi gameplay berbat oluyor. oyunu yapanın becerememesinden ötürü değil, dönemin teknolojisinden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ncık Tüfenk çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ya ben bir arkadastan arakladim yükledim oyunu. Sp oynuyorum su anda ama anlamadığım mal mal ekrana baktığım çok oluyor. Neye göre Bi koye loot cekebiliorm mesela? Bazen o opsiyon olmuyor bile. Neye göre recruit alabilmelekteyim. Hangi sıklıkta prisonerlara bana katılmalarını teklif edebiliyorum? Asilleri savas sonrası prisoner olarak almanın olayi ne? Atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Gittim düşmanlarının kalesine lordla konuştum prosonera gittim yok adamı modede de tıkamadım. Ee Bi süre sonra kaçtı tabi. Bi de anlamadığım tamam savaşlarda tek kisi olarak çok is görülüyor ama asıl olay yaninizdaki adamlar degil mi? Onlar olmadan Bi ton adamı nası keserim ki ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 asd, pazar akşamı online olabilir miyim bilmiyorum da girelim de döğüşelim bi ara yaa, gerçi pati server'ı da kalmamıştır, nerde döğüşcez?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 22nd'ların Siege serverında pati rüzgarı estirebiliriz. Nicklerin basına PATI'ler konsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Yauw aslnda turK server i kalmadi mi hic 22nd larin server lagli oluyodu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çok az lag var,50 küsür ms np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 xunn varsa arkasında yayım ve kılıcımla bulunacağım. ve tabiki çıplak olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Zırh giy lan zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tenim zırhım rengim onurumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Beyler beni de alın beni de sevin. Noobum ama eğitirsiniz öğretirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Artık eğitmiyoruz. Ama dövülerek gelişebilirsin. (˘⌣˘ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Döve döve diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Evet egitim isi bizim icin bitmistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ne eğitimlerden geçtik be hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sipeyskeyk said: Evet egitim isi bizim icin bitmistir.. Magicka al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mortis said: ne eğitimlerden geçtik be hey gidi hala aklımda o 20 kişi ustu uste durup cekemediğimiz resim var abi. of ya. şimdi olcaktı. buraya koycaktık. 30 kişi gelirdi kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Abi Ludus günleri zaten benim siber alemde eglenmedigim kadar eglendigim günler. Her kafadan bir gürültü, ses, milletin eşşek şakaları. Adeta lise sınıfı tadında savaşçı olarak yogrulduk. ŞİMDİ EPISODE 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 IT'S ON! HID YO KIDS HID YO WIFES HID YO HUBS THEYR GONN CUT EVERYBODY OUT THERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 xunn said: Abi Ludus günleri zaten benim siber alemde eglenmedigim kadar eglendigim günler. Her kafadan bir gürültü, ses, milletin eşşek şakaları. Adeta lise sınıfı tadında savaşçı olarak yogrulduk. ŞİMDİ EPISODE 2. abi eşşek şakaları da milletin kafasını kesip HEHHEHEHE ABİ YA EHHEHEHEHE diye gülmekti yani, böyle de yüzeysel haahahhahh. Evet abi, episodi 2 olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sereglin said: sipeyskeyk said: Evet egitim isi bizim icin bitmistir.. Magicka al. abi haber vericektin, noldu neymiş ne değilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Serverımızı actırabilir miyiz? bunu sorgulamak lazım. Bide vent, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sipeyskeyk said: Sereglin said: sipeyskeyk said: Evet egitim isi bizim icin bitmistir.. Magicka al. abi haber vericektin, noldu neymiş ne değilmiş? abi herkes iyi diyor abartısız. 10$ değer gibi helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar