Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bundan bir kac gün önce ölüyordum. Saka degil gercekten öteki dünyaya dogru yolculuga cikmistim. Gece saat 2,5 sulari komsularin zili deliler gibi calmasiyla uyandim. Kapiya gidip tam küfürü basacaktim ki, ev dumanlar altinda oldugunu farkettim. Günde 4-5 saat uyuyan biriyim. Yemek yaparken uyuya kalmistim. Komsular dumanlari ve agir kokuyu farkedip hayatimi kurtardilar. Evde yangin yoktu ama tencere kendinden gecmisti. Simdi evde cok agir bir yanik kokusu var. Özellikle mutfak ve oturma odasinda inanilmaz decerede. Ikinci bir emre kadar eve kimse gelemiyor (kimsenin gelmemesi icin bahaneler uyduruyorum). Bu durum fazla uzun sürmemeli, bir sekilde bu kokudan kurtulmam lazim, pencereler gece gündüz acik evde kokuya karsi bitki yagindan olusan bir sey kullandim ama nafile koku bir kac saatligine degisiyor sonra yine ayni. Simdi sormak istedigin bu durumda neler yapabilirim ?. Var mi bildiginiz bir yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 balık pişir , yanında rakı iç. üstüne de git bol taneli işkembe çorbası iç , ertesi gün ev o kokudan arınmış olmazsa neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 perdeleri, masaörtüsü gibin kilifi olan seyleri cikarip yika. ayrica helal, bi insan yemek yaparken nasi uyuya kalir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ehaha air wick yangını çıkıcak bide, dandikmiş o aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 özellikle mutfaktaki her tür yıkanabilir nesnenin (bardak,tabak, örtü v.s) yıkanması, yıkanamayanların (duvar, çekmece içi v.s) silinmesi gerekiyor. arkadaşımın başına gelmişti aynısı, sözünü ettiğim işlemlerden sonra geçmişti koku. edik,:büyük geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bir de bir cezve suyun içine sirke ve limon dök kaynat. dikkat et cezve yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bi de sende göz var, kursun döktürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Estel_Anorien said: dikkat et cezve yanmasın. agagajhdalkjshka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ne umdum ne buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aman dikkat edin, çok dikkat etmek lazım bir şeye dalınca benim de yemeği ocakta unutma alışkanlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bunun tek bi çözümü var. yemek yapılan mahale bilgisayar sokmamak. yemek ile bilgisayar işlerini ayrıştırmak. yemek esnasında bilgisayara oturmamak. notka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vaniLLe said: perdeleri, masaörtüsü gibin kilifi olan seyleri cikarip yika. ayrica helal, bi insan yemek yaparken nasi uyuya kalir? Insan yorgun olunca gercekten cok kolay oluyor. Bu aralar asiri derecede stress altindayim. Okul, sinavlar, Bitirme projesi ve is yerindeki olaylar. Hepsi bir anda öyle üstüme geldiki. Artik sinir ve stressten uyuyamaz oldum. Yemek ocaktaydi. Bende yatak odasina gittim söyle uzaniyim iki dakka Dr. House bakayim dedim iste olan oldu uyuya kalmisim gerisini biliyorsunuz zaten. Nedense komsularda acayip bir panik vardi (Hakli olarak). Hatta kapi önünde beklesirken (dumandan icerde durulmuyordu cünkü) komsulara niye uyandirdiniz ölseydim ne var yani kurtulurdum iste dedim. Baya soguk kanliydim sonra dediklerime bende sasirdim. Perdeleri cumartesi günü yikicam. Duvar silme olayini bende bir yerden duydum baya ise yariyormus. Zaten herseye koku sinmis durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sparkcaster said: ne umdum ne buldum ne umdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi o kokuyu kolay kolay cıkartamıosun ya. bizim ufak mutfak vardı eski evde annem bi kere tarhana yapıodu bole buyuk bi duduklu tencerede. unutmus cıkmıs evden. eve bi geldi tencere pert. patlamıs sanırım hatta. mutfak içler acısı halde. yanık kokusu heryerde leş gibi. olay olalı 2 sene falan oldu. ben hala o kokuyu duyuyodum mutfağa girdiğimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 korkutma beni mokoko. Utancimdan zaten yerin dibine girdim. Komsular disinda kimse bilmiyor. Kazik kadar adam evi yakacakti. Olacak is degil aslinda. Bu koku cikmali :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kolonya dok etrafa, kibrit cak, koku veren seyler yanacaktir temiz seyler kalacaktir geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Koku sindiyse duvarlara filan zor çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sirkeli suyla mutfak fayanslarını, dolapları filan sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bi de bi yerde okumuştum sirke kaynatmak kokuyu geçiriyormuş. NOT:Balık kokusu içindi ama koku kokudu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 reyou said: kolonya dok etrafa, kibrit cak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi bütün eşyaları çıkarıcan. temizlik şirketini çağıracan. yıkayabileceğin bütün eşyaları yıkayıp eve geri öyle sokucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi o resmini koydugum air wick kavunlu mangolu şeyi kullanan var mı? muazzam bi koku veriyor ve cok etkili. eve gelen çıkmak istemiyor.süper bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 wc'mde kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben üstüne sıçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar