Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 1:3 biter 10-20 arası Selçuk 50-60 arası Alex 70-80 arası Neill 90+ Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ben fenerin 1-0 olsada alıcağı inancındayım çünkü en kötü dönemlerinde fenerbahçe galatasaray gibi iyi bir takımı devirmeyi becermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kadrolar GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Servet, Lucas Neill, Caner, Mustafa Sarp, Mehmet Topal, Keita, Dos Santos, Elano, Jo FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Andre Santos, Vederson, Özer, Selçuk, Mehmet Topuz, Alex, Güiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kadro eleştrisini sevmem, elbette Rijkard bizim evimizden baktığımızda gördüğümüzden daha fazlasını görüyordur. Ama söylemeden geçemeyeceğim. emre'nin olmadığı bi ortasahada Barış-Topal veya Barış-Sarp ikilisi daha iyi fikir gibi geliyo Sarp-Topal ikilisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 _MysteriouS_ said: Ben fenerin 1-0 olsada alıcağı inancındayım çünkü en kötü dönemlerinde fenerbahçe galatasaray gibi iyi bir takımı devirmeyi becermiştir. İşte benim de korkum o aslında Çünkü fenerbahçenin genelde en büyük kıvancı şampiyonluk falan değil, bizi yeniyor olabilmek. İsterse şampiyonluk kaçsın, isterse kupa hayal olsun, fener Galatasarayı yenince derdini tasasını unutuyor. O kadarcık bi hayali oluyor genelde. O yüzden sakat maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sostizm said: Kadro eleştrisini sevmem, elbette Rijkard bizim evimizden baktığımızda gördüğümüzden daha fazlasını görüyordur. Ama söylemeden geçemeyeceğim. emre'nin olmadığı bi ortasahada Barış-Topal veya Barış-Sarp ikilisi daha iyi fikir gibi geliyo Sarp-Topal ikilisinden. bence trabzon maçınıda göz önüne alarak ortasahda boşluk vermmek ve presi daha önde başlatmak adına böyle bir karar almış gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Barış'tan iyi pres yapacak adam yok ki bizde. Adam dinamo. Ama agresif bir oyuncu ve Fenerbahçe'ye karşı oynatılmamasını buna bağlıyorum şahsen. Saatli bomba olur çünkü böyle bir maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 SeaGle said: _MysteriouS_ said: Ben fenerin 1-0 olsada alıcağı inancındayım çünkü en kötü dönemlerinde fenerbahçe galatasaray gibi iyi bir takımı devirmeyi becermiştir. İşte benim de korkum o aslında Çünkü fenerbahçenin genelde en büyük kıvancı şampiyonluk falan değil, bizi yeniyor olabilmek. İsterse şampiyonluk kaçsın, isterse kupa hayal olsun, fener Galatasarayı yenince derdini tasasını unutuyor. O kadarcık bi hayali oluyor genelde. O yüzden sakat maç ama antep ve manisa maçlarındaki oyun la bi yere varamaz fener sadece bizim canımızı yakar taraftar olarak bu maçı kaybederek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bu arada luganano oynuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 SeaGle said: Bu arada luganano oynuyormuş ahahahahah NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 AAAA Lugano, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu akşam anneler üzülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 "dk 1 gol 1" said: Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemek için Fulya'da toplanıp Ali Sami Yen Stadyumuna yürüyen Fenerbahçe taraftarlarıyla polis arasında gergin anlar yaşandı. Kalabalık bir Fenerbahçe taraftar grubu, polis kontrolünde stadyuma girerken, arkada kalan bazı Fenerbahçe taraftarları, olay çıkardı. Yolda gördükleri rakip takımın taraftarlarına saldırmak istedikleri iddia edilen iki Fenerbahçe taraftarı, polis tarafından tekme tokat stadyum çevresinden uzaklaştırıldı Bu sırada bir taraftarın gözaltına alındığı görüldü. Kısa sürelik gerginliğin ardından sokak taraftarların girişine kapatıldı. Fenerbahçe Takım otobüsü, aynı yolu kullanarak stadyuma giriş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 çapulculardır. münferit olay demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bence çok heycanlı geçicek (Hangi GS_FB mçı heycanlı geçmediki) ama seyir zevki düşük olacak. Zaten önemli olanda puan şu durumda. GS eğer ilerde basarsa Fenerbahçe perişan olur buraya yazıyorum. Ama GS tempoyu düşük tutup sağlamcı başlarsa Fenerbahçe süpriz goller bulabilir. Yinede Favori GS. İçimden geçen beraberlik çünkü Bursa şampiyon olsun istiyorum. Hatta yıllar sonra ilk defa bir takımı takip ediyorumda denebilir Bursaspor'u. Adı fark etmez artık farklı bir takım şampiyon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 whoever wins, referee lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 reyou said: whoever wins, referee lost. ahah bi süre her maç topiğine koyulması gerek bu mesaj=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hahah süper tespit :D (tu)+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 2-2 bitecek. goller Semih-Arda-Alex-Ayhan PES'te oynadım şimdi 1'er puanla yetinecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Tribünde Van Basten mi vardı ben mi yanlış gördüm.... Vay vay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 "Tatar Ramazan" said: 2-2 bitecek. goller Semih-Arda-Alex-Ayhan PES'te oynadım şimdi 1'er puanla yetinecez. Dediğin 4 adamdan 3'ü ilk 11 değil yalnız:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fener olan kaybetsin. başlangıç düdüğüyle yakıcam sigaramı. bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 başlangıç düdüğüyle yakıcam sigaramı. bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dün eski maçları izledim ne futbolcular varmış yahu. Türk oyuncuların kalitesi inanılmaz düşmüş bunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 baggio bunlar iyi günlerin. maç başlayınca da aynı moderasyon hareketlerini görmek isteriz dsfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar