Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rikkie said:

Bugün bursa puan kaybederse %500 galatasaray salaklaşır, yine biri kıçını kaldıramaz ofsaytı bozar ters kanattan veya ayağından top kaçırır 1-0 2-0 neyse fenerbahçe hiç zorlanmadan alır maçı gider.

Bugün bursa puan kaybetmezse 3-0 galatasaray alır.

bence tam tersi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

Rikkie said:

Bugün bursa puan kaybederse %500 galatasaray salaklaşır, yine biri kıçını kaldıramaz ofsaytı bozar ters kanattan veya ayağından top kaçırır 1-0 2-0 neyse fenerbahçe hiç zorlanmadan alır maçı gider.

Bugün bursa puan kaybetmezse 3-0 galatasaray alır.

ilk 45 dk gs gol atamaz ise dediğin doğru.ama ilk 45 dk da en kötü 1-0 önde bitirirse rahat alır maçı.özellikle ilk 20 dk gs için çok kritik.genelde ilk 20 dk da çok bastırıyor ama 20. dk dan sonra sönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fb li olarak gs yener dedim aksi gerceklesirse diyecek hic bir sey, mantikli hic bir aciklamam yok mistik bir olay olarak bakacagim. cok ama cok kotu oynayan bir takimim var bu aralar.

pozisyonumuz yok iken goller falan atiyoruz nasil oluyor cozmus degilim enteresan bir sey.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

fb li olarak gs yener dedim aksi gerceklesirse diyecek hic bir sey, mantikli hic bir aciklamam yok mistik bir olay olarak bakacagim. cok ama cok kotu oynayan bir takimim var bu aralar.

Daha önce çok kereler gördük şu durumu gerçi ama, papaz her zaman mistik olay yemez. Yeniliriz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

rica ediyorum galatasaray kazanır demeyin favori yapmayın üzülüyoruz sonra.

haftalar önceden gs maçı kurtuluşumuz diyordu fenerli futbolcular.bizi samiyende yenip 2. olmaları, şampiyonluğa bi adım yaklaşmaları sezon boyunca olan biten herşeyi unutturacaktır.yani emre oynamasa nolur onun yerine kimi koysan xavi olacaktır iniesta olacaktır.

ha birde fenerin antepi yenmesi bizim trabzona yenilmemiz beni umutlandıran şey.tam tersi olsaydı kesin fener alır derdim :)

şu derbilere bi rahat cıkabilsek.hep kader maçı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce yaptığım yorumların hemen hemen HEPSİ doğru çıktı bu sefer de yanılacağımı sanmam.

Trabzonda puan kaybederiz, bursada berabere kalırız, Fenrbahçeyi yeneriz ve ŞAMPİYON oluruz dediğimde, hep bir ağızdan. Hem trabzonda puan bırak hem bursayı yeneme, Bursa şampiyon olur diye bağırmıştınız.

Fikrim değişmedi. Beni sadece geriden gelecek sağlam bi BJK korkutur. mustafa denizli çok iyi lig sonu oynatır.

Bu maçta pek şüphem yok. Ardalı veya ardasız, bu maçı 2 farklı kazanırız. (3-1 diyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...