GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 c/p Bundy ailesi Yeni komşularına giderler evde düzgün yemek yiyemedikleri için yemeğe saldırırlar al bundy tuvaletlerini tıkar. Yeni taşınan kişiler televizyona sahiptir ama izlemiyodur vs. vs. yeni not: onlar da bankacıydı bunlar da bankacı ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 çok kötü ya bugün baktım biraz dayanamadım, şafak sezer direk recep ivedik taklidi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şafak sezerin oynadığı hiç bişi ii diil zaten reklamları bile kötü ayrıca dizi müziği çok korkunç felaket ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şafak sezer bıraksın bu işleri plz. hatta onu komedyen diye piyasaya atanı da yanında götürsün. tyvm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 iner misin çıkar mısın'la ünlü oldu sanırım. O programı sunan kel adamda trafik kazasında hayatını kaybetmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ben de biraz baktım bu akşam ama hiç ısınamadım şafak sezer'in oynadığı karakter şafak sezer'in kendisiyle recep ivedik'in arasına sıkışıp kalmış saçma sapan bişey olmuş bir de binnur kaya'nın konuşmasından, ses tonundan filan irrite olan bi tek ben miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şafak sezerin oynadığı bir dizi var ve siz onu izlediniz mi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 baskül ailesi vardı eskiden. ben severdim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 PhysX said: şafak sezerin oynadığı bir dizi var ve siz onu izlediniz mi ahahaha Sıdıka??? kenar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bazı oyuncular hiç başrol olmasalardı dedirtiyor hakikaten baskül ailesi süperdi bence de, güven pazarlama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu da mı marrried with children çakması? 2-3 sene önce kanald de denemişlerdi aynı konuyu tutmamıştı AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şu anda içinde şafak sezer geçen ve üstelik sanıyorum ana karakter olan bir diziden bahsediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 radagast62 said: ben de biraz baktım bu akşam ama hiç ısınamadım şafak sezer'in oynadığı karakter şafak sezer'in kendisiyle recep ivedik'in arasına sıkışıp kalmış saçma sapan bişey olmuş bir de binnur kaya'nın konuşmasından, ses tonundan filan irrite olan bi tek ben miyim acaba? emin ol değilsin:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 PhysX said: şafak sezerin oynadığı bir dizi var ve siz onu izlediniz mi ahahaha şafak sezer(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Şafak sezer iyide, adamın yer aldığı projeler kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 cok kotu bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Law said: Şafak sezer iyide, adamın yer aldığı projeler kötü. aynen ama o adamda cok paragöz zorlamı oynatıyorlar son yaptıgı filmlerde,dizilerde kendi seciyor sonucta. Cok batırmaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 adam çinçinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Değil Sincanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Şafak Sezer'e atfedilmiş bir dizi, Türk "Malı". Bence yakışmış. Şafak Sezer kalitesiz bir adam olduğundan ve bunu bilmediğinden kalitesiz projelerde oynuyor bu arada, "iyi çocuk da çevresi kötü" diye savunma mı olur :p Dandik projeyse girmesin, güzellerini arasın, teklif gelmiyorsa da madem kaliteli adam, kendi yapsın. Maskeli Beşler gibi filmleri seri üretim çıkartan bir adam yani kendisi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 güven pazarlama, kapınızdaaa adamda az çok bi yetenek var, ama adamı çok fazla kullanıyolar, haliyle o az yetenek hızlı tukenince, geriye kalan mallıkları da izleyiciyi bezdiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Safak Sezer cok cok kotu bi adam. Yane tamam Turkiyede iyi dizi asirda bir cikiyor ama yane Safak Sezerin kotu oldugu gercegini degistirmiyor. Adamin iyi oldugunu tek hatirladigim sey Sidikaydi ki oda yane Sidikanin cok iyi bi hikaye olmasindan baska bisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu arada baskul ailesinde safak sezen guven parlama degil, kapıcıydı hatırladıgım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 güven pazarlama şoray uzun'du, nam-ı diğer kaygısızlardaki kültigin ve favori adamımdı baskül ailesinde baskül ailesi'nin lafı geçince onu anmadan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Masticore said: Law said: Şafak sezer iyide, adamın yer aldığı projeler kötü. aynen ama o adamda cok paragöz zorlamı oynatıyorlar son yaptıgı filmlerde,dizilerde kendi seciyor sonucta. Cok batırmaya basladı Haklısın ya parasına bakıyor veya seçmeyi bilmiyor. Maskeli beşler kolpçaina, kutsal damacan felan berbattı yani komedi filmleri diye çıkdılar ama çok kötü filmlerdi bu filmlerde en kral oyuncuyuda oynatsak film vasatı aşabilir mi ? Aşamaz çünkü filmin öyle bir iddiası yok zaten. Ha ama 1 koyup 2 kazanmışlardır bu yapımlardan çünkü serileri felan çıkdı, ticari olarak başarılı oldu bu filmler zaten yapım amaçlarıda buydu. Bu filmlere yapımlara bakarakda oyunculuk hakkında bir fikre varılamaz. Bu filmlerde yaptığı sulu zırtlak komedi niahyetinde. Ha neden üretmiyor o zaman derseniz, üretmek ile oyunculuk çok farklı şeyler. Her iyi üreten çok iyi oyuncu olur diye birşey yok veya tam tersi. İstisnaları vardır belki Uğur Yücel, Türkan Şoray ( yönettiği bir film uluslarası bir yarışmada ödül aldı), Cem Yılmaz. Adamda vizyon yok veya ben kendimi göstereceğim diye bir kaygı yok belkide. Ama bence çok sağlam potansiyel var adamda şöyle değişik rollerde görebilsek veya sağlam senaryolu ciddi yapımlarda başarılı olacağına inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar