Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: bide şu var gsliler gelip burda bişi yazmasınlar bence komik oluyo sonuç fener 1-0 yendi bursa nah şampiyon olur diyen gsliler şimdi BURSA ŞAMPİYON SALDIR TİMSAH diye geziyolar. Peki BJK'lilerin yorum yapmasına ne demeli? Maçı oynayan Gs,elbetteki yorum yapılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.microfitgroup.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/whambulance.jpg.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Fenerbahçe topu daha çok ayağında tuttu. Eğer Vederson ve Özer son paslarda veya tercihlerindede başarılı olabilselerdi pozisyon sayısındaki fark çok ortaya çıkardı. Fenerde çok kötü olarak sayabileceğim Özer,Mehmet Topuz ve Vederson'dur. Bunların dışında sayamam. Bizim verdiğimiz 2 pozisyonda zaten defansın anlık uyuklamalarından oldu. Birde Bilica. Keita'nın şutu var ekstradan. Guiza'nın kontrol edemediği 2 top var. Santos'un girdiği 2 pozisyon var. Duran toplarda 2 tarafta izin vermedi birbirine zaten. Neyse, Selçuk Şahin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: Ben bizimkiler döktürdü demiyorum, ama çok kalite savunma yaptığınızı söylemen yanlış bence.Basitçe kapandınız yani, baggio demiş ne bekliyordun diye, birşey beklemiyordum ama "iyi savunma yaptık" saçma geldi sadece.Abicim Fener gol yemedi. Çok net bi durum yani. İsterse 4lü savunma bağdaş kurup oturmuş olsun bu saatten sonra, sonuç olarak iyi savunma, ne bekliyosun ki hakikaten? edit: lafım iyi savunma kısmına laf edene bu arada, hafif karıştı benim kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 berabere bitse ne güzel para alıyordum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: gs nereye iyi oynadı ya dos santosun vurduğu şutun dışarı çıkmasından başka pozisyonumu vardı ? top yüzdesine bakarak konuşmak ne zaman iyi oynadı oluyo? berbattı rezil ötesiydi iyi oynayan takım fenerdi sahada fener samiyene beraberlik için gitti bence ki belliydi oyundanda. 1 gol atıp üstüne çoook güzel yattı topu alınca iyi değerlendirdi çok güzel paslaştılar. gslilerde ben sinir gördüm. topu kaybeden saç baş yoluyodu. keita desen heralde en çirkef oyuncu ödülünü almaya layıktır. + elano ne kadar iyi oyuncu oldugunu gösterdi bu mac. adami abarttiginiz kadar kötüymüs zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kerim said: sipeyskeyk said: Ben bizimkiler döktürdü demiyorum, ama çok kalite savunma yaptığınızı söylemen yanlış bence.Basitçe kapandınız yani, baggio demiş ne bekliyordun diye, birşey beklemiyordum ama "iyi savunma yaptık" saçma geldi sadece. ahahahah bu supermis eee biz super duz kapandikta sizin takim neden bisi yapamadi bu super duz kapanan takima karsi? ne zaman iyi oynadığımızı söyledim hatırlamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 lan olm ağlamayın bak. üzülüyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 nil elanoya kötü diyerek şurda seni 2 ciddiye alacaksak bile o şansı kaybettin asdkjasldkasjklds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Sotto said: kermit said: bide şu var gsliler gelip burda bişi yazmasınlar bence komik oluyo sonuç fener 1-0 yendi bursa nah şampiyon olur diyen gsliler şimdi BURSA ŞAMPİYON SALDIR TİMSAH diye geziyolar. Peki BJK'lilerin yorum yapmasına ne demeli? Maçı oynayan Gs,elbetteki yorum yapılacak... dostum her beiktaş konusunda sizin atlamanız gibi ben fener bastım paramı akzandım bunun sevincini yaşayıp maçla ilgili haklı bi şekilde yorumumuda yazıyorum sana batan bişi varsa çıkış butonu yukarda sol üstün biraz ortası. hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Volkanın kıçıyla topu stop edişinin gif'ini hazırlaması lazım birinin yıllarca kullanırız FDSAFDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Tamam işte,kendi cevabını kendin verdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Fistan said: Volkanın kıçıyla topu stop edişinin gif'ini hazırlaması lazım birinin yıllarca kullanırız FDSAFDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: Sotto said: kermit said: bide şu var gsliler gelip burda bişi yazmasınlar bence komik oluyo sonuç fener 1-0 yendi bursa nah şampiyon olur diyen gsliler şimdi BURSA ŞAMPİYON SALDIR TİMSAH diye geziyolar. Peki BJK'lilerin yorum yapmasına ne demeli? Maçı oynayan Gs,elbetteki yorum yapılacak... dostum her beiktaş konusunda sizin atlamanız gibi ben fener bastım paramı akzandım bunun sevincini yaşayıp maçla ilgili haklı bi şekilde yorumumuda yazıyorum sana batan bişi varsa çıkış butonu yukarda sol üstün biraz ortası. hadi canım. ne kadar kazandin lan, bi yemek ismarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: nil elanoya kötü diyerek şurda seni 2 ciddiye alacaksak bile o şansı kaybettin asdkjasldkasjklds iyi miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Fener'e savunma yapıyor diyenler, Daum'un normal felsefesinin bu olduğunu ve önce durdur sonra vur olayına inandığını unutmasınlar. Hocamız bööle naapalım yani idare etmeye çalışıyoz işte böyle koyarak falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 elano iyide çevresi kötü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fener gs derbilerini seviyorum fener hiç yüzümü kara çıkarmıyo sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ayrica volkanin poposuyla yargilayisinin videosu yok mu yaa. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Krusty said: elano iyide çevresi kötü abi arkasi kerestelik elanonun, sarp-baris-bazen topal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vaniLLe said: sipeyskeyk said: nil elanoya kötü diyerek şurda seni 2 ciddiye alacaksak bile o şansı kaybettin asdkjasldkasjklds iyi miydi ? elanyo iyi bir futbolcu.1 maç izleyip yorum yapmıyoruz insanlar hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gsliler ağlamaya başladıklarını belli ettiler geçen hafta feneri yeneriz şampiyon oluruz diyenler şimdi bursa fenere bjkye şampiyonluğu vermez diye ağlıyolar zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: vaniLLe said: sipeyskeyk said: nil elanoya kötü diyerek şurda seni 2 ciddiye alacaksak bile o şansı kaybettin asdkjasldkasjklds iyi miydi ? elanyo iyi bir futbolcu.1 maç izleyip yorum yapmıyoruz insanlar hakkında. Abi Elano kim yapmayın düşeş aldık dediniz durdunuz elinizde patladı herif, kız haklı. Sene başından beri uyum sürecinde beyefendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar