Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlluminati - sizce gercekmi?

Phalanx_

Öne çıkan mesajlar

Deccal mantalitesi babilde de vardı ondan önceki toplumsal fikirlerde de ama kimse daha ilerisini düşünmek istemiyor ki bazen bu din olayları cennet ve cehennem mantalitesi bile insanın avuntusuna kısır bir döngü ile bağlıyabiliyor...

Din olmasa idi belki dünya çok daha değişik bir mantalitede süre gelir ve işlevsellik kazanırdı...

Neyse bu tip şeyler gerçekten çok saçma...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Thule ve Illuminati kadar aklımı zorlayan örgütler olmamıştır okuduğum tarih kitapları arasında.

Thule ve Illuminati nin uzay dığı varlıklara olan inançları hatta UFOları ilk Nazilerin ürettiğini vs. vs gibi çok uçuk kaçık şeyler.

Ne biliyim öyle kanıtlara dayandırılıoki bunlar kitapta "acaba gerçek olabilirmi" diyosun kendi kendine ama kafanı bi toparladığında "hayır çok saçma" diyebiliosun.

Kim bilir?
Hiç bi zaman kesin konuşmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

LOL diyorum baska birsey de demiyorum, allah size akil mantik denen birsey vermis, yani hani hitlerle bushu falan karsilastirirsin arasinda birseyler olabilecegini dusunursun de LOTR la bir alaka kurmak idiotluktan baska birsey degil. Ne alaka yani Tolkien de uye miydi bu uber tarikata.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 28 August 2003 21:21 tarihinde demiş ki:
LOL diyorum baska birsey de demiyorum, allah size akil mantik denen birsey vermis, yani hani hitlerle bushu falan karsilastirirsin arasinda birseyler olabilecegini dusunursun de LOTR la bir alaka kurmak idiotluktan baska birsey degil. Ne alaka yani Tolkien de uye miydi bu uber tarikata.

madem hakaret edıosun sana aynen cevap werıım asıl ıdıot senın gıbı herseye sacma deyıp koyun gıbı yasayanlara denır senı sevıyelı olmaya davet edıorum

ayrıca oraya yazmısım bunlar benım gorusum deıl kıtap war ondan alıntı dıe adam kıtabı sırf sıkarak yazmamıs herhalde

ki bu teoriye göre tolkiende aynen uyeydı ve bu sona alıstırmak ıcın lotr u yazdı dıe geçer kitabı okur yorumunu o zaman yaparsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 28 August 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
http://www.davidicke.com/turkey/icke/articles3/reallyrules-tr.html http://www.davidicke.com/turkey/icke/articles3/rd-table-tr.shtml[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 28 August 2003 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]

saolasın bu gerekiyordu (:

bu linklerden okuyun arkadaşlar mantıklı olup olmadıgını anlicaksınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phalanx_, 28 August 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
said:

madem hakaret edıosun sana aynen cevap werıım asıl ıdıot senın gıbı herseye sacma deyıp koyun gıbı yasayanlara denır senı sevıyelı olmaya davet edıorum

ayrıca oraya yazmısım bunlar benım gorusum deıl kıtap war ondan alıntı dıe adam kıtabı sırf sıkarak yazmamıs herhalde

ki bu teoriye göre tolkiende aynen uyeydı ve bu sona alıstırmak ıcın lotr u yazdı dıe geçer kitabı okur yorumunu o zaman yaparsın

Oncelikle benim sana idiot dedigimi hatirlamiyorum, bu lafini kucuk yasina baglayip cevap atmayacagim. 2. olarak boyle bir tarikat varsa bile bunu LOTR filmi veya kitabi ile neden dunyaya duyurmak istesin ki, O zaman starwarsi da bu tarikata sok darth vader falan daha karizma olur darklorddan. Yani eglence dunyasiyla gercek dunya arasinda iliskiler kurmak zaten akil mantik isi degil.

Ben koyun gibi yasasaydim o kadar tarih topicigine cevap atmazdim git oku bakalim neler yazmisim sonra gel bana "herseye sacma diyen koyun" de.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajdaki mitolojik esaslı ibr örgüt bulunduğunu düşünmüyorum ama unity'nin tarif ettiği şekilde dünya politikasını ve iş yaşamını ciddi olarak etkileyen gizli örgüt(ler) bulunduğu düşüncesi yeni değil ve mantıksız da değil. ayrıca verilen örnekler, kanıtlar da var; herkes şüphesiz varlığından emin olsaydı zaten gizliliği kalmazdı bunların..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajda anlatılan iluminati bana da uydudrma geldi doğrusu kimse kusura bakmasın, blade'den fırlamış gibi dünyayı gizliden gizliye yöneten vampirler tadında örgütler olduğu düşüncesine ben de itibar etmiyorum tabii.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phalanx_, 27 August 2003 03:23 tarihinde demiş ki:
Su an icin okuyan warsa inanıyormu sacma mı gelıor yazarsa sevınırım sımdı zamanım kısıtlı ama ıcerıgını daha sora detaylı acıklicam.

Bu kitaba göre illuminati masonların kurdugu dünyanın sonunu getirmek ıcın cabalayan bır cesit orgut. Bunun 9 tane önde gelen ismi war örnegin bunlardan biri hitler dierleride baska ünlü kisiler bush un da bu orgutten oldugu soylenıyor.

bu 9 lider dünyayı yozlastıracak ve 10. lider olarak deccal gelecek ve kıyamet meydana gelmıs olucak yanı kıyameti cabuklastırmaya calısan bir grupta denebilir insanları kaosa sürüklemek ıstıyorlar. İkiz kuleler ve ırak bunun bırer baslangıcı olarak goruluorlar.Tabi bunlar kitaba göre benım fıkırlerım değil.

Yüzüklerin efendisi gibi filmler de bilincaltında bu olaya ınsanları hazırlaması saglanıor. Ornegın yüzüklerin efendisindede 9 insan yüzük takıo ve en son sonuncu yuzukte sauronun oluyor bu 9 insanda sauronu dunyaya getırmeye calısıolar bu kıtaba gore lotrdakı hersey bu orgutunkilerle uyuşuyor. Ayrıca cüce kavım falan gelicek kıyamette bunların da dwarf kavramıyla hazırlanıldıgı söyleniyor. Bilmiyorum mantıklı gelior tartısalım merak ediorum insanlar ne dusunuyor bu konuda..

Bazı yerlerde yanılgıların var, kendim şahsen inanmıyorum da araştıran bir arkadaşım vasıtasıyla kulaktan dolma bilgilerim var, Aslında bisürü değişik şey var işin içinde...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten iddia etmiyorum ki birşey kitapta yazanları aktarıorum inanan kac kısı war merak ettım ha ama lotr olayına falan acıklık getıreyım herseyı yuzeysel dusunmeyın bılıncaltı denen bir olay war.

Ki illuminati ile ilgili kitap yazan bir cok kısı oldurulmustur not olarak ekleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha birde lütfen o linkteki yazanları okuyun orda yazar acıkca yazmıs bı takım seylerı.

Bakın amerikalarla şiilerin arası iyi deildi geçen şiilerin bulundugu bı yerde bomba patladı lider bir şii ile birlikte 100 küsur kişi öldü bunuda amerika gözdagi olarka yaptı hersey corap sokugu gibi gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 29 August 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
said:
Phalanx_, 28 August 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
said:

Oncelikle benim sana idiot dedigimi hatirlamiyorum, bu lafini kucuk yasina baglayip cevap atmayacagim. 2. olarak boyle bir tarikat varsa bile bunu LOTR filmi veya kitabi ile neden dunyaya duyurmak istesin ki, O zaman starwarsi da bu tarikata sok darth vader falan daha karizma olur darklorddan. Yani eglence dunyasiyla gercek dunya arasinda iliskiler kurmak zaten akil mantik isi degil.

Ben koyun gibi yasasaydim o kadar tarih topicigine cevap atmazdim git oku bakalim neler yazmisim sonra gel bana "herseye sacma diyen koyun" de.

yaş? öle bi problemin yoksa dile getirmene gerek yok imzamda yasım yazmıyor klasik bi sekilde forum atışmasına dönüştürmeye gerek yok kısaca benım kastettigim bi takım seylerı bilincaltına yerlestırıorlar bir düşün lotr, frp falan hıc olmasaydı bırden cıksaydı bıze su ankı kadar ılgınc ve normal gelebılırmıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

Lotr bir anda çıkmadı ki
yani herşeyi Tolkien kafasından yaratmadı.
atiyorum elfleri iskandinav mitlerinden aldı.
adam destansı biraz da ders ve göndermeler içeren bir kitap yazdi alt tarafi.yakında adami uzayli yapacaksinz[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Sosyal ağlarda paylaş

siz bırakın illuminati'yi, aslında çok daha güçlü bir örgüt var. bu örgütün amacı kadın-erkek, genç- yaşlı farketmeden herksin minigun sahibi olması. işte bu maksatla en iyi aksiyon filmlerinde hep minigun görüyoruz en karizmatik kişilerin elinde. hatta net'te forumlarda insanlara gizliden gizliye minigun sevgisi aşılıyanlar var..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyayı yöneten-yönlendiren, çıkarları için savaş çıkaran çok zengin aileler fikri yeni de değil saçma da değil. Ama eğer bahsettiğiniz şu texaslı bi profesörün yazdığı illuminati kitabıysa o çok saçma işte.
Kitaba göre iç içe geçmiş 3 halka var. İlki bm görevlilerinden bazı amerikan başkanlarına uzanan dünyanın her yerinden çok çeşitli bürokratlar. İkinci halka onları yöneten rockafeller rotschild gibi ailelerin başları. 3. halka bomba; bu ailelerin başkanları temsilcileri neyse artık bir araya gelerek "Şeytan'ı" çağırıyorlar(summon monster?) . Şeytan da geliyor, kötülüğün dünyada yayılması için onlara emirler, tavsiyeler veriyor...

İşin kötü yanıysa bu kitabı yazan insanın bir profesör olması. Hatta bu kitabın milyonlar satması.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

axedice ye katiliyorum.
dunyada butcesi turkiyenin butcesinden buyuk tonlarca sirket var, bu sirketlerin yonetim kurullarinin bilmemnelerinin dunyanin gidisati hakkinda bir fikir/iddia sahibi olmamalari absurd olurdu.

ama bu olayi mistiklestirmek komik tabii.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Sosyal ağlarda paylaş

bir yandan da, hakikaten de bunlarin bazilari kafayi cizip sapitmis olabilir.

ornegin grace kelly in olmeden once 80 lerde, monakoda toplanan hep boyle zengin, soylu torunu filan insanlardan olusan, ve kendilerinin ortacagin soylu kahramanlarinin yeniden dunyada bedenlenmis halleri olduguna inanan bir gruba katildigi belgelenmis bir gercek.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta ortada iki ihtimal var o bahsedilen summoning olayının vuku bulabilmesine ait. Ya gerçekten geliyor olabilir. Ya da geldiğine inandıran sanrılarla şeytan gibi adamlar tarafından inananlar yönlendiriliyor olabilir. Olmayacak şey değil. 1950-70 yılları arasında dünyayı kasıp kavuran psişizm, medyumluk spiritüelizm vsvs ile alakalı olan olaylara bi bakın derim.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kıyamete hemen hemen hepımız ınanıyoruz deılmı?
Peki bu kıyametin gelecegı bir zaman war ne zaman gelicek? Dünya mahvolmus, insanlar yozlasmıs ve cıkıs yolu kalmadıgı zaman kıyamet meydana gelecek kısacası dünya chaosa sürüklendiginde kıyamet meydana gelecek.

Peki ya dünya erken kaosa sürüklenirse kıyamette erken gelmezmi? İşte bu adamlar dunyayı olabıldıgınce erken kıyamet ortamına getırmeye calısıyorlar.

Önyargıyla bu uydurma hıkaye sıkış demek yerine bunu bi düşünün mantıklı mı deılmı onuda dusunun. Kuranda yazan bazı seylerde war.

Şeytanın allahın kullarını saptırmak ıcın elınden gelenı yapacagı kuranda yazan bır gercek.

not:lütfen bu yazımı okuyun sadece alta bakan warsa hepsını okusun lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...