Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miss Turkey 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Şurda 2si hariç mis gibi hatunlara burun kıvırıyorsunuz ya hepinizin cinsel eğiliminden şüphe etmeye başladım.

Kıvırırız tabi bunlar Türkiye güzeli olucaklar mahalle güzeli değil. Sokakta elimi atsam 3-4 tane yakalarım çok rahat benzerlerinden. Türkiye güzeli olucaksan güzel olucaksın Azra Akın gibi Hülya Avşar gibi olucaksın.
Mesaj tarihi:
khalad said:

Serenay Sarıkaya'ya verirler ödülü. Saçma sapan kızlar. Açelya Kartal var birde orda zaten İzmir'li olduğunu belli ediyor hemen. İZmir'in sokağından random 20 tane kız getirsem bunlardan çok daha güzel olur.

Abi açelya baya yakın arkadaşımdı lan.

Ailesiyle falan kankaydım o derece.

Görüşmüyoduk 1-2 senedir kız kasmış helal :D
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

khalad said:

Serenay Sarıkaya'ya verirler ödülü. Saçma sapan kızlar. Açelya Kartal var birde orda zaten İzmir'li olduğunu belli ediyor hemen. İZmir'in sokağından random 20 tane kız getirsem bunlardan çok daha güzel olur.

Abi açelya baya yakın arkadaşımdı lan.

Ailesiyle falan kankaydım o derece.

Görüşmüyoduk 1-2 senedir kız kasmış helal :D

Tekrar görüşmeye başlamalısın bence sanki bunu hiç görmemiş gibi naber nasılsın? mesajı ile başlıyabilirsin : )))
Mesaj tarihi:
açelya'nın kaşını inceltseler güzel kız.

bi de mayo seçimi acayip başarısız bence, o yandan yağ fırtlamaları falan ondan.
bi de fotoğrafçı da rezaletmiş.
iyi makyaj, ışık ve fotoğrafçıyla birçoğu çok daha hoş olur.
ama olamicaklar da var maalesef.
Mesaj tarihi:
açelyanın annesi de eski manken, aileden gelen birşey zaten.O hep destek oluyordu bu konuda, zamanı gelince hazırlayacaz falan diyordu.Helal olsun valla, düzgün yapacağına eminim umarım başarılı olur.
Mesaj tarihi:
Yok be abi.Küçük benden zaten.Kardeşim gibiydi, annesi falan çok güveniyordu ben varken direk bırakıyordu gece dışarı falan.Çok dışarı çıktı benim sayemde :) hiç o gözle bakmadım.
Mesaj tarihi:
lan şunları güzel diye sunuyolar bi de ya. bel bölgesindeki yağlara bak fışkırmış resmen. biri türk kızlarına spor yapmayı öğretsin. ücretsiz kurs falan verelim.
Mesaj tarihi:
1 tanesi fena degil, guzel de gene de miss Turkey olacak kadar iyi degil. her sene daha da kotulesiyor kızlar resmen.

ne olacak bu devletin hali ya :( isveçten yardım filan mi istesek
Mesaj tarihi:
Bunların hepsi protein yetersizliğinden oluyor. Avrupalı Türklerden 60 kat fazla protein tükettiği için Almancılar alıyor bu yarışmaları.

not: Bu arada etin kilosu 25 TL olmuş
Mesaj tarihi:
sipeys kızla görüşürsen kan örneği al..

kök araştırma ve klonlama için ne kadar örnek toplarsak o kadar iyi..

2 gönüllü arkadaşı da içanadolu, doğu anadolu ve güneydoğu anadolunun cımbız girmemiş kaşlı kızlarını, yıldız tilbelerini incelesinler diye yollayacağım..

bu zor bir görev olacak onlar için..

ama yapılması gerek....

ülke için!
Mesaj tarihi:
öle konuşmak kolay farinal.. bizim içimizde ateş yanıyor. sen ülken için üzerine düşeni yaptın mı farinal? gidip yurtdışından güzel bir kızı alıp 3 çocuk yapıp ülkenin geleceğine yatırım yaptın mı farinal?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...