gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 zeytinburnunda girecekmişim sınava hemde lise kocaman boyum var ata ata liseye attılar beni amfide öss yi çözme hayallerim vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ilk okulda olan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 teyzem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 lol ben ilkokulda giriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ben de ilkokulda girmiştim, ama o zamanlar da cüceydim. Sorun olmamıştı adsasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Arkadaş 1.96 giriyo ilkokulda hem de evka 3 ta anasının gözü karşıyakadan baktığında :D Bir öteki arkadaş 1.65 boyunda ve giriyo lisede evinin dibindeki. Şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sesu said: Ben de ilkokulda girmiştim, ama o zamanlar da cüceydim. Sorun olmamıştı adsasf. 18 yaşından sonra boy mu attın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 dostum sizin izmirde anasının gozu dediginiz yeri biz istanbulda sabah koşusunda yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 İşte biz izmirliler bu yüzden şişmanlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Dartanian said: sesu said: Ben de ilkokulda girmiştim, ama o zamanlar da cüceydim. Sorun olmamıştı adsasf. 18 yaşından sonra boy mu attın :S Attıysam da 2-3 cm atmışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ilk öss'mde daha önce adını duymadığım bi yerlerde girmiştim sınava, ilköğretim okuluydu bi de okul bu sefer güzelyalı'da dibimde giriyorum sınava, hem de lise ohş gerçi lys'ye nerde giricem kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben ilkokulda girdim.. hem de kendi ilkokuumda.. hem de 3. sınıfı okuduğum sınıfda.. ve anladım ki ben büyümüşüm.. ama yine de o kadar d ufak değildi suıralar hani iki büklüm oturmadım da.. ma bir devleştim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ya sen şu facebookta bi kıza 123214 tane arkadaşlık teklifi yollayan değil misin? bide össye gircen. oyoyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 gecko said: zeytinburnunda girecekmişim sınava hemde lise kocaman boyum var ata ata liseye attılar beni amfide öss yi çözme hayallerim vardı :(zaten hayalden öteye gitmez o amfide öss çözmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sene 2010 hala össye girenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 LucifeL said: gecko said: zeytinburnunda girecekmişim sınava hemde lise kocaman boyum var ata ata liseye attılar beni amfide öss yi çözme hayallerim vardı :(zaten hayalden öteye gitmez o amfide öss çözmek ben kendi girdigimde ilk okulda girdim sira degistirtmediler sigmayinca sinirlendim siranin altini kirdim ole oturdum hoca korkudan bisi diyememisti ikinci seferde marmara uni goztepe kampusunde anfide girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 benim yds sınavına gireceğim okulu yıkmışlardı, yerine yeni bina yapılıyordu, geçici olarak dersleri yapmak için prefabrik 2 katlı konteynır gibi sınıflar yapmışlardı, ikinci katta girmiştim, yılın en sıcak ayıydı, bir süre sonra sınıflardan bütün hocalar çıkmıştı, sınavı bitiremeyen, fenalıklar geçirenler olmuştu sıcaktan çünkü metal duvarlı sınıfın içi 50 dereceye ulaşıyordu, duvarlardan gelen ısıdan suratın yanıyordu ve 2 katlı olduğu için yapı içinde birileri yürüyünce sürekli sallanıyordu bir önceki gün de gece 3'de yanımda rahmetine kavuşmuş birine niye yardım edemedim lan diye uyuyamamıştım 96 aldım ama 100 sorudan robot gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Buyse said: ilk okulda olan var aynen ben, gt kadar sırada çözdüm. silgi bacağımda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 BonePART said: siranin altini kirdim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben de ilköğretim 1. sınıf sıralarında girmiştim, sınav anında umrumda olmamıştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bende Nergiz'de giriyorum. nerde olduğunu bilmiyorum. Uzaksa gitmem valla sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben barakada girdim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ilkokulda girdiğin zaman sıraların altı direk kırılıyor zaten. istemeden oluyor. beni allahın unuttuğu bir yerde bir ilkokula vermişlerdi. istanbulda böyle de yerler varmış demekki diye diye gitmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kolumun anca sığdığı kolçaklı sandalyede girdim ulan ben ilkokulun değerini bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 208 boyla özellikle formda yazılmasına rağmen ilkokulda girdim masa dizime felan geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar