Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Eminim herkes drowning pool grubunu biliyordur.Çarşamba günü drowning pool grubunun solisti(ismini hatırlayamadım bi turlu) turneye cıktıkları otobusude ölü olarak bulunmuş. Ölüm nedenini söylemedi. Bütün müzik camiasının başı sağolsun[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans [Bu mesaj Aegean tarafından 16 Ağustos 2002 09:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 :( drowning pool iyi bir gruptu üzüldüm bu habere[hline]IN FLAMES we trust... Dramar Marwell Holy Pally :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 bende :([hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 haydaaaaa nası olur yaaa .. hayret bişiy bize allah rahmet eylesin demek düşer[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 tüh be.. yeni yeni ortaya çıkıyolardı oysa.. Allah rahmet eylesin..[hline]zürafa hakları istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Aegean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 ölüm nedenini öğrendim kalp yetmezliğiymis sanırım ya da kalple ilgili bir sey ama onu biliyorum[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Do i really want this Sometimes i scare myself I just can't let it go Can you believe it? Everything happens for reasons I just dont know[hline]Sam, 14 Ocak 2003 00:52 tarihinde demiş ki: minigun'larınızın bakımını unutmayın.. ;) Sam, The Super Mutant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Kendersever Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 kalp yetmezliinin sebeplerinden biride overdosedur no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yazık.....yazık..[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 öfff...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Allah Rhamet eylesin[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LethE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ölen öldü.. Kalan sağlar bizimdir![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Allah rahmet elesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hiç dinlemedim ama güzel müzik yapan bir gruptaki kayıp üzücüdür.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Dp nin solisti ozzfest 2002de oldu cnm sen yannis tarih okumusun buyuk bi kayipti tmmen doal nedenlerden olmus.Ama carsamba diil gecen sene[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 nomad: thread zaten gecen sene acildi.[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ayyy pardon ya :D :D :D :D bakmamisim :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 lol[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Tear Away gibi bir şarkıyı gitarından çıkaran birini ölmesi üzücü. Şimdi açtım dinliyorum , harika bir şarki vokalin ses süper ötesi zaten.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 lol :) evt gerçekten iyi gruptu bodies e hastaydım ben :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Nukem_Verite, 04 May 2003 20:41 tarihinde demiş ki: lol ukalalık yapiim derken ne hale düşmüş sazan[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Ukalalikla alakasi yok toplumu bilgilendirmek gorevimiz onu yapmaya calisirken ne hale dustuk :D[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 :([hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Üzücü bir haber × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 bende :([hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 haydaaaaa nası olur yaaa .. hayret bişiy bize allah rahmet eylesin demek düşer[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 tüh be.. yeni yeni ortaya çıkıyolardı oysa.. Allah rahmet eylesin..[hline]zürafa hakları istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 ölüm nedenini öğrendim kalp yetmezliğiymis sanırım ya da kalple ilgili bir sey ama onu biliyorum[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Do i really want this Sometimes i scare myself I just can't let it go Can you believe it? Everything happens for reasons I just dont know[hline]Sam, 14 Ocak 2003 00:52 tarihinde demiş ki: minigun'larınızın bakımını unutmayın.. ;) Sam, The Super Mutant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 kalp yetmezliinin sebeplerinden biride overdosedur no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yazık.....yazık..[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 öfff...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Allah Rhamet eylesin[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ölen öldü.. Kalan sağlar bizimdir![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Allah rahmet elesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hiç dinlemedim ama güzel müzik yapan bir gruptaki kayıp üzücüdür.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Dp nin solisti ozzfest 2002de oldu cnm sen yannis tarih okumusun buyuk bi kayipti tmmen doal nedenlerden olmus.Ama carsamba diil gecen sene[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 nomad: thread zaten gecen sene acildi.[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ayyy pardon ya :D :D :D :D bakmamisim :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 lol[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Tear Away gibi bir şarkıyı gitarından çıkaran birini ölmesi üzücü. Şimdi açtım dinliyorum , harika bir şarki vokalin ses süper ötesi zaten.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 lol :) evt gerçekten iyi gruptu bodies e hastaydım ben :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Nukem_Verite, 04 May 2003 20:41 tarihinde demiş ki: lol ukalalık yapiim derken ne hale düşmüş sazan[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Ukalalikla alakasi yok toplumu bilgilendirmek gorevimiz onu yapmaya calisirken ne hale dustuk :D[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 :([hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar