fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 volkan'dan iyi bir türk kaleci olsaydı, fenerbahçe'de olurdu arkadaşlar. bu 15 yıldır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Volkan barzoluğunun yanında çok laubali bir kaleci bence. Fenerde ne halt yiyecekse yesin, isterse kendi kalesine atsın farkmaz ama milli maçta yapmasın bunu. Geri paslarda saçmalama potansiyeli çok yüksek. Kaleci dediğin güvenli oynayacak, gözün kesmiyorsa at taca abicim ne var ya. Türkiyedeki en iyi kaleci şu anda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 facebook profil fotom yaptım abi gotle top kurtarısını volkanın o kadar super sdfs. ki hani ben futbol ile ilgili hiç bişi paylaşmayan bir adamım. ve profil fotomu kırk yılın bası filan degistiririm . super abi tek kelime ile hahaha tam barzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mokoko said: rüştü asdadsadas AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 adamda kalite denen şey YOK. Fenerbahçe'de olmasına rağmen Rüştü'ye acayip saygı duyuyordum. Hatta kendi takımımdaki birçok futbolcudan daha çok seviyordum diyebilirim. Ama Volkan... Su katılmamış bir hödük yani başka birşey değil. Galiba Lugano'dan bile antipatik, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ülkemizin en iyi kalecisi volkan olduğu için ligi dağıtmamız gerekir lan bu kadar mı düşük standart olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bu arada birkaç yıl içinde Cenk Gönen'i göreceksiniz arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kaliteli veya iyi veya saygıdeğer bir insan demiyorum volkan. en iyi kaleci diyorum. aksini ispatlayacak bir kaleci sunun plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sipeyskeyk said: adamda kalite denen şey YOK. Fenerbahçe'de olmasına rağmen Rüştü'ye acayip saygı duyuyordum. Hatta kendi takımımdaki birçok futbolcudan daha çok seviyordum diyebilirim. Ama Volkan... Su katılmamış bir hödük yani başka birşey değil. Galiba Lugano'dan bile antipatik, o derece. aga o konuda yarışırlar ama beraberlik çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sipeyskeyk said: Bu arada birkaç yıl içinde Cenk Gönen'i göreceksiniz arkadaşlar :) O kim lan halı sahadan sizin kaleci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sipeyskeyk said: Bu arada birkaç yıl içinde Cenk Gönen'i göreceksiniz arkadaşlar :) nerenin kalecisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AYV_d8yyZzs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Göztepe altyapısından yetişti, Denizlisporda şuanda özellikle İzmirli'ler bilir ünlü kaleci Ali Artuner'in yeğeni. Benim de bir arkadaşımın kardeşi 1988 doğumlu ve 2-3 sene içerisinde coşmasını bekliyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 zor o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pNUdrtj_l30&feature=related mesela. http://www.youtube.com/watch?v=qTJV8hXBtP0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=AfNoHXOqSRY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=wz0F_ZbuE7I&feature=related olacak bence, hem de baya iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Cenkte maçlarda çok çabuk sinirlenip daha sonra parayı görünce spoiled kaleci olcak tip var. :P 14 saniyede okurum adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yok abi, çok da efendi çocuk. Babalarını kaybettiler 12-13 yaşlarındayken, hep birbirlerine destek olarak büyüdüler abi-kardeş. Keza anneleri de çok üstlerine düştü bildiğim kadarıyla. İkisi de çok iyi çocuklardır öyle parayı görünce şımaracak mizaçta değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Özellikle şu eskişehir maçına bakın, son koyduğum video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Eses maçındaki kurtarışı taffarelin Arsenal maçındaki kurtarışını getirdi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hahah evet benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 muhauhah antuda deneme yapmışlar Selçuk'un topa vurduğu yerden kaleye taksi 3 lira yazıyomuş yok böyle birşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gece tarifesi giydirmişir taksici, bakmıştır işsiz güçsüz sap adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yok ya gece tarifesi açsa 4-5 lira yazar muhauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Genç yaşta büyük takımlara gelipte çok para çok kız çok gece hayatı gören hangi topçu kafada prof olmuştur. Okan koçmu kemalmi gökhan emreciksinmi orkun mu bunlara bir çok ları daha eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar