Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

tam heyecanlamıştım ki işlediği dönemi ve mekanı görünce bütün neşem gitti. bu oyunların (total war, mount & blade) 1500'de durması lazım. ötesine geçtin mi gameplay berbat oluyor. oyunu yapanın becerememesinden ötürü değil, dönemin teknolojisinden ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bir arkadastan arakladim yükledim oyunu. Sp oynuyorum su anda ama anlamadığım mal mal ekrana baktığım çok oluyor.
Neye göre Bi koye loot cekebiliorm mesela? Bazen o opsiyon olmuyor bile. Neye göre recruit alabilmelekteyim. Hangi sıklıkta prisonerlara bana katılmalarını teklif edebiliyorum? Asilleri savas sonrası prisoner olarak almanın olayi ne? Atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Gittim düşmanlarının kalesine lordla konuştum prosonera gittim yok adamı modede de tıkamadım. Ee Bi süre sonra kaçtı tabi. Bi de anlamadığım tamam savaşlarda tek kisi olarak çok is görülüyor ama asıl olay yaninizdaki adamlar degil mi? Onlar olmadan Bi ton adamı nası keserim ki ben?
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Abi Ludus günleri zaten benim siber alemde eglenmedigim kadar eglendigim günler.

Her kafadan bir gürültü, ses, milletin eşşek şakaları. Adeta lise sınıfı tadında savaşçı olarak yogrulduk.

ŞİMDİ EPISODE 2.

abi eşşek şakaları da milletin kafasını kesip HEHHEHEHE ABİ YA EHHEHEHEHE diye gülmekti yani, böyle de yüzeysel haahahhahh.

Evet abi, episodi 2 olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...