balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 beşiktaş maçlarının taraftarı dışında kaliteyle uzaktan yakından alakası yok. fakat ben de olsam beşiktaş maçına bilet alırdım. ama numaralıdan ziyade kapalıdan alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Azmodai said: o maci hatirlayan tek takim gs yanniz sdhfhg. Ağır yalan yalnız bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ingilizse hangi takımlı ona diikat et yanlıslıkla liveeerrpoool derse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 khalad said: sonuçlta ingiliz seyirciler "ohhhhhhh,ahhhhhhhhhh,ay ayol " diye maç izliyor hahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 balon said: beşiktaş maçlarının taraftarı dışında kaliteyle uzaktan yakından alakası yok. fakat ben de olsam beşiktaş maçına bilet alırdım. ama numaralıdan ziyade kapalıdan alırdım. geri kalan takımların maçları real - barca derbisi gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 enişten beyaz mı siyah mı ? hamilton gibi siyahsa beşiktaş maçına götür beyazsa fb gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 @doublew: yani öyle bir şey söylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 EagleEye said: khalad said: sonuçlta ingiliz seyirciler "ohhhhhhh,ahhhhhhhhhh,ay ayol " diye maç izliyor hahahhahha o sese hangimiz hasta değiliz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 adam nasıl keyif almıştır şimdi, bi de yarın ki maçı izle ozaman bin kere şükredersin beşiktaş maçına götürdüğüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 noldu enişte zevke geldi mi dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 enişte zevkten dört köşe olmuştur 2-0 dan 3-2 olan maç şansına zevkli geçti maç valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben bile maçı izlerken enişte geldi aklıma aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 eafuaehufeah sabah kalktım direk bu topice girdim eleman çıldırmıştır harbiden. Hem maç hem tribun kraldı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 balon said: beşiktaş maçlarının taraftarı dışında kaliteyle uzaktan yakından alakası yok. fakat ben de olsam beşiktaş maçına bilet alırdım. ama numaralıdan ziyade kapalıdan alırdım. sen mi trollsün ben mi anlamıyorum bazen:) topun fulya tesislerine mi kaçtı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bence iş bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 futbol bölümünde zaten belki beş belki on mesajım vardır, ama ilginçtir her topicte bir şekilde bjk ne kötü oynuyor da kazanıyor diye bi sızlanmaya gitmişsiniz. BENCE BJKYİ ÇOK POFPOFLADILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sen mesajlarımı arka taraflarından anlıyorsan o senin işsizliğin ve futbol bilgisizliğindir daha çok. o yüzden de burada sidik yarışına giremicem yani gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Her önüne gelen topikte "aman BJK çok kötü oynuyor ama kazanıyor hayret, şampiyon olursa futbolu bırakırım şampiyonluğunuzu da saymam, çelik ayna" falan diye tepinip duruyorsun, sonra utanmadan millete futbol cahili falan diyorsun. "İşsizlik" ne alaka o zaten çok daha gizemli bir konu, yeni öğrendin sanırım bu terimi. Kötü oynarken kazanmak, takımların yer yer becerebilmesi gereken bir şeydir. Esas bunu kavrayamayan adam futbol cahilidir, boş laf ebesidir, sidik yarışına girenlerin babasıdır. İyi oynarken kaybeden, dolayısıyla kötü oynayıp kazanan takımın altına düşene de; futbolun adaleti olmadığını, puanın oyuna değil gollere göre verildiğini hatırlatırlar. Not: Kötü oynayıp kazanan takım çok gördük de, kötü oynayıp 0-2'den 3-2'ye maç çeviren ben hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Hayır işin acı tarafı burada alan yetkilisi olmana rağmen biriyle aramızda geçen bir sıkıntıya ya da tartışmaya "sırf ben burada alan yetkilisiyim" maskesi altında atlayıp sırf eski ayarlarımdan ötürü beni sevmemenden kaynaklanan şeyleri çocukça abartman. İnsanları provoke etmeye çalışman derbi öncesi de cabası. Kendi çapında ayar vermeye falan çalışman ve olayı sakinleştirmeye çalıştırırman gerekirken olayı sıvaman ayrı bir boyutu. Buradaki kimseden öğrenecek değilim kusura bakma ne diyip ne demeyeceğimi. Efendi gibi yorumumu yapıyorum, herkes gibi kendi halimde takılıyorum, rahatsız oluyorsan ya da rahatsızlık veriyorsam gereğini yaparsın. Gereksiz yere sidik yarıştırma yapmayalım istersen. Ya da sen yap ya takıl. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 balon said: Buradaki kimseden öğrenecek değilim kusura bakma ne diyip ne demeyeceğimi. Efendi gibi yorumumu yapıyorum, herkes gibi kendi halimde takılıyorum, rahatsız oluyorsan ya da rahatsızlık veriyorsam gereğini yaparsın. Bunu diyen (sırf bugün) bunları da demiş: balon said: sen mesajlarımı arka taraflarından anlıyorsan ... balon said: kes velet (ki bu ikinci mesajın silindi ve uyarıldın, gereğini de yapıyorum yani, rahat ol.) Yorumsuz :p ps: Burası forum, "ikiniz arasında" olan tartışmaya girmemizi istemiyorsanız özel mesaj var, MSN var falan, mecra çok. Yok burada konuşuyorsanız herkes "atlayabilir" her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 @baggio: senin dediğin madem aranızda tartışıyorsunuz olayı çok komik olmuş. sen sokakta duyduğun bir tartışmaya da giriyor musun hemen? tartışmaya girmemek için illa insanların gizli yerlerde falan mı konuşması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Forumda herkes her gördüğü şeyle alakalı fikrini belirtebilir, bu kadar basit. Sokakta gördüğün hedere diye anlamsız örnekler vermek yersiz. Kaldı ki iki kişi sokakta da kavga moduna girse mutlaka birileri müdahale eder, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yahu enişte ne yaptı onu merak ediyoruz.. Balon darısı senin takımının başına, insallah sizde çok rezil top oynayıp avrupanın üst düzey takımları kalitesinde oynayan GS nin önünde FB nin averajla gerisinde olursunuz. Geçen bir topictede yazmıştım taraftarlık takımını sevmek onu yüceltmek başka birşey ama kendini dev aynasında görmek hatta bakıp görememek bambaşka birşey. Hayır gerçekten şu ligde biz iyi top oynuyoruz arkadaş diyen takım taraftarı varsa çıksın gelsin. İşte gördünüz bugün derbi oldu pozsiyon yok son dakikada keita nın şutu dışında. Selcugun golunu pozisyondan saymıyorum o kategori dışı.. Gerçekten gol olacağına inanarak vurduysa saygı duyuyuorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Batuhan_BJK said: @baggio: senin dediğin madem aranızda tartışıyorsunuz olayı çok komik olmuş. sen sokakta duyduğun bir tartışmaya da giriyor musun hemen? tartışmaya girmemek için illa insanların gizli yerlerde falan mı konuşması lazım. 2 kişi sokakta ya da topluma açık alanda da kuralları bozup huzuru kaçırıyorsa kavga gürültü çıkartıyorsa polis gelir müdahale eder, sokaktaki güvenlikten de sükunettende polis sorumludur çünkü. Burada da sükunetten sorumlu birim moderatöler (ve kısmen tw'ler) dolayısıyla gördükleri yerde mod.lar müdahale eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 enişte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar