gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 1-2 haftadır dış kapının otomatiği bozuk mesela siz yukarıdan otomatiğin açılması için bastığınızda kapı takılı kalıyor taa aşağı inip elle o mandalı geriye doğru çekmeniz lazım neyse olabilir her apartmanda da konu şu bunların vurdun duymazlığı yüzünden geçen yangın çıkıyordu az daha yaklaşık 1 saatir kapının otomatiği takılı kalmış, var gücüyle elektrik tüketiyor sıkışan kapıyı açmaya çalışıyor doğal olarak o iğrenç cızırtı sesi var ve gecenin 11 inde hayvan gibi yankılanıyor ben burda 1 saattir bekliyorum bakalım bu hayvanlar gelip kontrol edecekler mi kapıyı diye indim aşağı apartmanın sessizliğinde ana bacı sövdüm ne biçim insanlarsınız lan siz yangın çıkmak üzere burada diye, taak indirdim şalteri ilginçtir 1 saattir hayvani cızırtıyla oturan sevgili apartman sakinleri ani bir elektrik kesintisinin yaşanması ile hemen kapılara fırladılar :D çok eğlenceliydi bu an. tabii yüz yüze gelince üslubumu değiştirip yukarıya çıktım çıt çıkmadı ehüehüe eğer bir mucize olursa da üni kazanırsam ilk işim buradan taşınmak olacak. sizinde lanet olası zenci tipi komşularınız varsa, ya indirin onları ya da taşının bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sen su aynı kıza 32423 defa ... neyse girişme komsulara. bi gun ihtiyacın olur aynı yerde yasıyosun. alttan almaya calis. benim de alt komsum her dakka cok sesli yuruyonuz diye geliyo. evde olmadımızda bile ses cıkartıyomusuz o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 benim 1 tane vardı, kapısını iple merdivene bağlamıştım açılmıyodu. sabah sabah bağırtılar kim yaptı bunu falan diye ahah çok zevkliydi. sonra taşındı zaten lol (bu taktiği de patide okumuştum birisi yazmıştı vaktiyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ne yangını ya http://img197.imageshack.us/img197/9439/49059786.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yok yok girişmem de sinir ettiler ya, abi o kapının otomatiği gecenin 11 inde ayı gibi yankılanıyor ve onun hemen 5 metre yanında bir daire var. düşmanlığı falan geçtim kalk çalteri indir otur evinde nedir yani karanlıkta otursunlar şimdi sdfsdf, o değilde ben sinirlenince galiba çok ürkütücü birisi oluyorum yoksa aşağı indiğimde bir kavga olmasını da beklemiştim neyseağğ, kuyruğumu bırakıp gideyim en iyisi gece gece gel de uyu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Khelben said: benim 1 tane vardı, kapısını iple merdivene bağlamıştım açılmıyodu. sabah sabah bağırtılar kim yaptı bunu falan diye ahah çok zevkliydi. sonra taşındı zaten lol (bu taktiği de patide okumuştum birisi yazmıştı vaktiyle) :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Khelben said: benim 1 tane vardı, kapısını iple merdivene bağlamıştım açılmıyodu. sabah sabah bağırtılar kim yaptı bunu falan diye ahah çok zevkliydi. sonra taşındı zaten lol (bu taktiği de patide okumuştum birisi yazmıştı vaktiyle)evde yangın çıksa çok hoş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 İŞTE O TAKTİK http://forum.paticik.com/read.php?25,1282395,1282395#msg-1282395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 evet buydu. muhaheahae adam inanıp bulmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yangın mangın çıkmaz ota boka relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ya o daireye meteor düşseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 meteor değilde asansöre zemin katta binip 4. kata basınca 3. katta hayattan istifa edip yere çakılıyor ahahahahaha bütün kapıları birbirine bağlayıp asetonla yangın mı çıkarsam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tam ben dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 adamın evinde deprem olsaydı atlardı camdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Sen komşulara değil komşular aşağı inip sana girişiyolarmış niye kandırıyon insanları tırsak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 olm liseli adamsın ne kavgası bi tane koysalar azına ağlarsın orda... Farinal said: çatlada patla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 birisine liselisin diyince herhangi bir random yerinde çıban çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yoo çıkmıyor Farinal said: çatlada patla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 çıktı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 lisede ne komşu dövmesi lan, kır kıçını otur. ama mesela benim gibi büyüyünce komuşlarını pıstırabilirsin. birgün gürültü yapıyorduk oldukça gecenin bilmemkaçı, üst komşu geldi biraz daha sessiz olabilirmisiniz dedi. OLMUYORUM AK dedim.Adam yazık döndü gitti, çok pişman olmuştum sonradan ayıp oldu diye ama bu hareket çok etkili oldu o gün bugündür müstakil evmiş gibi yaşıyoruz aldjkaskldjaslkdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hayvan mısınız lan gece gürültü yapıp bide küfür ediyorsun adam polise verseymiş çok güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 olsun abi, dayak yemekte bir stres atma aracıdır baktın olmuyor 10/9 u aktif olan skillimizi kullanırız bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abi kafa güzeldi sonradan üzüldüm gerçekten ayıp oldu adama diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 akşam akşam ne işin var senin ayakta yat uyu yarın okula gitcen andımız falan okursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar