Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gece gece komşulara girişiyodum hehe

gecko

Öne çıkan mesajlar

1-2 haftadır dış kapının otomatiği bozuk
mesela siz yukarıdan otomatiğin açılması için bastığınızda kapı takılı kalıyor
taa aşağı inip elle o mandalı geriye doğru çekmeniz lazım
neyse olabilir her apartmanda da

konu şu

bunların vurdun duymazlığı yüzünden geçen yangın çıkıyordu az daha
yaklaşık 1 saatir kapının otomatiği takılı kalmış, var gücüyle elektrik tüketiyor sıkışan kapıyı açmaya çalışıyor
doğal olarak o iğrenç cızırtı sesi var ve gecenin 11 inde hayvan gibi yankılanıyor
ben burda 1 saattir bekliyorum bakalım bu hayvanlar gelip kontrol edecekler mi kapıyı diye
indim aşağı apartmanın sessizliğinde ana bacı sövdüm ne biçim insanlarsınız lan siz yangın çıkmak üzere burada diye, taak indirdim şalteri

ilginçtir 1 saattir hayvani cızırtıyla oturan sevgili apartman sakinleri ani bir elektrik kesintisinin yaşanması ile hemen kapılara fırladılar :D çok eğlenceliydi bu an. tabii yüz yüze gelince üslubumu değiştirip yukarıya çıktım çıt çıkmadı ehüehüe

eğer bir mucize olursa da üni kazanırsam ilk işim buradan taşınmak olacak.

sizinde lanet olası zenci tipi komşularınız varsa, ya indirin onları ya da taşının bence.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok girişmem de sinir ettiler ya, abi o kapının otomatiği gecenin 11 inde ayı gibi yankılanıyor ve onun hemen 5 metre yanında bir daire var. düşmanlığı falan geçtim kalk çalteri indir otur evinde nedir yani

karanlıkta otursunlar şimdi sdfsdf, o değilde ben sinirlenince galiba çok ürkütücü birisi oluyorum yoksa aşağı indiğimde bir kavga olmasını da beklemiştim

neyseağğ, kuyruğumu bırakıp gideyim en iyisi gece gece
gel de uyu şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

benim 1 tane vardı, kapısını iple merdivene bağlamıştım açılmıyodu. sabah sabah bağırtılar kim yaptı bunu falan diye ahah çok zevkliydi. sonra taşındı zaten lol (bu taktiği de patide okumuştum birisi yazmıştı vaktiyle)
:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

benim 1 tane vardı, kapısını iple merdivene bağlamıştım açılmıyodu. sabah sabah bağırtılar kim yaptı bunu falan diye ahah çok zevkliydi. sonra taşındı zaten lol (bu taktiği de patide okumuştum birisi yazmıştı vaktiyle)
evde yangın çıksa çok hoş olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

lisede ne komşu dövmesi lan, kır kıçını otur.

ama mesela benim gibi büyüyünce komuşlarını pıstırabilirsin.

birgün gürültü yapıyorduk oldukça gecenin bilmemkaçı, üst komşu geldi biraz daha sessiz olabilirmisiniz dedi.

OLMUYORUM AK dedim.Adam yazık döndü gitti, çok pişman olmuştum sonradan ayıp oldu diye ama bu hareket çok etkili oldu o gün bugündür müstakil evmiş gibi yaşıyoruz aldjkaskldjaslkdaskl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...