Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ecnebiyi maça götürmece

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Her önüne gelen topikte "aman BJK çok kötü oynuyor ama kazanıyor hayret, şampiyon olursa futbolu bırakırım şampiyonluğunuzu da saymam, çelik ayna" falan diye tepinip duruyorsun, sonra utanmadan millete futbol cahili falan diyorsun. "İşsizlik" ne alaka o zaten çok daha gizemli bir konu, yeni öğrendin sanırım bu terimi.

Kötü oynarken kazanmak, takımların yer yer becerebilmesi gereken bir şeydir. Esas bunu kavrayamayan adam futbol cahilidir, boş laf ebesidir, sidik yarışına girenlerin babasıdır. İyi oynarken kaybeden, dolayısıyla kötü oynayıp kazanan takımın altına düşene de; futbolun adaleti olmadığını, puanın oyuna değil gollere göre verildiğini hatırlatırlar.

Not: Kötü oynayıp kazanan takım çok gördük de, kötü oynayıp 0-2'den 3-2'ye maç çeviren ben hiç görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır işin acı tarafı burada alan yetkilisi olmana rağmen biriyle aramızda geçen bir sıkıntıya ya da tartışmaya "sırf ben burada alan yetkilisiyim" maskesi altında atlayıp sırf eski ayarlarımdan ötürü beni sevmemenden kaynaklanan şeyleri çocukça abartman. İnsanları provoke etmeye çalışman derbi öncesi de cabası.

Kendi çapında ayar vermeye falan çalışman ve olayı sakinleştirmeye çalıştırırman gerekirken olayı sıvaman ayrı bir boyutu.

Buradaki kimseden öğrenecek değilim kusura bakma ne diyip ne demeyeceğimi. Efendi gibi yorumumu yapıyorum, herkes gibi kendi halimde takılıyorum, rahatsız oluyorsan ya da rahatsızlık veriyorsam gereğini yaparsın.

Gereksiz yere sidik yarıştırma yapmayalım istersen. Ya da sen yap ya takıl.

edit: imla
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Buradaki kimseden öğrenecek değilim kusura bakma ne diyip ne demeyeceğimi. Efendi gibi yorumumu yapıyorum, herkes gibi kendi halimde takılıyorum, rahatsız oluyorsan ya da rahatsızlık veriyorsam gereğini yaparsın.

Bunu diyen (sırf bugün) bunları da demiş:

balon said:

sen mesajlarımı arka taraflarından anlıyorsan ...

balon said:

kes velet

(ki bu ikinci mesajın silindi ve uyarıldın, gereğini de yapıyorum yani, rahat ol.)

Yorumsuz :p

ps: Burası forum, "ikiniz arasında" olan tartışmaya girmemizi istemiyorsanız özel mesaj var, MSN var falan, mecra çok. Yok burada konuşuyorsanız herkes "atlayabilir" her an.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu enişte ne yaptı onu merak ediyoruz..

Balon darısı senin takımının başına, insallah sizde çok rezil top oynayıp avrupanın üst düzey takımları kalitesinde oynayan GS nin önünde FB nin averajla gerisinde olursunuz.

Geçen bir topictede yazmıştım taraftarlık takımını sevmek onu yüceltmek başka birşey ama kendini dev aynasında görmek hatta bakıp görememek bambaşka birşey.

Hayır gerçekten şu ligde biz iyi top oynuyoruz arkadaş diyen takım taraftarı varsa çıksın gelsin. İşte gördünüz bugün derbi oldu pozsiyon yok son dakikada keita nın şutu dışında. Selcugun golunu pozisyondan saymıyorum o kategori dışı.. Gerçekten gol olacağına inanarak vurduysa saygı duyuyuorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan_BJK said:

@baggio:
senin dediğin madem aranızda tartışıyorsunuz olayı çok komik olmuş. sen sokakta duyduğun bir tartışmaya da giriyor musun hemen? tartışmaya girmemek için illa insanların gizli yerlerde falan mı konuşması lazım.

2 kişi sokakta ya da topluma açık alanda da kuralları bozup huzuru kaçırıyorsa kavga gürültü çıkartıyorsa polis gelir müdahale eder, sokaktaki güvenlikten de sükunettende polis sorumludur çünkü. Burada da sükunetten sorumlu birim moderatöler (ve kısmen tw'ler) dolayısıyla gördükleri yerde mod.lar müdahale eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...