Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 geçen gün gene girdim oyunada fena paslanmışım elime verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 demek eline verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Sen sus ninja törtıl(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Oyunu oynadım, her bi haltı da yapabildim aslında ama tabi easiest taydı. baktım tek ama sağlam bir orduyla geleni geçeni alıyorum, max 10 tane kayıp veriyorum, tabi easiest ta oynadığımı unuttum. sonra dedim madem böyle oldu başlamışken oyunu öğreneyim, şimdi yeni oyun açıcam ama 1-2 bişey sorayım size. 1) Esir aldığımız askerler kontlar vs gibi barış imzalanınca serbest kalıyor mu? Ayrıca misal esir aldığımızı sattık bu elemanlar karşı orduya tekrar katılıyolar mı? böyle bişey olmalı zira herkes hayvan gibi esir tutuyo, hiç satmıyolar fln... 2) zorluk olarak normal zorluk keser mi? yoksa düşmana göre en azından kendime gelen zararı artırayım mı? 3) Companion larda hiç okçu vs kullanıyo musunuz? bu arkadaşlar neci olurlarsa olsunlar eline ikinci silah olarak kılıç kalkan verince ona abanıyolar, ki daha da yararlılar bu şekilde sanki. sizce companionlarda okçu yapmak mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
araf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 evet, barış olunca esirler serbest kalıyor. zorluk olarak oyunda easy-medium-hard durumları yok bildiğim kadarıyla. ben çok oynamadım single ama sadece kendime gelen zararı 1/2 yapıp diğerlerini arttırdığımda gayet keyfli oluyordu. 1/1 hiç çekilmiyor. doğru düzgün savaşamıyorsun bile. gerçi oyun içinde değiştirebiliyorsun zorluk ayarını. kurcalaya kurcalaya bul bence senin için en uygun olan ayarı. companionları genelde grup skilleri için alıyorum. skill puanlarını cerrahlığa, mühendisliğe, ticarete falan verip artanı da talimciye veriyorum. o yüzden pek beceremiyorlar savaşmayı. ben de party listesinde en aşağılarda tutuyorum ki savaşta üzmesinler onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bu oyunu en ucuz nerden alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 20-30 liralarda ztn oyun daha ucuzu yoktur herhalde hepsiburada dan 32 liraya mı ne almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ttnet abonesi olanlar 18 lira fazlalık faturalarına yansıtılarak oyunu indirebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppflzarllazarecazal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Lordun biri görev verdi gittik yaptık megerse Sancarın Rakıp derebeyi bıdıbıdısıymıs Sancar bizi hain ilan etti Haritada gidecek yerim yok lan.Bu arada sancarın saclar cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Oyun indirime girmiş steamde, 10.20$ şu an. Alalım mı bunu şimdi oynanır mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dayanamadim 10 usd görünce aldim warbandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 her kuruşunu hakeden bir oyun, hatta bunun feodal japonyada geçenini yapsınlar birde, klanlar arası savaş olur, orjinalinde olduğu gibi bi klanın okçuları meşhur olur, diğerinde ateşli silah kullanan vardır ama atlı birimleri yoktur yada zayıftır gibi gibi. valla güzel de olur. şehirde dolaşırken ansızın beliren başıbozuk haydutlar yerine ninjalar çıkar vs. yapsınlar tadından yenmez bence. zaten ilkinde samuray zırhı ve kılıçları vardı parça parça topluyorduk bir yerlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ona benzer bir mod yüklemiştim taaa warband çıkmadan önce,forumlara bakarsan kesin birileri yapmıştır bu moddan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Modları steame nasıl ekliyecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
araf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 C:Program FilesSteamSteamAppscommonmountblade warbandModules buraya yükleyeceğin modun isminde klasör açıp, mod dosyalarını içine atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Üçüncüsü için ekip genişletiyorlar diye duydum. Birkaç yıla çok daha kapsamlısı geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Benim Achievementler açılmıyor bir türlü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,135589.0.html BRYTENWALDA adında 6-7. yüzyıl İngiltere'sinde geçen sağlam bir mod, deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 60 Kişilik bir ordum var hepside iyi durumda. Napıcam ben şimdi? :) Bir kaleyi aldım ama kontrolünü bana vermedi. Düşman ülkenin köyleri yakıp yıkıyorum ordularını gördümmü doğruyorum ama bizde kale alsak kendi krallığımızı kursak yok mu böle bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 60 az abi sayiyi arttirmaya çalış.Onun içinde büyük savaşlara gir önemli düşmanlari yen.Bi 100 yap sonra kalelere saldirmaya başla bi kaçtane al sonra sana veriyolar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 var misal ben nordları ve kergitleri tamamen sildim haritadan oraya kendi krallığımı kurdum. sonra baydı bıraktım gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ülkenin kralıyla kanka olmaya bak, aran iyi olunca daha yüksek oluyor diye biliyorum kaleyi sana verme ihtimali. Benim almadığım kaleyi bile bana verebiliyodu bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ya oyunu tekrar oynayayım dedim de, seriali aktive etmemi istiyor, basıyorum, bağlantı kurulamadığı için edemiyor. taleworlds'ün sitesine gireyim dedim, oraya da girmiyor. noldu yahu böyle? oynayamıyorum resmen oyunu. oha, siteye ktunnel ile girebiliyorum. abi bunu da mı kapattılar lan noluyor hahahah napıcam şimdi ben? ktunnel üzerinden manual aktivasyonla hallettim. abi ne saçma bişey niye normal yollarla giremiyorum ben bu siteye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sen böyle diyince denedim şimdi ve giriyor sorunsuz, belki geçici bişidir seninki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 siteye de girdim sorunsuz, bağlantında bişi var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar