Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Malı dizisi


GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

radagast62 said:

ben de biraz baktım bu akşam ama hiç ısınamadım

şafak sezer'in oynadığı karakter şafak sezer'in kendisiyle recep ivedik'in arasına sıkışıp kalmış saçma sapan bişey olmuş

bir de binnur kaya'nın konuşmasından, ses tonundan filan irrite olan bi tek ben miyim acaba?


emin ol değilsin:?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şafak Sezer'e atfedilmiş bir dizi, Türk "Malı". Bence yakışmış.

Şafak Sezer kalitesiz bir adam olduğundan ve bunu bilmediğinden kalitesiz projelerde oynuyor bu arada, "iyi çocuk da çevresi kötü" diye savunma mı olur :p Dandik projeyse girmesin, güzellerini arasın, teklif gelmiyorsa da madem kaliteli adam, kendi yapsın. Maskeli Beşler gibi filmleri seri üretim çıkartan bir adam yani kendisi ayrıca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Law said:

Şafak sezer iyide, adamın yer aldığı projeler kötü.


aynen ama o adamda cok paragöz zorlamı oynatıyorlar son yaptıgı filmlerde,dizilerde kendi seciyor sonucta. Cok batırmaya basladı


Haklısın ya parasına bakıyor veya seçmeyi bilmiyor. Maskeli beşler kolpçaina, kutsal damacan felan berbattı yani komedi filmleri diye çıkdılar ama çok kötü filmlerdi bu filmlerde en kral oyuncuyuda oynatsak film vasatı aşabilir mi ? Aşamaz çünkü filmin öyle bir iddiası yok zaten.

Ha ama 1 koyup 2 kazanmışlardır bu yapımlardan çünkü serileri felan çıkdı, ticari olarak başarılı oldu bu filmler zaten yapım amaçlarıda buydu. Bu filmlere yapımlara bakarakda oyunculuk hakkında bir fikre varılamaz. Bu filmlerde yaptığı sulu zırtlak komedi niahyetinde. Ha neden üretmiyor o zaman derseniz, üretmek ile oyunculuk çok farklı şeyler. Her iyi üreten çok iyi oyuncu olur diye birşey yok veya tam tersi. İstisnaları vardır belki Uğur Yücel, Türkan Şoray ( yönettiği bir film uluslarası bir yarışmada ödül aldı), Cem Yılmaz.

Adamda vizyon yok veya ben kendimi göstereceğim diye bir kaygı yok belkide. Ama bence çok sağlam potansiyel var adamda şöyle değişik rollerde görebilsek veya sağlam senaryolu ciddi yapımlarda başarılı olacağına inanıyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...