Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 said: Newcastle United’da Steven Taylor, Andy Caroll'un eski kız arkadaşına cinsel içerikli mesajlar gönderince iki takım arkadaşı arasında kavga patlak verdi. Kavgada Taylor'ın çenesi, Caroll'un ise burnu kırıldı. İngiliz basınına göre, John Terry ile Wayne Bridge'i karşı karşıya getiren skandalın bir benzeri Newcastle United'da yaşanıyor. Chelsea kaptanı John Terry'nin, bir dönem birlikte forma giydiği Wayne Bridge'in eski sevgilisi ve çocuğunun annesiyle aşk yaşadığının ortaya çıkması geniş yankı uyandırmıştı. NTV Spor'un haberine göre, benzer bir skandal, Championship takımlarından Newcastle United'da patlak verdi. İngiliz basınına göre Steven Taylor, takım arkadaşı Andy Caroll'ın eski kız arkadaşına cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Caroll'ın mesajları görmesiyle iki futbolcu antrenman sırasında karşı karşıya geldi. Taylor ve Caroll arasındaki söz düellosu kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sona erdiğinde, Taylor'ın çenesi, Caroll'ın ise burnu kırılmıştı. İngiliz gazeteleri, güçlükle birbirilerinden ayrılan her iki futbolcunun da operasyona ihtiyacı olduğunu yazdı. Newcastle yönetimi ise konu hakkında sessizliğini koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ingiltere iran olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 iran ingiltere olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ecnebi olmasına rağmen godoş değil. humm çeneyi vermiş eline dayı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bizde genelde silahlar konuşuyor, orda en azından yumruklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Eski sevgili abi sonuçta?Suankine yapsa helal olsun dersin de eskisi ne ilgilendiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 aga arkadaş arkadaşın eski yeni sevgilisine bakamaz delikanlı hukuğu 300-500 yani. çocuk namus belasına gitmiş, namus belasına gardaş verdiğimiz can bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 enee eskiymiş ama abi benim bi arkadaşım eski kız arkadaşıma "pipi" yazıp gönderirse ben de sinirlenirim yahu. cinsel içeriğe hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben enteresan birşey söyleyeyim; schumacher villenneuve'ün eski sevgilisiyle evli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Hikayenin meriç kişisi kim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 SeaGle said: Hikayenin meriç kişisi kim şimdinewcastle ın hocası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Batuhan_BJK said: ben enteresan birşey söyleyeyim; schumacher villenneuve'ün eski sevgilisiyle evli. ben sana daha enteresan birşey söyleyeyim. villenneuve tek n ile villeneuve şeklinde yazılır. öte yandan michael schumacher'in eşi corinna (betsch) schumacher, frentzen'in kız arkadaşıydı, villeneuve'ün değil :p zaten heinz haral frentzen yeteneksiz malın teki olmakla beraber tipsizin tekiydi corinna kendine yazık etmemiş işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fotospor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 İngiltere lginde önceden yıldızların futbol hayatı konuşulurdu şimdi ise cinsel yaşamları. Bizim senaristlere iyi iş çıkar ingiltereden valllaha onlar seviyo böle şeyleri hemen dizi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 footballer's wives gibisinden bi dizi vardı karıları seks para peşindeydi hep doğru muymuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Castiel said: Batuhan_BJK said: ben enteresan birşey söyleyeyim; schumacher villenneuve'ün eski sevgilisiyle evli. ben sana daha enteresan birşey söyleyeyim. villenneuve tek n ile villeneuve şeklinde yazılır. öte yandan michael schumacher'in eşi corinna (betsch) schumacher, frentzen'in kız arkadaşıydı, villeneuve'ün değil :p zaten heinz haral frentzen yeteneksiz malın teki olmakla beraber tipsizin tekiydi corinna kendine yazık etmemiş işte ^^ ohaaa hiç duymamıştım bu olay daha fena ama ligde 2 3 kere oynarsn f1de adamlar 2 haftada bir hep aynı pistte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 said: Steven Taylor' un "O konuda Andy' e ben de çok kırgınım" mesajının bardağı taşıran son damla olduğu öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Castiel said: Batuhan_BJK said: ben enteresan birşey söyleyeyim; schumacher villenneuve'ün eski sevgilisiyle evli. ben sana daha enteresan birşey söyleyeyim. villenneuve tek n ile villeneuve şeklinde yazılır. öte yandan michael schumacher'in eşi corinna (betsch) schumacher, frentzen'in kız arkadaşıydı, villeneuve'ün değil :p zaten heinz haral frentzen yeteneksiz malın teki olmakla beraber tipsizin tekiydi corinna kendine yazık etmemiş işte ^^ hadi ya ben vilnöv'ün kız arkadaşı diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 adını yazmak daha da zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 enteresan olanda o zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar