Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Keita kız gibi oynuyor, en ufak şeyde taraftarı hakeme saldırtmaya çalışıyor şov düşüşler kıvranışlar yaparak.
Lyon'dan niye kovulduğu aslında ortada, büyük maçlarda bişi yaptığı yok anca küçük takımın dandik sol bekine çalım atıp dursun şov yapsın.

Seneye Gs'den de kovulur arkasına teneke bağlanılarak.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada şu volkan, hani mahallenin iri yarı abileri vardır ya, onlara benziyor. Her kavgaya girerim asarım keserim hesabı.

Bigün kendinden kalıplı bi kaleci gelecek karşısına, tutucak ensesinden yavrum kenarda bekle deyip atıcak böyle, o zaman düzelecek adam.

Da bu deveden kalıplısını bulmak da zor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu galatasarayın kalitesizliğini her sezon yüzüne vurmak zorundamıyız ya? hahaha

nerde bu kaliteli oyuncuları ben göremedim bugun?
keita ile dos santosun çaresizliği beni en cok eglendiren şeydi bu maçta.
bi saga gidiyorlar yok, bi sola gidiyorlar yok.
bi tarafta gökhan gönül HOPP diyor diğer tarafta andre santos HOPP diyor.
ortada Jo Lugano ile Bilicanın şebeği oldu zaten.
Elano 2. yarı topa değdi mi? Mehmet Topuz izin verdiyse 2 kere falan diye topla oynamıştır ben farkedemedim saliseleri.

galatasaray bu sezon kendi sahasında yenilmemişmiş, kendi sahasında her maç gol atmış.
DUR BAKALIM.
fenerbahçe gelmedi ki sami yen'e henüz niye istatistik raporu veriyorsun? kınadım spikerleri.

hakemi de yenmemiz güzel oldu aynı zamanda.

hele volkanın kıçıyla topu stop etmesi?

:D

ZUAAAAAAAAAAAA.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Keita kız gibi oynuyor, en ufak şeyde taraftarı hakeme saldırtmaya çalışıyor şov düşüşler kıvranışlar yaparak.
Lyon'dan niye kovulduğu aslında ortada, büyük maçlarda bişi yaptığı yok anca küçük takımın dandik sol bekine çalım atıp dursun şov yapsın.

Seneye Gs'den de kovulur arkasına teneke bağlanılarak.

AGA O DİİL DE NASIL FOLLOŞ ETTİ SAĞ KANADI zıhızıhızıhı
Sosyal ağlarda paylaş

şu maçı izlemeye ayırdığım zamana yazık cidden. seyir zevki açısından berbat bir maç oldu. iki takımda çok kötüydü , daha fazla eksiği olan fenerbahçe leo franzonun kişisel hatasıyla 3 puanı alıp gitti.o hatada olmasa 0-0 biterdi maç. tebrik ediyoruz kendilerini.

Gs nin orta sahası cidden kan ağlıyor. ara transferde neillin yanına iyi bir MC alınsaydı jo+santos transferlerinden çok daha hayırı dokunurdu takıma.
Sosyal ağlarda paylaş

@Fistan,Tatar Ramazan...

Tamam maçı yendiniz de,Keita'ya laf etmeyin performansı konusunda adam yapacağını yaptı tek başına...
Sorun başka kimsenin ona yardım edememesiydi,kurtulun artık şu Keita büyük maçların adamı değil,ne yaptı dhadhsadjajada sanatından adam tek başına en az 2-3 kişiyle boğuşuyor çoğunda da yenilmiyor,sizin yıldızlarınız ne yaptı vesselam?
Takım olmak önemli,tek başına ne yapabilir ki Keita,bu sistemde elinden geleni yapıyor bence Gs adına Neill'dan sonra en iyi 2.adamı,mücadele etti,elinden geleni yaptı..
Gs'nin sorunu Keita'nın oynamaması değil ki takım sisteminde bariz hatalar var ama sığ sığ futbol yorumlamayın lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

Ağlaması dediğin de adam herseferinde 2-3 adamla boğuşuyor darbe alıyor belki size abartılı geliyor olabilir ama birşey yok diyemezsin,bir pozisyonda Santos'un tabanı dizine geldi mesela,Topuz paldır küldür indirdi arkadan ağladı mı yani?
Santos ise zayıf,fizik gücünden kaybediyor,düşüyor yere..
Sosyal ağlarda paylaş

"ALLAHIM YÜZÜM PARÇALANDI BİTTİM BEN ESTETİK OLCAM" diye Oscar'lık atlayışını unutamıyorum ilk yarıdaki, Servet de Güiza'yı daha beter avuçladı ona bakarsak, kart mart çıkmadı. Çıkması da gerekmiyor, kasten olan bir şey yok ikisinde de. Kazara gelmiş hafif darbeler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...