Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 axedice said: Şurda 2si hariç mis gibi hatunlara burun kıvırıyorsunuz ya hepinizin cinsel eğiliminden şüphe etmeye başladım. http://memegenerator.net/Content/Images/Templates/Troll%20face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 axedice said: Şurda 2si hariç mis gibi hatunlara burun kıvırıyorsunuz ya hepinizin cinsel eğiliminden şüphe etmeye başladım. Kıvırırız tabi bunlar Türkiye güzeli olucaklar mahalle güzeli değil. Sokakta elimi atsam 3-4 tane yakalarım çok rahat benzerlerinden. Türkiye güzeli olucaksan güzel olucaksın Azra Akın gibi Hülya Avşar gibi olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 khalad said: Serenay Sarıkaya'ya verirler ödülü. Saçma sapan kızlar. Açelya Kartal var birde orda zaten İzmir'li olduğunu belli ediyor hemen. İZmir'in sokağından random 20 tane kız getirsem bunlardan çok daha güzel olur. Abi açelya baya yakın arkadaşımdı lan. Ailesiyle falan kankaydım o derece. Görüşmüyoduk 1-2 senedir kız kasmış helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 berbat ötesi..bi kaç tanesine ilk baktığımda harbi harbi bazı hayvanlarla karıştırdım.yazık harcanan zamana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 BEN BİR ARAYIP KUTLAYAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sipeyskeyk said: khalad said: Serenay Sarıkaya'ya verirler ödülü. Saçma sapan kızlar. Açelya Kartal var birde orda zaten İzmir'li olduğunu belli ediyor hemen. İZmir'in sokağından random 20 tane kız getirsem bunlardan çok daha güzel olur. Abi açelya baya yakın arkadaşımdı lan. Ailesiyle falan kankaydım o derece. Görüşmüyoduk 1-2 senedir kız kasmış helal :D Tekrar görüşmeye başlamalısın bence sanki bunu hiç görmemiş gibi naber nasılsın? mesajı ile başlıyabilirsin : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 açelya'nın kaşını inceltseler güzel kız. bi de mayo seçimi acayip başarısız bence, o yandan yağ fırtlamaları falan ondan. bi de fotoğrafçı da rezaletmiş. iyi makyaj, ışık ve fotoğrafçıyla birçoğu çok daha hoş olur. ama olamicaklar da var maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 açelyanın annesi de eski manken, aileden gelen birşey zaten.O hep destek oluyordu bu konuda, zamanı gelince hazırlayacaz falan diyordu.Helal olsun valla, düzgün yapacağına eminim umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sen ne biçim arkadaşsın,git biraz da sen destekle ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Yok be abi.Küçük benden zaten.Kardeşim gibiydi, annesi falan çok güveniyordu ben varken direk bırakıyordu gece dışarı falan.Çok dışarı çıktı benim sayemde :) hiç o gözle bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 till now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 açelya tam patates surat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bir güngören atasözü der ki: karıdan kızdan argadaş mı olurmuş la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 lan şunları güzel diye sunuyolar bi de ya. bel bölgesindeki yağlara bak fışkırmış resmen. biri türk kızlarına spor yapmayı öğretsin. ücretsiz kurs falan verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hakikaten baya kötüler ama. kolpa yarışma herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yanniz 12 numara almanciymis hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 1 tanesi fena degil, guzel de gene de miss Turkey olacak kadar iyi degil. her sene daha da kotulesiyor kızlar resmen. ne olacak bu devletin hali ya :( isveçten yardım filan mi istesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bunların hepsi protein yetersizliğinden oluyor. Avrupalı Türklerden 60 kat fazla protein tükettiği için Almancılar alıyor bu yarışmaları. not: Bu arada etin kilosu 25 TL olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yok alamancıları da gördük var orada bi iki tane. proteinle alakası yok. isim döndü onunla alakası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 numberten said: Bir güngören atasözü der ki: karıdan kızdan argadaş mı olurmuş la?bugün bacın, yarın ihtiyacın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sipeys kızla görüşürsen kan örneği al.. kök araştırma ve klonlama için ne kadar örnek toplarsak o kadar iyi.. 2 gönüllü arkadaşı da içanadolu, doğu anadolu ve güneydoğu anadolunun cımbız girmemiş kaşlı kızlarını, yıldız tilbelerini incelesinler diye yollayacağım.. bu zor bir görev olacak onlar için.. ama yapılması gerek.... ülke için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sintisyzer said: bugün bacın, yarın ihtiyacın Yeni mottom yapabilirim o derece iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 böyle ülkenin allah belasını versin afedersiniz bu ne lan rezil kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 öle konuşmak kolay farinal.. bizim içimizde ateş yanıyor. sen ülken için üzerine düşeni yaptın mı farinal? gidip yurtdışından güzel bir kızı alıp 3 çocuk yapıp ülkenin geleceğine yatırım yaptın mı farinal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Arabistan'dan getireyim karı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar