Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 4Ever said: "Tatar Ramazan" said: Elano sezon sonu gider hala iyi topçuydu dersiniz arkasından, ayrıca dünya kupasına falan da çağrılmayacak bence. alexi cağırırlar yerini milli takım görmüş olur yuh.
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Baggio said: Estel_Anorien said: bacyo bi mesaj şikayet ettim bakar mısın sdfg. Başkasını haksız yere şikayet ettiğin için seni banlıyoruz bir sonraki Kadıköy derbisine kadar :p benimi ettin lan yoksa hahahahahaha
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Beni etmiş ehehe. Seni zaten GOVMİRİM ULA biliyosun kermitcim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 tamam ya tamam durmam istenmediğim yerde. (selçuk^2 > ortega^3 = alex^-1/7) < HAGI
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Temizliği yenilenler yapıyor, ben oturuyorum valla. Talimat falan veriyorum arada. ZAAAAAAAAAAA :p
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 iyi sistemmiş bundan sonra konu dışında temizliği de seçimi kaybedenler yapsın OH WAIT!
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bacyo gizli bolume gel, sana kufur edicem.
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 said: kermit : hon hon kermit : +1 reha :maç kermit : saat kaçta olm reha : 10 dk sonra kermit : hadi ya reha : gs - fb > hon kermit : fb ezecek ama sorry kermit : dk 52 67 arası reha : kermit reha : fb ezerse reha : ben de seni ezerim kermit : kusura bakma kermit : parayı fenere bastım reha : ağzını hayra .... bayıra aç reha : inşallah o para reha : .... derinliklerinde patlar kermit : bilememde kermit : fenere bastım reha : senin yatmana alışığız reha : sdfgsd kermit : khasgdsad kermit : KANKA kermit : ALLAH BEREKET VERSİN YA buda maç başlamadan aramızda geçen dialogdu ben ilk yarıyı izlemedim dk 52 67 arası gol olur ilk yarıdan cacık çıkmaz diye. 3 dk sonra gol attılar =( 3 dk erken atsalar olmazdı haha
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 zaaa ne güzel yenildik ne hakem ne bişi.artık söylicek bir söz yok.hadi fenerin attıgı gol şans tamam milyonda bir ama bizim o zamana kadar maçı bitirmemiz lazım.en olmadı beraberliği kurtarmamız lazım bu maçıda alamıosak şampiyonlugu ztn haketmiyoruz demek hakemin tek kötü yanı mehmet topala hemen sarı kart vermesiydi. 2-3 tane pozisyonumuz var ztn.en neti santosunki.iyi oynadı o ama atamadı.keita nın şutuda extra bişi onuda normal bi kaleci volkan cıkardı elano da gitsin.santosu satın alsınlar o cocukta iş var leo yuda gözden cıkarsınlar geri kalan maçlarda ufuk oynasın fener daha iyi oynadı.sakin ve ayaga oynadılar.biz saçma sapan ne oldugu belirsiz bi top oynadık.
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 nullc said: bu maçıda alamıosak şampiyonlugu ztn haketmiyoruz demek kendini bilmek erdemdir kimse yapamadı bunu.(tu)
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 asıl derbi ntvsporda maç dediğin böyle olur.
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 barnacle said: asıl derbi ntvsporda maç dediğin böyle olur. higuain yine boş geçmedi şaka gibi her maç golü varadamın
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Masquerade said: mokoko said: pff selçuk deniz olmasın. nolur olmasın. selçuk 2. sini atamayacağı goller atar gs maçlarında. alıntılarım bunu 20.45'de. xD saati geçmiş ama alıntılıyım :D
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 keita ne güzel atlıyor yahu, oscar alır. alex'e atılan su şişesi + hep bir ağızdan volkan'a küfür + hep bir ağızdan tüm fenerlilere küfür = bursa maçı seyircisiz. gs taraftarı cok iyi (tu) ha bir de ZAAAAAAAAA
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fizban said: keita ne güzel atlıyor yahu, oscar alır. alex'e atılan su şişesi + hep bir ağızdan volkan'a küfür + hep bir ağızdan tüm fenerlilere küfür = bursa maçı seyircisiz. gs taraftarı cok iyi (tu) ha bir de ZAAAAAAAAA1 maç ceza verirler.bursa maçı seyircisiz olmaz. hatta alex e atılan su şişesi olmasa o cezada gelmezdi.1 maç ceza bile fazla olur
Öne çıkan mesajlar