Rikkie Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bugün bursa puan kaybederse %500 galatasaray salaklaşır, yine biri kıçını kaldıramaz ofsaytı bozar ters kanattan veya ayağından top kaçırır 1-0 2-0 neyse fenerbahçe hiç zorlanmadan alır maçı gider. Bugün bursa puan kaybetmezse 3-0 galatasaray alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 mokoko said: barbu said: 1-3 fb alır fixd bilerek fb'yi one yazdım. ne diye gs nin adını yazayim ki one. kazanıcak takımın adını yazdıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Rikkie said: Bugün bursa puan kaybederse %500 galatasaray salaklaşır, yine biri kıçını kaldıramaz ofsaytı bozar ters kanattan veya ayağından top kaçırır 1-0 2-0 neyse fenerbahçe hiç zorlanmadan alır maçı gider. Bugün bursa puan kaybetmezse 3-0 galatasaray alır. bence tam tersi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 1-2 yener geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 fener yenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 gs oynarsa alır, oynamazsa berabere. fenerin pek bi etkisi olacağını sanmıyorum sonuca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bittus said: Rikkie said: Bugün bursa puan kaybederse %500 galatasaray salaklaşır, yine biri kıçını kaldıramaz ofsaytı bozar ters kanattan veya ayağından top kaçırır 1-0 2-0 neyse fenerbahçe hiç zorlanmadan alır maçı gider. Bugün bursa puan kaybetmezse 3-0 galatasaray alır. ilk 45 dk gs gol atamaz ise dediğin doğru.ama ilk 45 dk da en kötü 1-0 önde bitirirse rahat alır maçı.özellikle ilk 20 dk gs için çok kritik.genelde ilk 20 dk da çok bastırıyor ama 20. dk dan sonra sönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 2-1 diyorum 2-0 olur sonra fenerbahçe kalplerimizi kıpır kıpır yapar ama kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 fb li olarak gs yener dedim aksi gerceklesirse diyecek hic bir sey, mantikli hic bir aciklamam yok mistik bir olay olarak bakacagim. cok ama cok kotu oynayan bir takimim var bu aralar. pozisyonumuz yok iken goller falan atiyoruz nasil oluyor cozmus degilim enteresan bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 galatasaray kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kanuni said: fb li olarak gs yener dedim aksi gerceklesirse diyecek hic bir sey, mantikli hic bir aciklamam yok mistik bir olay olarak bakacagim. cok ama cok kotu oynayan bir takimim var bu aralar. Daha önce çok kereler gördük şu durumu gerçi ama, papaz her zaman mistik olay yemez. Yeniliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 8-0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 rica ediyorum galatasaray kazanır demeyin favori yapmayın üzülüyoruz sonra. haftalar önceden gs maçı kurtuluşumuz diyordu fenerli futbolcular.bizi samiyende yenip 2. olmaları, şampiyonluğa bi adım yaklaşmaları sezon boyunca olan biten herşeyi unutturacaktır.yani emre oynamasa nolur onun yerine kimi koysan xavi olacaktır iniesta olacaktır. ha birde fenerin antepi yenmesi bizim trabzona yenilmemiz beni umutlandıran şey.tam tersi olsaydı kesin fener alır derdim :) şu derbilere bi rahat cıkabilsek.hep kader maçı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 canaydın'ın ölümüne saygı gösterirler umarım, onun haricinde gs alamazsa şampiyonluk falan düşünmesin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 berabere kalmasi bizim isimize gelir gollu olursa da izleyenler icin fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çok iyimiş bu hehe. http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/buyuk-derbinin-sonucunu-muthis-oyun-belirlediSXTVQ14934SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ahahah pes olayı çok iyiymiş ahah fener yenene kdr kaç kere oynadılar acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hürriyet de yapmış aynısını 0-0 bitmiş onda da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 said: canaydın'ın ölümüne saygı gösterirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Topiğe bismillah çekerek girdim. sdf Yenicez 3-0 diyorum. (hayır hayalperest değilim içimden geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 blazkowicz said: Çok iyimiş bu hehe. http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/buyuk-derbinin-sonucunu-muthis-oyun-belirlediSXTVQ14934SXQ ahahaha kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 blazkowicz said: Çok iyimiş bu hehe. http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/buyuk-derbinin-sonucunu-muthis-oyun-belirlediSXTVQ14934SXQ ALEEEEEXX DE SOUUZAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ne çakmışız lan...pes te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Daha önce yaptığım yorumların hemen hemen HEPSİ doğru çıktı bu sefer de yanılacağımı sanmam. Trabzonda puan kaybederiz, bursada berabere kalırız, Fenrbahçeyi yeneriz ve ŞAMPİYON oluruz dediğimde, hep bir ağızdan. Hem trabzonda puan bırak hem bursayı yeneme, Bursa şampiyon olur diye bağırmıştınız. Fikrim değişmedi. Beni sadece geriden gelecek sağlam bi BJK korkutur. mustafa denizli çok iyi lig sonu oynatır. Bu maçta pek şüphem yok. Ardalı veya ardasız, bu maçı 2 farklı kazanırız. (3-1 diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 fenerbahçe pozisyon bulamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar