gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yoo gayet iyi yapmış bence. kız arkadaşım olsun, normal arkadaşım olsun hatta ailem olsun ben de telefonla konuşurken önemli birşey olmadığı yüzüme telefon kapatılmasından nefret ederim, ki çok şımarık bir hareket. orta parmağın ascii edilmiş halini yollayıp, hettir edeceksin bu kızları ki en güzelini yapmışsın, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Oha bunları bir kıza nasıl yaptın inanamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sus la liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ÇATLADA PATLA KISKANIYOSUNUZ SİZ Bİ KEREM ANNEEEE, BERK TOPUMU VERMİYO :((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sen o facebookta bir kıza 112 kere arkadaşlık teklifi yollayan liseli çocuk değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yüzüne telefon kapatan (iki kere) birine sen şöyle yaptın da ben böyle hissettim de şöyle yapıcam da diye laf anlatmak olmamış bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gecko said: yoo gayet iyi yapmış bence. kız arkadaşım olsun, normal arkadaşım olsun hatta ailem olsun ben de telefonla konuşurken önemli birşey olmadığı yüzüme telefon kapatılmasından nefret ederim, ki çok şımarık bir hareket. orta parmağın ascii edilmiş halini yollayıp, hettir edeceksin bu kızları ki en güzelini yapmışsın, tebrikler :) offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 trollemeyin lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 What the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Buyse said: gecko said: yoo gayet iyi yapmış bence. kız arkadaşım olsun, normal arkadaşım olsun hatta ailem olsun ben de telefonla konuşurken önemli birşey olmadığı yüzüme telefon kapatılmasından nefret ederim, ki çok şımarık bir hareket. orta parmağın ascii edilmiş halini yollayıp, hettir edeceksin bu kızları ki en güzelini yapmışsın, tebrikler :) offf adam doğru söylemiş naapsın meriç mi olsun onun yerine? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Forumu meriç ve troll parantezine alsak database temizlencek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gecko said: yoo gayet iyi yapmış bence. kız arkadaşım olsun, normal arkadaşım olsun hatta ailem olsun ben de telefonla konuşurken önemli birşey olmadığı yüzüme telefon kapatılmasından nefret ederim, ki çok şımarık bir hareket. orta parmağın ascii edilmiş halini yollayıp, hettir edeceksin bu kızları ki en güzelini yapmışsın, tebrikler :) liseli, ah o liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 neye alırsan al burası böyle bilader nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abvblizzard said: Forumu meriç ve troll parantezine alsak database temizlencek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 slmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hiç mesaj atmasaydın la keşke 5-6 gün ağlasaydı zırlasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 paticikte uzun yazı okuyan ne çok insan varmış gerçi uzun değil ama büyüsün de gelsin madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abvblizzard said: Forumu meriç ve troll parantezine alsak database temizlencek yeter. ahahaha mükembıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mokoko said: gecko said: yoo gayet iyi yapmış bence. kız arkadaşım olsun, normal arkadaşım olsun hatta ailem olsun ben de telefonla konuşurken önemli birşey olmadığı yüzüme telefon kapatılmasından nefret ederim, ki çok şımarık bir hareket. orta parmağın ascii edilmiş halini yollayıp, hettir edeceksin bu kızları ki en güzelini yapmışsın, tebrikler :) liseli, ah o liseli. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gecko said: liseliyiz ama bizimkisi 77cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 nileppezdel said: Yeni hatun ayarlamamış olsan saygı duycaktım kanka ama o hareket olmamış işte :D düşündüm de çatla da patla kısmı da yeterliymiş saygı duymamam içim asfsdaf o ne lan çatla da patla yeni hatun ayarlamasına saygı duymak lazım +rep bile basıyorum burdan. Ama kız cevap vermemiş demek ki son mesajını fifilememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Privhunter said: Üstüne bidaha aradım dedim, bidaha suratıma kaparsan bidaha asla aramam seni Privhunter said: Ben -Çatlada patla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi olay gayet iyi gidiodu, ama o çatla da patla kısmı hem tüm karizmasını götürdü o "cevap vermeyen erkek" modelinin. hem de neyse zaten bişi kalmadı. çatla da patla ne yahu şasldkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 onu yazarken sanırım sabah kan başka bir yerdeymiş heh. hem şirin yaklaşayım hem tavrımı yapayım filan diye düşünüyordun herhalde. sonra kız baybayı çekince wot döşemişsin. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar