Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 nedanko said: cok uzun saatler kaliyorsan onemli.. +1 bilgisayarla hasir nesir adam ekran, klavye, mouse ve sandalyeden kismayacak.. hatta gerekirse en cok parayi oraya harcayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Hotdog said: http://www.tristarmedia.com/bestofrussia/images/throne2.jpg krallar gibi oturursun AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 buyrun efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bürositler çok iyi. kıbrısta pek satılmıyor, eskileri tak tuk kırılıyordu, bacakları felan sağlam olmuyordu. bu epey dayandı. ama ankara'daki bürosit koltuğum kıbrıstakinden daha dayanıklı ve kalın bir model. üstüne oturunca sanki şu dönerli kalkarlı geniş tv koltuklarına oturmuş gibi hissediyorsun. bunda yok o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kuzenimde bundan var ahahahaha Şöyle ki, bunun abisinin çalıştığı firma vokswagen, mercedes gibi servis arabalarının koltuklarını üretiyor bursa'da. Tabi iyi de bi pozisyonda çalışıyor. Defolu çıkanlardan birini getirmiş buna. Bu da altına normal bürositlerin döner olmasını sağlayan zımbırtıyı taktı. Çok fazla rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 resmini çek bence bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gemlik'e gidince çekerim dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Zamanında bir dersin projesi bu koltuğun mekanik aksanıyla ilgiliydi, az küfretmemiştim hocaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Hayallerimdeki koltuk. Tek sıkıntı DÖRT BİN BEŞ YÜZ POUND olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Griswold said: Hayallerimdeki koltuk. Tek sıkıntı DÖRT BİN BEŞ YÜZ POUND olması. çok kötü gözüküyor o koltuk. tekerlekleri de yokmuş. 4500 poundluk ne kullanılmış merak ettim. o değil de şunlar çok şahane hadiseler: http://img291.imageshack.us/img291/4332/20071261345356132.jpg http://img291.imageshack.us/img291/4310/15365large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 off şunlardan biri bende olsa, bıngıldağımı dağıtana kadar titreştiririm kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Tekli rahat bi koltuga bagdas kurup veya tek ayak kicinin altinda, digeri dizden bukulmus gogus hizasinda oturmak kadar guzeli yok bilae. biraz yuksek bi koltuk bul veya yastikla yukselt tamam iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Griswold said: Hayallerimdeki koltuk. Tek sıkıntı DÖRT BİN BEŞ YÜZ POUND olması. abi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 çok egzotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 İşte yukarıda bahsettiğim sandalye bu dayıçolar sfddg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ayrıca tamamen deri olmakla birlikte fiyatı 700 lira civarında ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yalnız mükemmelmiş ya. arkada tutma yerleri falan bile var asşdljaşsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bildiğin uçak koltuğu sdf süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Burax said: ahan da bunun gibisi yoktur, rahat rahat kır kışın üşüdüğünde altına ince minder, havlu :F t shirt vs koy yazın da terletmez püfür püfür kırıldığında da için gitmez :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 @seagle, AHAHAHA arkaya yatıyor mu? ucuza kapatırsa bir defolu da ben istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_Mi5VfhVwrzs/RoAS4vrx41I/AAAAAAAABHY/s3Uq2uLpKlU/s400/Allak+Chair.jpg Ben bunu kullanıyorum IKEA malı Allak ürün adı baya rahat üstünde uyuyakalmışlığım bile var siyahıda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 en iyi sandalye bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Osso said: http://2.bp.blogspot.com/_Mi5VfhVwrzs/RoAS4vrx41I/AAAAAAAABHY/s3Uq2uLpKlU/s400/Allak+Chair.jpg Ben bunu kullanıyorum IKEA malı Allak ürün adı baya rahat üstünde uyuyakalmışlığım bile var siyahıda mevcut.Bunun siyahi var bende ama uyumak icin fazla kucuk bu. Ya sen hobbitsin ya benim kicim kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Yok pek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 osmana arkadaş çevresi fındık götlü der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar