Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bune lan fhagksldghjs tiplere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yoo achtel için dedim onu da uçmuş zaten lol. önceki entrylerimi okursan nasıl bir ruh halinde olduğumu anlarsın canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tamam canikom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 İşte mantıklı konuşan gs lılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 asjdhggjasdjghads http://2.bp.blogspot.com/_BA9dNu5681o/SaFBivuYTqI/AAAAAAAAA1g/zLAhZpyjAAk/s320/sel%C3%A7uk+%C5%9Fahin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi volkan super lan hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Aga şu golü alex atsa helal derim susarım. Guiza atsa tamma derim özünde kaliteli. AMA SELÇUK ATTI LAN, ONA ÜZÜLÜYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ADAM APAÇİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Olm dalga geçin lan ben bile geçiyorum ahahaha.Dünden beri de alıştım böyle geçilmeyince eksikliğini hissediyorum ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 birde şu popoyla top muhabbeti var ya. Türkiyenin gelmiş geçmiş en kalitesiz kalecilerinden biri olan volkan şunu yaptı ya. Eve gidip eldivenlerimi yakıcam lan. Volkan lan Hava topuna çıkmayı bilmez Durduğu noktayı bilmez top kontrolü konusunda sakat geri paslar desen allah allah vallahi içim buna daha çok yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bilmez diyoz adam son dakikalarda ne güzel çıkardı keitanın şutu. Bizim leo ise SELÇUK'un 35 metreden saçma bi şutunu yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Zegna tam nefret ettiğim fenerbahçe taraftarı tipisin. dşlkasdlşasdşklasdalş AT GÖZLÜĞÜNÜ NERDEN ALDIN BENİM BİR ARKADAŞA DA LAZIMMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abartma ya. volkan hem milli takımda, hem fb de sayısız mallık yapmıstır ama gene de kotu kaleci degil. nice gol de kurtardı imkansız gozuken. ama adam KICI ile bile gol kurtardı lan. daha ne olsun HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 volkandan daha iyi turk kaleci kim var tr de suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Afedersiniz ama aykkut bile daha iyidir volkandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Onur seneye bence daha iyi kaleci konumuna gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 OSTOTOSTUKLERE gore mi sipeys :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 AYKUT UFUK RUSTU HA BİDE NECİP lan o kaleci değildi ama. neyse volkandan daha iyidir yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ha bir de rüştü var. bir de Volkan herşeyden önce insan değil, benim takımımda öyle bir adam olsa utanırdım. (hatta utanıyorum bkz. Sabri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sabri ya dün yine güldürdü beni presleriyle asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dartanian said: bilmez diyoz adam son dakikalarda ne güzel çıkardı keitanın şutu. Bizim leo ise SELÇUK'un 35 metreden saçma bi şutunu yedi. abi o boya sahip default bi kaleci o topu çıkarır iyi çıkardı ama, oraya giden top o noktadayken çıkarılır yani franco kıyaslaması yapmayalım o konu ayrı zateni sözüm yok da Volkan genel anlamda başarılı bir kaleci değil. Özellikle geri toplarda aşırı heyecanlı. Mİlli takım kalecisi bu adam, halı saha oyuncusu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 volkanın barzo olması dışında bir sorunu yok, gayet iyi kaleci ama top class değil. rüştü tabii ki çok daha iyiydi zamanında, eskiden böyle saçma sapan boşa çıkmaz çift yumrukla uzaklaştırırdı topu, bir de pozisyon devam ederken topu bırakıp yan hakeme itiraz etmese gayet iyi bir kaleci idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yok abi zaten ben demedim volkan çok iyi kaleci diye ben de sevmem ama leodan harbi nefret ettim üstüne volkan kurtarınca sinirlendim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 rüştü asdadsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Volkanın yeteneklerine lafım yok ama kafa yapısı profesyonel değil ve olamadı yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar