aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 avrupa tedirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Oynasana sen de. Kelliğe iyi geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 negzel oynuyoduk serverdan koptum listeden de gitti yav eheh. xunn'a yetişmek mümkün olmadı gerçi ama yine de spearla aktım sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Serverlar spammer dolu, şu an farmladınız farmladınız malları, 3 aya ögrenirler block mulock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Dün gelen bi patchle bi sapıttı oyun steam patch çekmiş ben de haberdar deilim girmeye çalışıorum falan oyuna bağlaniorum FPS 1 e düşüo böle takılıo sesler takılıo falna sonra oyundan düşüorum gittim configden Directx 9 u 7 yapınca düzeldi nedir anlamadım patchden önce sorun yoktu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Vent serverını tekrar yazabilecek mi biri, akşam damlıyım vent'e bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 IP:vent104.light-speed.com Port:4522 Password: gunaydin bu server aslında NARSOR'un, Mortal Online için açtığı vent serverı. Şimdilik burda toplanioruz iş biraz ciddiye binince kendi serverımızı alırız M&B için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 güzel mi ki oyun bad company 2 yi alacaktım şimdi şeyetti deno beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Steam oyuna uto update yaptı da bazı yerler ingilizce oldu. Bütün konuşmalar Türkçe'yken bazı menülerde ingilizce yazılar olması yada lordla konuurken adamın sana "what is it?" demesi hoş değil. Ya tam İngilizce olsun ya tam Türkçe :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Added max_number_of_connections option to rgl_config.txt. Players who have difficulty receiving server list from internet can lower the default value (64) to 20 or so. gelmis yeni patchle. Faydali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Multi'si için ayrı başlık açsanız nasıl olur? Single oynayanlar bu başlıktan devam edip single kısmı hakkında tartışsa, modlar falan da çıktıkça mesela.. Multisi de multi konusunda tartışılır böylece herkes ilgilendiği kısımla iligli konuşup cevap alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 AYnen biraz single konuşmak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 single'ı çok leş değil mi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Yoo çok güzel bence. İlk oyunun single'ını da saatlerce oynamıştım. Bunu da oynuyorum. Ama tavladığım kadının abisini ikna edemedim, sonra haber geldi.. Başkasına yar olmuş =( Ülkemdekiler de pek bi şerefsiz zaten.Geçen kalemizi kuşatmışlar katıldım ben de savunmaya bikaç ordu kaıştık zar zor püskürttü. Wait dedim kalede hani kuşatma devam ediyo diye, bi anda bizim diğer tüm ordular kaleden tüydü, 250 kii 28 kişilik orducuğuma daldı =( Tabi esir aldılar sdfsfd lanet olsun ülkemin komutanlarına. Önce yarimi çaldılar, sonra beni arkada bıraktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 nilep orjinal aldın ve single mı oynuosun :).fake nickle girebilirsin oyuna tokatlanmaktan korkuosan :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Netim çok yavaş yadaha hızlandıramadım ve haftada sadece 2 gün oynayabileceğim o yüzden bi anlamı yok ki. Clan'a yazık, ben girersem rakibe garanti puan olur :D Bi de ben single'ını seviyorum bunun ya, Türkler yapıyo hem de ucuz diye orjinal aldım multi için değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi o çok güzel tabi her istediğini yapmak fln da ne biliyim heal pot, bandaj fln olmayınca alışamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 E gerçekçi abi savaş ortasında kılıçla okla falan yaralanınca bi anda iyileşilir mi? =D zorluk katıyor tabi bazen ben de çok küfrediyorum ama bu da bu oyunun tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi bi de görev veriyor bana 30 günlük git şu adamı hapisten kurtar daha oyunun başında. e peki diyosun 2 şansın var diyor kuşat al yada içeriden saldır da al Giriyorum içerden adam kaçırcam hapisten tek başımayım :( adamlarım gelmiyor benle e ne anladım nasıl kurtarıyım adamıo zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Atlıysan kurtaramazsın. Çok ielrde belki. Piyadeysen daha erken zamanda kurtarabilirsin de adam gibi silah olamdan zor. Çok iyi savaşman lazım, atletizm kabiliyetinin iyi olması lazım bi de gönderli silahlar. Ben baktım kurtaraıyorum, bıraktım görev deidm yapamam :D Dişine göre görev almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi gidip en yakındaki köyde yaşlı köylüyü ateş yakmak için ikna ediceksiniz. sadece bi tane guard kalıcak onu kesip kaçırıcaksınız. bu kadar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Lan! Hiç aklımagelmedi köy merkezine girmek. Ben karışıklık derken köyü yamalamak falan diye düşünmüştüm sdfdsf e iyi madem bundan sonra öyle yapalım tenks pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 çok zevkli oyun ya. kalkamıyorum basından :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gardiyana para verincede girip alıyosun hemen tutsak adamı. bende hiç sorun olmadı. bu arada basın hileyi ben öyle yapıyorum. krusty krallığını kurdum. az kaldı ele geçiricem bütün kalradyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar