Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Kadro eleştrisini sevmem, elbette Rijkard bizim evimizden baktığımızda gördüğümüzden daha fazlasını görüyordur. Ama söylemeden geçemeyeceğim. emre'nin olmadığı bi ortasahada Barış-Topal veya Barış-Sarp ikilisi daha iyi fikir gibi geliyo Sarp-Topal ikilisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

_MysteriouS_ said:

Ben fenerin 1-0 olsada alıcağı inancındayım çünkü en kötü dönemlerinde fenerbahçe galatasaray gibi iyi bir takımı devirmeyi becermiştir.

İşte benim de korkum o aslında

Çünkü fenerbahçenin genelde en büyük kıvancı şampiyonluk falan değil, bizi yeniyor olabilmek. İsterse şampiyonluk kaçsın, isterse kupa hayal olsun, fener Galatasarayı yenince derdini tasasını unutuyor. O kadarcık bi hayali oluyor genelde.

O yüzden sakat maç
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Kadro eleştrisini sevmem, elbette Rijkard bizim evimizden baktığımızda gördüğümüzden daha fazlasını görüyordur. Ama söylemeden geçemeyeceğim. emre'nin olmadığı bi ortasahada Barış-Topal veya Barış-Sarp ikilisi daha iyi fikir gibi geliyo Sarp-Topal ikilisinden.

bence trabzon maçınıda göz önüne alarak ortasahda boşluk vermmek ve presi daha önde başlatmak adına böyle bir karar almış gibi gözüküyor
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

_MysteriouS_ said:

Ben fenerin 1-0 olsada alıcağı inancındayım çünkü en kötü dönemlerinde fenerbahçe galatasaray gibi iyi bir takımı devirmeyi becermiştir.

İşte benim de korkum o aslında

Çünkü fenerbahçenin genelde en büyük kıvancı şampiyonluk falan değil, bizi yeniyor olabilmek. İsterse şampiyonluk kaçsın, isterse kupa hayal olsun, fener Galatasarayı yenince derdini tasasını unutuyor. O kadarcık bi hayali oluyor genelde.

O yüzden sakat maç

ama antep ve manisa maçlarındaki oyun la bi yere varamaz fener sadece bizim canımızı yakar taraftar olarak bu maçı kaybederek
Sosyal ağlarda paylaş

"dk 1 gol 1" said:

Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemek için Fulya'da toplanıp Ali Sami Yen Stadyumuna yürüyen Fenerbahçe taraftarlarıyla polis arasında gergin anlar yaşandı.

Kalabalık bir Fenerbahçe taraftar grubu, polis kontrolünde stadyuma girerken, arkada kalan bazı Fenerbahçe taraftarları, olay çıkardı. Yolda gördükleri rakip takımın taraftarlarına saldırmak istedikleri iddia edilen iki Fenerbahçe taraftarı, polis tarafından tekme tokat stadyum çevresinden uzaklaştırıldı

Bu sırada bir taraftarın gözaltına alındığı görüldü. Kısa sürelik gerginliğin ardından sokak taraftarların girişine kapatıldı. Fenerbahçe Takım otobüsü, aynı yolu kullanarak stadyuma giriş yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok heycanlı geçicek (Hangi GS_FB mçı heycanlı geçmediki) ama seyir zevki düşük olacak. Zaten önemli olanda puan şu durumda. GS eğer ilerde basarsa Fenerbahçe perişan olur buraya yazıyorum. Ama GS tempoyu düşük tutup sağlamcı başlarsa Fenerbahçe süpriz goller bulabilir. Yinede Favori GS. İçimden geçen beraberlik çünkü Bursa şampiyon olsun istiyorum. Hatta yıllar sonra ilk defa bir takımı takip ediyorumda denebilir Bursaspor'u. Adı fark etmez artık farklı bir takım şampiyon olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...