Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prom Night

barbu

Öne çıkan mesajlar

Mathias said:

dress code nedir yarappim ! Bi de RSVP yapmasını bekleyin insanların o zaman.

Hatta paskalya + halloween kutlayın yeditepe'deki gibi.

İyice cılkı çıktı harbi. Ben de Redneck Spring Fest yapayım bari.

kutlasalar nolcak ki?
neyin cilki cikt yane
insannar egleniyo
turkiyede oluyo zaten halloween partyler her sene
gitmek zorunda deilsin
giden gider eglenir yane
eglenmek icin sebeb ariyo insannar cunu
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:

dress code nedir yarappim ! Bi de RSVP yapmasını bekleyin insanların o zaman.

Hatta paskalya + halloween kutlayın yeditepe'deki gibi.

İyice cılkı çıktı harbi. Ben de Redneck Spring Fest yapayım bari.

sen niye atarlandın ki? zaten bu partiyi yapan ve dolayısı ile dress code'u koyan türk değil. kaldı ki türk de olabilir. eğlenmek için bahane. hani ben dress code u prom night gibi kasıs koymazdım ama ole istemis, dogum gunu mutlu etmek lazım.

atarlanmak icin sebep aramayin. sacmalıyorsunuz cunku
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmacıklıkta sınır tanımıyor insanlar çünkü. Amacını olayını bilmeden aaa paskalya, aa hellöwiin diye eğlenmesinler bir zahmet. Arkadaş çevrem olmasa da etraf tikican kaynıyor çünkü.

Git barlara orda kop gel rap/hip-hop ortamlara git, adaya git meyhanede kafayı çek, ormana git trekking/hiking/piknik yap, konsere git, caddeye çık ama ismini trademark'lı marka söyler gibi garip şeyler koyma.

Ya olmadı illa ev diyorsan her boku ye ama ismine halloween işte dress code bu deme. Öh be arkadaş kanında Amerika mı akıyor iyice ?

Kendi milletimize özel bir sürü eğlenme yöntemi varken halloween kutlamak, prom night yapmak yapmacıklıktır iyice arkadaş.

Bu yüzden atarlanıyorum, kişi türk sandım ben o yüzden dress code ne be dedim. Yabancılar istediğini yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ya olmadı illa ev diyorsan her boku ye ama ismine halloween işte dress code bu deme. Öh be arkadaş kanında Amerika mı akıyor iyice ?

Kendi milletimize özel bir sürü eğlenme yöntemi varken halloween kutlamak, prom night yapmak yapmacıklıktır iyice arkadaş.

adam haklı yalnız.

geçen facebook'ta st. patrick day kutlayan bir sürü arkadaşımı gördüm, eminim irlandalılar görse gurur duyarlardı askdjhasd
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:

Yapmacıklıkta sınır tanımıyor insanlar çünkü. Amacını olayını bilmeden aaa paskalya, aa hellöwiin diye eğlenmesinler bir zahmet. Arkadaş çevrem olmasa da etraf tikican kaynıyor çünkü.

Git barlara orda kop gel rap/hip-hop ortamlara git, adaya git meyhanede kafayı çek, ormana git trekking/hiking/piknik yap, konsere git, caddeye çık ama ismini trademark'lı marka söyler gibi garip şeyler koyma.

Bu yüzden atarlanıyorum, kişi türk sandım ben o yüzden dress code ne be dedim. Yabancılar istediğini yapsın.

ahaha yeni gordum bunu.

Sana ne kimin nasil eglendiginden veya ozendiginden vs?
Adamlar seni zorla davet edip zorla mi giydiriyorlar? Elemanlarin senin onayladigin sekilde mi takilmasi lazim illaki? Parti yapar herkes iskoc etekle gelsin etekli hallowen kutlayacaz derim, isteyen gelir istemeyen gelmez, cikipta alakasiz biri bir forumda ahkam keserse de guler gecerim. Ne merakli milletiz alakamiz olmayan kisilerin tercihlerine yasam sekline falan karismaya pes vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...