Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özgener Fener'e sert çıktı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

http://www.tff.org/default.aspx/Default.aspx?pageID=29&macID=6030

90'da aat yen. 90'da at yen. Off of ne sezondu abi o.

Ahaha bu da arada gözden kaçmış...Sen o maçı izledin mi bir kere,hala konuşuyorsun...
Bunu da gördükten sonra Arkasokak,Mohi,catliketheelf ve Fistan'dan bile beter bir troll olduğunu farkettim...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Buddha said:

http://www.tff.org/default.aspx/Default.aspx?pageID=29&macID=6030

90'da aat yen. 90'da at yen. Off of ne sezondu abi o.

Ahaha bu da arada gözden kaçmış...Sen o maçı izledin mi bir kere,hala konuşuyorsun...
Bunu da gördükten sonra Arkasokak,Mohi,catliketheelf ve Fistan'dan bile beter bir troll olduğunu farkettim...

Yok abi bir tek sen izledin =)
Sosyal ağlarda paylaş

E o zaman,ne alakası var hakemlerle,yoksa amacın sadece troll mü?
Yoksa Konya maçı da mı ayarlanmıştı,son dakikalarda 18 yaşındaki Aydın ilk defa oyuna girecek,ve son saniye de adamı geçip topu karlı zeminde topu kalenin sol köşesine bırakacak...
Doğru aslında olabilir haklısın...
Sosyal ağlarda paylaş

BURAYA ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

demeye geldim. Beşiktaşlılar ağlıyor diyen fenerci arkadaşlar Başkandan taraftara ağlama kampanyası

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım'ın neden gittikçe sinirlendiğini anlamaya çalışıyorum. Troll filan değil. Ki ben o sezondan bahsederkende bir kaç kişinin atlayıp konuyu genişleteceğini de biliyordum. Bir maç vardı (Örnek vermek zorundayım) Fırat aydunuzmuydu kimdi o hakem GS'den bir sürü adama kırmızı çıkarmıştı boş yere FB maçında. Sonra istifa etmişti falan. Şimdi ordada boş konuşan FB'liler vardı. İlla birileri atlayacak ondan şüphe yok. Birileride trolleyecek can sıkıntısından. Ama amacım Aziz Yıldırım neden artık bu kadar agresif çok konuşan vs vs biri olduğunu anlamaktı. Uzun süre başkan kaldı. Hangi takım başkanı bu kadar uzun süre başkan kalırsa kalsın Türkiye Futbolu onunda agresifleştirecektir. Normaldir. Olay bu yani. Haklısınız haksızsını yok. Ben savcı değilim sen Hakim öbürüde avukat. Ortada bir duruşmada yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ezeli rakibin taş gibi oyuncuları döşerken -faydalı, faydasız kousuna girmeyeceğim, faydalılar, taş gibiler çünkü- sen hafiften yerinde saymışsan o da gerginlik yaratabilir.

Ya da özet olarak

Haketmediği bir oyuncağın elinden alınmasıyla hıçkırıklara boğulan bir çocuğun durumunda şu an aziz beycikler. Annesinin dizlerini yumruklamaya çalışıyor şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım çok kıskanç bir adam eğer Beşiktaş'ın elinden Galatasaray'ın elinden futbolcuları alıcam diye gereksiz paralar akıtmasaydı çok daha güzel bir kadro kurabilirdi ki diğer takımlardan kat kat fazla bütçeye sahip bir kulüp sonuçta fenerbahçe bunu kimse yadırgamasın. Galatasaray'ın akıllıca transfer politikasının olayı kiralamak oldu bu sezon gerçi kaliteli futbolcular ama diğer eksikleri kapatamadılar haliyle.

Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören sidik yarıştırken arada gidiyo işte ligde oraya buraya sonra Aziz başkan tabi saldırıcak ne yapıcak başka.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon FB zaten hak etmiyor. Ben bu sezonki hakem hatalarını kst etmedim ki bu sezonu bilmiyorumda. Adam öldürme filan. TFF başkanını filn hedef alması vs bu biraz geçmişten geliyor demek istedim.

Devre arasında transfer yapmadıkları için zaten ne TFF'yi ne hakemleri ne oyuncuları nede Daum'u suçlamaya hakları yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sezonlarda da çok fazla hata yapılmadı her takıma yapıldığı kadar hata yapıldı fenerbahçe'ye ancak fenerbahçe'nin önüne de altın tepsi ile sunulan şampiyonluklarda unutulmuş değil örnek 2003-2004 sezonu gibi. Sonuçta hakemler hata yapıyorlarsa bile Fner'i teğet geçiyo (rte deyimi ile)
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz yıldırım çok garip bir adam.Sanki takım çıkıp çatır çatır top oynayıp da hakem hataları yüzünden kaybettiği için bu durumda.Nerede hata yapıyoruz diye düşünmeyip salya sümük hakemlere sallamak herhalde bir bizim ülkemizde var.

Hakemler de rezalet gerçi orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Konya satmış abi. 90. dakikada Aydın'ın o mesafeden köşeye net vurması konusunda anlaşmışlar.

http://www.youtube.com/watch?v=mxq1SP_S-Vg&feature=related

Cordoba'da burda çok sistematik satmış. Kabze fezaya vursa orada maç bitecek aut atışında.

http://www.youtube.com/watch?v=wjmhjrxF0iE&feature=related

Katledilen Fener, Samsun maçında rakibini 10 kişi bırakıp 1:0 öne geçiyor

45. saniyeye dikiz

http://www.youtube.com/watch?v=HEi80mqPl9I

Caner'in golü. Sinan coşmuştu bu maç. Tabi 5 golü de hakem attırdı. Ortayı yapan da Arda. Hey gidi günler. :D

http://www.youtube.com/watch?v=HDf4OsABSFg&feature=related

O değil de epik kadrosu varmış Manisa'nın. Caner, Arda, Holosko, Sinan. Tey tey.

Anelka'nın eller falan yok daha.

SORRY TO BURST UR BUBBLE BUDDHA!
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Geçen sezonlarda da çok fazla hata yapılmadı her takıma yapıldığı kadar hata yapıldı fenerbahçe'ye ancak fenerbahçe'nin önüne de altın tepsi ile sunulan şampiyonluklarda unutulmuş değil örnek 2003-2004 sezonu gibi. Sonuçta hakemler hata yapıyorlarsa bile Fner'i teğet geçiyo (rte deyimi ile)

komik..
gelmişsin burada hakem eleştiriyor diye Aziz Yıldırım'ı eleştiriyorsun sonra bir de 2004 yılında ALTIN TEPSİ de sunulan sezon diyorsun, para çok ya 34 maçı da alırız, yok biz almadık mı nasılsa hediye eden çıkar ...

Hatta para o kadar çoktu ki o sezon GS ile 1 beraberlik bir de galibiyet, BJK ile 1 beraberlik ve 1 galibiyet, TS'den de 2 galibiyet aldık... Zenginlik böyle bişi işte
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Ayrıca 93'te atıyor Gs BJK'ye. Yahu saysak bitmez.

Sonuç olarak Aziz Yıldırım çıldırmasın konuşmasın kim konuşsun?

nerden nasıl attığını gördün mü hasan kabzenin o golü yoksa ezbere rerörö diye mi konuşuyosun, şu lafların arkasında duruyosan alırsın o golü koyarsın buraya videosunu, vurduğu andan itibaren cordobanın hareketlerinide yorumlarsın.ceza sahası dışından adam avlamış kaleciyi, adamda biraz mantık kafa olsa o verilicek maç 93 te verilmez.biraz düşünün ya.Aynı maç erman özellikle göstermişti maratonda, olayda şöyle gs; sağ taraftan ceza sahasına yakın veya içinden şut orta karışımı top yollamıştı.Cordobanın kafaya carpsa direk içerde top, adam çarpmasın diye kafasını eğdi.nasıl şikeymiş arkadaş, gol DOKSAN ÜÇÜNCÜ DAKİKADA hasan kabzenin CEZA SAHASI DIŞINDAN vurduğu ŞUTLA oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

fenerliler ağlamaya devam ediyor.

sözcüde gördüm haberin aslını. azizin ekibi iddada bulunmuş.

korkmayın o kadar da zenci diye adamdan yahu

http://www10.mackolik.com/Futbol/Haber/93178/Keitaya-Ceza-Gelecek-mi

abi sahaya taım çıkarmasak yine birşey bulur fenerbahçe, pf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...