KahnX Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben gülmedim direk sinirlendim. gözlerime kan sıçradı le FUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bazı konularda videoların yorumları okuyup yada okumadan izlenmesi konusunda uyarı koyalım yorumları okuduktan sonra hiç gülemedim. "I see blue people" kısmı hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahahha h.potter ve pill kismi iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yeni gördüm bunu, baya güldüm, tam açacaktım ki aramaya inandım aradım ve açılmış çıktı :( çok başarılı yahu Hakkaten Avatar denen tamamen pokahontastan çalıntı tırt filmin (evet 3d si güzel) konusunu inatla savunanlar nerdeydi tokat gibi geldi cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Rewendor +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 avatara tırt film diyen çarpılır. Senaryo orjinal değil, oradan eksi alıyor demek =/= tırt film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 erkek oyuncu yok,kadın oyuncu yok,yardımcı erkek yok,yardımcı kadın yok,senaryo yok,luke im your father yada this is sparta gibi iconic bir sahne yok aksiyon yok dolayısıyla tırt film demekte sakınca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yok artik PIKSELLERDEN BIRI FAZLA KIRMIZI OLDU O YUZDEN TIRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Thor doğru söylemiş, oyunculuk yok senaryo yok neyle gidicek bu? Sırf görsellikle film film olsa zaten tablo koyarlar 1 saat izleriz. Filmi film yapacak hiçbir unsur yok filmde. Sırf 3D'yi köklemişler. Ha olması da gerekmiyo, cameron kendi de diyo bu filmin amacı 3dyi yaygınlaştırmak efekte abandık diye, ama insanlar komik şekilde tanrısallaştırdı tırt filmi. Ha bi de Cameron'un 12 senedir senaryoyu yazdığını iddia etmesi var ki ona da hadi len diyoruz :D Hergonan said: yok artik PIKSELLERDEN BIRI FAZLA KIRMIZI OLDU O YUZDEN TIRT tam tersine, "vaav kırmızı pikseli 3 boyutlu yapmışlar demek ki film tırt değil" mantığı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar