Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 neymiş noolmuş şimdi partide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 short, tshirt gitsen almicaklar mi? ne istiyosan giyin git arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mezuniyet gününe gider gibi giyiniyorsun da dogumgünü için saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 aquila said: short, tshirt gitsen almicaklar mi? ne istiyosan giyin git arkadas. ayı diye rezil ederler adamı mazallah, sakat insanlar sosyetikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bu oluyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 amerikan mezuniyet gecesi sahnelerini izlicen işte 10 amerikan gençlik filminin 7'sinde var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kot pantalon/t-shirt git "internette sordum boyle dediler, keklenmisim" ayagina yatarsin, dogum gununde smokinle falan rahatsiz rahatsiz surunen hiyarlara bakip icinden gulersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bildiğin düğüne gider gibi giyincen.Parlak simli gömlek (Tercihen gümüş rengi) altına da siyah pantalon ayakkabıda konvers giydin mi tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dress code nedir yarappim ! Bi de RSVP yapmasını bekleyin insanların o zaman. Hatta paskalya + halloween kutlayın yeditepe'deki gibi. İyice cılkı çıktı harbi. Ben de Redneck Spring Fest yapayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 prom nightsa dress code smokin yada siyah takim elbise giymen gerekiyo demek ole kot ceket gelmeyin demek istiyolar yane http://www.textually.org/textually/archives/images/set2/prom%2520night%2520016.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mathias said: dress code nedir yarappim ! Bi de RSVP yapmasını bekleyin insanların o zaman. Hatta paskalya + halloween kutlayın yeditepe'deki gibi. İyice cılkı çıktı harbi. Ben de Redneck Spring Fest yapayım bari. kutlasalar nolcak ki? neyin cilki cikt yane insannar egleniyo turkiyede oluyo zaten halloween partyler her sene gitmek zorunda deilsin giden gider eglenir yane eglenmek icin sebeb ariyo insannar cunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mathias said: dress code nedir yarappim ! Bi de RSVP yapmasını bekleyin insanların o zaman. Hatta paskalya + halloween kutlayın yeditepe'deki gibi. İyice cılkı çıktı harbi. Ben de Redneck Spring Fest yapayım bari. sen niye atarlandın ki? zaten bu partiyi yapan ve dolayısı ile dress code'u koyan türk değil. kaldı ki türk de olabilir. eğlenmek için bahane. hani ben dress code u prom night gibi kasıs koymazdım ama ole istemis, dogum gunu mutlu etmek lazım. atarlanmak icin sebep aramayin. sacmalıyorsunuz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yapmacıklıkta sınır tanımıyor insanlar çünkü. Amacını olayını bilmeden aaa paskalya, aa hellöwiin diye eğlenmesinler bir zahmet. Arkadaş çevrem olmasa da etraf tikican kaynıyor çünkü. Git barlara orda kop gel rap/hip-hop ortamlara git, adaya git meyhanede kafayı çek, ormana git trekking/hiking/piknik yap, konsere git, caddeye çık ama ismini trademark'lı marka söyler gibi garip şeyler koyma. Ya olmadı illa ev diyorsan her boku ye ama ismine halloween işte dress code bu deme. Öh be arkadaş kanında Amerika mı akıyor iyice ? Kendi milletimize özel bir sürü eğlenme yöntemi varken halloween kutlamak, prom night yapmak yapmacıklıktır iyice arkadaş. Bu yüzden atarlanıyorum, kişi türk sandım ben o yüzden dress code ne be dedim. Yabancılar istediğini yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 öğrenci adamda smokin ne arar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 amaç konseptli eğlence işte. kirala bi smokin git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 spor ceket olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 jonas brothers ceketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 said: Ya olmadı illa ev diyorsan her boku ye ama ismine halloween işte dress code bu deme. Öh be arkadaş kanında Amerika mı akıyor iyice ? Kendi milletimize özel bir sürü eğlenme yöntemi varken halloween kutlamak, prom night yapmak yapmacıklıktır iyice arkadaş. adam haklı yalnız. geçen facebook'ta st. patrick day kutlayan bir sürü arkadaşımı gördüm, eminim irlandalılar görse gurur duyarlardı askdjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Çiğköfteyle sıragecesi yapmak yerine prom night yapan insan ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Neyine atarlanıyosunuz dress code ' un anlamadım ? Aktiviteye , mekana , konsepte göre kıyafet seçilmeli , adam da önceden bildiriyor , değişik bir kıyafetle katılıp fasülye gibi parlama ortada diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 prom night'ta sevisilir, adettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tek başına dress code'a atarlanmıyoruz zaten. O normal birşey. Özetle ben sadece halloween ne lan diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mathias said: Yapmacıklıkta sınır tanımıyor insanlar çünkü. Amacını olayını bilmeden aaa paskalya, aa hellöwiin diye eğlenmesinler bir zahmet. Arkadaş çevrem olmasa da etraf tikican kaynıyor çünkü. Git barlara orda kop gel rap/hip-hop ortamlara git, adaya git meyhanede kafayı çek, ormana git trekking/hiking/piknik yap, konsere git, caddeye çık ama ismini trademark'lı marka söyler gibi garip şeyler koyma. Ya olmadı illa ev diyorsan her boku ye ama ismine halloween işte dress code bu deme. Öh be arkadaş kanında Amerika mı akıyor iyice ? Kendi milletimize özel bir sürü eğlenme yöntemi varken halloween kutlamak, prom night yapmak yapmacıklıktır iyice arkadaş. Bu yüzden atarlanıyorum, kişi türk sandım ben o yüzden dress code ne be dedim. Yabancılar istediğini yapsın. ahaha yeni gordum bunu. Sana ne kimin nasil eglendiginden veya ozendiginden vs? Adamlar seni zorla davet edip zorla mi giydiriyorlar? Elemanlarin senin onayladigin sekilde mi takilmasi lazim illaki? Parti yapar herkes iskoc etekle gelsin etekli hallowen kutlayacaz derim, isteyen gelir istemeyen gelmez, cikipta alakasiz biri bir forumda ahkam keserse de guler gecerim. Ne merakli milletiz alakamiz olmayan kisilerin tercihlerine yasam sekline falan karismaya pes vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sintisyzer said: oha lan prom nightin ne demek olmadıgını bilmeyen bi kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar