Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Llama said: hızıhızıhızıhızıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ayhan lazımdı abi sahaya ayhan. Orta sahada hakkıyla top tutacak, dağıtacak adam lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ZUAAAAAAAAAAAAA. khelben nerde khelben. ona laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Keita kız gibi oynuyor, en ufak şeyde taraftarı hakeme saldırtmaya çalışıyor şov düşüşler kıvranışlar yaparak. Lyon'dan niye kovulduğu aslında ortada, büyük maçlarda bişi yaptığı yok anca küçük takımın dandik sol bekine çalım atıp dursun şov yapsın. Seneye Gs'den de kovulur arkasına teneke bağlanılarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ya hala hakem diye ağlıyor ya galatasaraylılar ben ne diyeyim ya. Utanın ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu arada şu volkan, hani mahallenin iri yarı abileri vardır ya, onlara benziyor. Her kavgaya girerim asarım keserim hesabı. Bigün kendinden kalıplı bi kaleci gelecek karşısına, tutucak ensesinden yavrum kenarda bekle deyip atıcak böyle, o zaman düzelecek adam. Da bu deveden kalıplısını bulmak da zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ya bırakın şite EZ DİK . ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 oh patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Llama said: zuhgufhdsuıfhsoudsfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 reykard çıkıp açıklama yapsa ya "sometimes what can i do" diye ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abi bu galatasarayın kalitesizliğini her sezon yüzüne vurmak zorundamıyız ya? hahaha nerde bu kaliteli oyuncuları ben göremedim bugun? keita ile dos santosun çaresizliği beni en cok eglendiren şeydi bu maçta. bi saga gidiyorlar yok, bi sola gidiyorlar yok. bi tarafta gökhan gönül HOPP diyor diğer tarafta andre santos HOPP diyor. ortada Jo Lugano ile Bilicanın şebeği oldu zaten. Elano 2. yarı topa değdi mi? Mehmet Topuz izin verdiyse 2 kere falan diye topla oynamıştır ben farkedemedim saliseleri. galatasaray bu sezon kendi sahasında yenilmemişmiş, kendi sahasında her maç gol atmış. DUR BAKALIM. fenerbahçe gelmedi ki sami yen'e henüz niye istatistik raporu veriyorsun? kınadım spikerleri. hakemi de yenmemiz güzel oldu aynı zamanda. hele volkanın kıçıyla topu stop etmesi? :D ZUAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 reykard konuşma yapıyo şuan, mantıklı güzel güzel de konuşuyo kıvırcık abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 "Tatar Ramazan" said: Keita kız gibi oynuyor, en ufak şeyde taraftarı hakeme saldırtmaya çalışıyor şov düşüşler kıvranışlar yaparak. Lyon'dan niye kovulduğu aslında ortada, büyük maçlarda bişi yaptığı yok anca küçük takımın dandik sol bekine çalım atıp dursun şov yapsın. Seneye Gs'den de kovulur arkasına teneke bağlanılarak. AGA O DİİL DE NASIL FOLLOŞ ETTİ SAĞ KANADI zıhızıhızıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 volkan tam şey ya veletler maç oynarken yandan iki bıyıklı abi geçer gömlek pantolon beyaz çorap ver bakiyim bi şut atayım der topu karşı mahalleye yollar tam öyle bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Baggio said: Tıkla. HAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 şu maçı izlemeye ayırdığım zamana yazık cidden. seyir zevki açısından berbat bir maç oldu. iki takımda çok kötüydü , daha fazla eksiği olan fenerbahçe leo franzonun kişisel hatasıyla 3 puanı alıp gitti.o hatada olmasa 0-0 biterdi maç. tebrik ediyoruz kendilerini. Gs nin orta sahası cidden kan ağlıyor. ara transferde neillin yanına iyi bir MC alınsaydı jo+santos transferlerinden çok daha hayırı dokunurdu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dos santos'un arap bacıya benzemesini napıcaz peki? "paki ben napppcam kuccchuk bey" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ya o değilde NAPIYORUZ NAPIYORUZ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 seneye santos kalir, jo gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 @Fistan,Tatar Ramazan... Tamam maçı yendiniz de,Keita'ya laf etmeyin performansı konusunda adam yapacağını yaptı tek başına... Sorun başka kimsenin ona yardım edememesiydi,kurtulun artık şu Keita büyük maçların adamı değil,ne yaptı dhadhsadjajada sanatından adam tek başına en az 2-3 kişiyle boğuşuyor çoğunda da yenilmiyor,sizin yıldızlarınız ne yaptı vesselam? Takım olmak önemli,tek başına ne yapabilir ki Keita,bu sistemde elinden geleni yapıyor bence Gs adına Neill'dan sonra en iyi 2.adamı,mücadele etti,elinden geleni yaptı.. Gs'nin sorunu Keita'nın oynamaması değil ki takım sisteminde bariz hatalar var ama sığ sığ futbol yorumlamayın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Keita'nın sorunu ağlaması. hiç yapmasın demiyorum, maçtan sonra hobi olarak gene ağlasın. maç sırasında hakeme ağlaması komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ağlaması dediğin de adam herseferinde 2-3 adamla boğuşuyor darbe alıyor belki size abartılı geliyor olabilir ama birşey yok diyemezsin,bir pozisyonda Santos'un tabanı dizine geldi mesela,Topuz paldır küldür indirdi arkadan ağladı mı yani? Santos ise zayıf,fizik gücünden kaybediyor,düşüyor yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gene kötü oynadığımız bir maç ve gene gs mağlup. Abi artık gs ye karşı iyi top oynayıp kazanmak istiyorum ben yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 "ALLAHIM YÜZÜM PARÇALANDI BİTTİM BEN ESTETİK OLCAM" diye Oscar'lık atlayışını unutamıyorum ilk yarıdaki, Servet de Güiza'yı daha beter avuçladı ona bakarsak, kart mart çıkmadı. Çıkması da gerekmiyor, kasten olan bir şey yok ikisinde de. Kazara gelmiş hafif darbeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar