Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dokunmatik ekran kiyaslamasi

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

said:
o telefonlar da adi sani duyulmamis telefonlar degil, iphone 3gs ile ayni zamanlarda tanitilmis, hepsi iphone fiyat araliginda satilan capacitive ekranli telefonlar.

adı sanı duyulmamış derken ben yanlış yazdım, demek istediğim bu telefonları kullanan görmedim iphone ve blackberry hariç. açıkçası google a ait bir telefon olduğunuda ilk defa duyuyorum hani

nokia ve samsung da yer almalı bu testte bence, hadi samsung u geçtim nokia olmaz mı
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ahaha HTC, motorola, palm adi sani duyulmamis markaral demek, sadgfsadf.

HTCnin yeni modeli eipk gibi.

http://www.engadget.com/2010/03/23/htc-evo-4g-is-sprints-android-powered-knight-in-superphone-armo/

o yeah hdmi girişi falan gayet net olmuş htc ama bi tek flaş eklememişler 8 mp'i çok yannız bırakmışlar orda
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

adı sanı duyulmamış telefonlarla iphone u kapıştırmışlar iphone dövmüş hepsini(blackberry yi falan kasdetmiyorum tabi) nokia ve samsung olmalıydı hatta nokia 5800 ın multitouch olayını bile yapmalılardı

başarısız video bence

Nexus One, HTC, Palm Pre falan senin için "adı sanı duyulmamış" ise zaten bu test sana hitap etmiyordur. Her sakallıyı deden sanma demişler, her dokunmatik de aslında "dokunmatik" değil. Gerçek dokunmatik olanlara capacitive deniyor, kılını değdirsen anlıyorlar. Bir de "basmatik" olanlar var, az da olsa basınç uygulaman gerekiyor, bunlara da resistive deniyor. çeşitli bilet kiosklarındaki teknolojiyle, lüks otellerdeki dokunmatik düğmeler arasındaki farkı düşünebilirsin örnek olarak.

Bu markaları tanımayıp, 5800/Omnia dokunmatiğiyle iPhone vs'yi karşılaştırıyorsan, başarısız olan video değildir bence :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

gecko said:

adı sanı duyulmamış telefonlarla iphone u kapıştırmışlar iphone dövmüş hepsini(blackberry yi falan kasdetmiyorum tabi) nokia ve samsung olmalıydı hatta nokia 5800 ın multitouch olayını bile yapmalılardı

başarısız video bence

Nexus One, HTC, Palm Pre falan senin için "adı sanı duyulmamış" ise zaten bu test sana hitap etmiyordur. Her sakallıyı deden sanma demişler, her dokunmatik de aslında "dokunmatik" değil. Gerçek dokunmatik olanlara capacitive deniyor, kılını değdirsen anlıyorlar. Bir de "basmatik" olanlar var, az da olsa basınç uygulaman gerekiyor, bunlara da resistive deniyor. çeşitli bilet kiosklarındaki teknolojiyle, lüks otellerdeki dokunmatik düğmeler arasındaki farkı düşünebilirsin örnek olarak.

Bu markaları tanımayıp, 5800/Omnia dokunmatiğiyle iPhone vs'yi karşılaştırıyorsan, başarısız olan video değildir bence :p

Testin sadece statik elektrikle çalışan ürünleri içerdiğini görmedim, ama şu da var her ne kadar nokia ve samsung "basmatik" (arielmatik gibi birşey oldu lan bu) telefonlar çıkarsalarda ellerin altındaki şey teknoloji, belkide ilerki zamanlarda capacitive lerin verdiği hassalığı yakalayacaklardır, kim bilir.

Bu arada bu testteki yeni modeli çıkan iphone mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...