Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 4Ever said: "Tatar Ramazan" said: Elano sezon sonu gider hala iyi topçuydu dersiniz arkasından, ayrıca dünya kupasına falan da çağrılmayacak bence. alexi cağırırlar yerini milli takım görmüş olur yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Baggio said: Estel_Anorien said: bacyo bi mesaj şikayet ettim bakar mısın sdfg. Başkasını haksız yere şikayet ettiğin için seni banlıyoruz bir sonraki Kadıköy derbisine kadar :p benimi ettin lan yoksa hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Beni etmiş ehehe. Seni zaten GOVMİRİM ULA biliyosun kermitcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vayit turkiyeye gol atmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 tamam ya tamam durmam istenmediğim yerde. (selçuk^2 > ortega^3 = alex^-1/7) < HAGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 temizlik başladı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Temizliği yenilenler yapıyor, ben oturuyorum valla. Talimat falan veriyorum arada. ZAAAAAAAAAAA :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 iyi sistemmiş bundan sonra konu dışında temizliği de seçimi kaybedenler yapsın OH WAIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bacyo gizli bolume gel, sana kufur edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 said: kermit : hon hon kermit : +1 reha :maç kermit : saat kaçta olm reha : 10 dk sonra kermit : hadi ya reha : gs - fb > hon kermit : fb ezecek ama sorry kermit : dk 52 67 arası reha : kermit reha : fb ezerse reha : ben de seni ezerim kermit : kusura bakma kermit : parayı fenere bastım reha : ağzını hayra .... bayıra aç reha : inşallah o para reha : .... derinliklerinde patlar kermit : bilememde kermit : fenere bastım reha : senin yatmana alışığız reha : sdfgsd kermit : khasgdsad kermit : KANKA kermit : ALLAH BEREKET VERSİN YA buda maç başlamadan aramızda geçen dialogdu ben ilk yarıyı izlemedim dk 52 67 arası gol olur ilk yarıdan cacık çıkmaz diye. 3 dk sonra gol attılar =( 3 dk erken atsalar olmazdı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit: o bir fenomen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 www.antu.com AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 antu yine döktürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 zaaa ne güzel yenildik ne hakem ne bişi.artık söylicek bir söz yok.hadi fenerin attıgı gol şans tamam milyonda bir ama bizim o zamana kadar maçı bitirmemiz lazım.en olmadı beraberliği kurtarmamız lazım bu maçıda alamıosak şampiyonlugu ztn haketmiyoruz demek hakemin tek kötü yanı mehmet topala hemen sarı kart vermesiydi. 2-3 tane pozisyonumuz var ztn.en neti santosunki.iyi oynadı o ama atamadı.keita nın şutuda extra bişi onuda normal bi kaleci volkan cıkardı elano da gitsin.santosu satın alsınlar o cocukta iş var leo yuda gözden cıkarsınlar geri kalan maçlarda ufuk oynasın fener daha iyi oynadı.sakin ve ayaga oynadılar.biz saçma sapan ne oldugu belirsiz bi top oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 nullc said: bu maçıda alamıosak şampiyonlugu ztn haketmiyoruz demek kendini bilmek erdemdir kimse yapamadı bunu.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 asıl derbi ntvsporda maç dediğin böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 barnacle said: asıl derbi ntvsporda maç dediğin böyle olur. higuain yine boş geçmedi şaka gibi her maç golü varadamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 messiyi geçebilir vala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 emre oynasaydı keşke ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Masquerade said: mokoko said: pff selçuk deniz olmasın. nolur olmasın. selçuk 2. sini atamayacağı goller atar gs maçlarında. alıntılarım bunu 20.45'de. xD saati geçmiş ama alıntılıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aha penaltıdan yazdı atm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 keita ne güzel atlıyor yahu, oscar alır. alex'e atılan su şişesi + hep bir ağızdan volkan'a küfür + hep bir ağızdan tüm fenerlilere küfür = bursa maçı seyircisiz. gs taraftarı cok iyi (tu) ha bir de ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fizban said: keita ne güzel atlıyor yahu, oscar alır. alex'e atılan su şişesi + hep bir ağızdan volkan'a küfür + hep bir ağızdan tüm fenerlilere küfür = bursa maçı seyircisiz. gs taraftarı cok iyi (tu) ha bir de ZAAAAAAAAA1 maç ceza verirler.bursa maçı seyircisiz olmaz. hatta alex e atılan su şişesi olmasa o cezada gelmezdi.1 maç ceza bile fazla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar