Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

II. Terry Vakası

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Newcastle United’da Steven Taylor, Andy Caroll'un eski kız arkadaşına cinsel içerikli mesajlar gönderince iki takım arkadaşı arasında kavga patlak verdi. Kavgada Taylor'ın çenesi, Caroll'un ise burnu kırıldı.

İngiliz basınına göre, John Terry ile Wayne Bridge'i karşı karşıya getiren skandalın bir benzeri Newcastle United'da yaşanıyor. Chelsea kaptanı John Terry'nin, bir dönem birlikte forma giydiği Wayne Bridge'in eski sevgilisi ve çocuğunun annesiyle aşk yaşadığının ortaya çıkması geniş yankı uyandırmıştı.

NTV Spor'un haberine göre, benzer bir skandal, Championship takımlarından Newcastle United'da patlak verdi. İngiliz basınına göre Steven Taylor, takım arkadaşı Andy Caroll'ın eski kız arkadaşına cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Caroll'ın mesajları görmesiyle iki futbolcu antrenman sırasında karşı karşıya geldi.

Taylor ve Caroll arasındaki söz düellosu kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sona erdiğinde, Taylor'ın çenesi, Caroll'ın ise burnu kırılmıştı.

İngiliz gazeteleri, güçlükle birbirilerinden ayrılan her iki futbolcunun da operasyona ihtiyacı olduğunu yazdı. Newcastle yönetimi ise konu hakkında sessizliğini koruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan_BJK said:

ben enteresan birşey söyleyeyim; schumacher villenneuve'ün eski sevgilisiyle evli.

ben sana daha enteresan birşey söyleyeyim.

villenneuve tek n ile villeneuve şeklinde yazılır. öte yandan michael schumacher'in eşi corinna (betsch) schumacher, frentzen'in kız arkadaşıydı, villeneuve'ün değil :p zaten heinz haral frentzen yeteneksiz malın teki olmakla beraber tipsizin tekiydi corinna kendine yazık etmemiş işte ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

Batuhan_BJK said:

ben enteresan birşey söyleyeyim; schumacher villenneuve'ün eski sevgilisiyle evli.

villenneuve tek n ile villeneuve şeklinde yazılır. öte yandan michael schumacher'in eşi corinna (betsch) schumacher, frentzen'in kız arkadaşıydı, villeneuve'ün değil :p zaten heinz haral frentzen yeteneksiz malın teki olmakla beraber tipsizin tekiydi corinna kendine yazık etmemiş işte ^^

ohaaa hiç duymamıştım
bu olay daha fena ama
ligde 2 3 kere oynarsn
f1de adamlar 2 haftada bir hep aynı pistte
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

Batuhan_BJK said:

hadi ya ben vilnöv'ün kız arkadaşı diye biliyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...