Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lionel Messi

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

yanlız bordo ile lyon eşleşmiş :P.yazık olmuş neyse en azından 1 fransız takımı kesin tur atlar :).

birde messi aşmış bir oyuncu özellikle bu sene inanılmaz oynuyor.ben korkuyorum interle maç yapıcaklarda materazzi ayağını felan kırcak diye.grup maçlarında materazzi oynamamıştı sanırsam
Sosyal ağlarda paylaş

Messi sert futbol oynayan takımlara karşı çok fazla kendini gösteren bir futbolcu değil İnter maçlarında iş İbrahimovic ve Henry gibi fizik bakımından güçlü oyunculara düşer Messi büyük ihtimalle boş alanlarda hızını kullanarak etkili olabilir ki İnter'in katil oyuncularından kaçması gerektiğinin farkındadır.(materazzi,muntari v.s)

Lyon ile Bordeux un eşleşmesi ilginç normalde aynı ülkenin takımlarının eşleşmemesi gibi bir kural vardı yamulmuyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Wispy said:

THY Barcayı taşımaya başlayınca da gerildim ben. Allah korusun uçak düşer müşer, ondan sonra bütün dünya bize savaş açar dünyanın en iyi takımıyla futbolcusunu öldürdünüz pis türkler diye

THY bu arada son 1 yildir falan ozellikle uctugum en iyi havayollari sirketi olabilir. Cok da yerden yere vurmamak lazim.

ahah direk snatch aklıma geldi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yav nasıl atıyorsunuz arkadaş yuh ya..
Büyük takımlara karşı oynamamış daha..

Real Madrid - Barcelona maçı oluyor sahanın en iyisi messi.. Varmı daha büyük maç? 6 kupa aldı daha hangi büyük takımla oynayacak..

Messi türkiyedeki bütün futbolculardan daha güçlü ve mücadeleci. Öyle interin sert savunması fln bunlar Türkiyede geçerli şeyler. Yok sert savunma yaptılar oyunumuzu sergileyemedik fln. Yurt dışında böyle açıklama yapsan kovarlar seni takımdan. Bizi yıllarca kandırdılar italyanların sert savunmasına gol atmak zor o yüzden yenildik. Uzun boylu ingilizlerin yan toplarını durduramadık. Teknik ispanyolları geçemedik..

Şimdi inter maçında gol atamayacak bakın gördünüzmü yalanmış messi diyeceksiniz. :D Ama sunu görmeyeceksiniz messi yi devamlı 2 kişi tutacak alan boşaltacak o alanlarıda dolduracak bir barcelonalı gelicek illaki.. 2 inter maçında toplam 4 puan alır diyorum (2 gol 2 asist)
Sosyal ağlarda paylaş

messiyi cok seviyorum ben hakikaten buyuk bir zevkle izliyorum futbolunu. bence su anda tartismasiz dunyaniz en iyi futbolcusu ama bugun ku sabah gazetesindeki mevlut tezelin yazsisi cok hosuma gitti kesip taradim bir maradona hayrani olarak sizle paylasayim istedim.
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/24/1087.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

mevlut tezel güzel yazmış ama.son 6 haftada barca messi hariç dökülüyor.her maçı messi alıyor desek yeridir.ne ibo var ne xavi nede iniesta.en basitinden adam zaragoza yı tek başına yendi.aynı şekilde stutgart ıda devirdi tek başına.

birde o zamanın futboluyla şimdinin futbolu arasında dağlar kadar fark var.eskide kaldı topu alıpta 14127 kişiyi çalımlayıp gol atan adamlar.belki messi ile aynı zamanda oynasalar tartışabilirdik ama şimdi tartışmak saçma geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Mevlüt Tezel herkimse iyi fanboyluk yapmış. Bugün o "anadolu takımı" diye gördüğü napoli yine aynı, yine orta sıralarda mücadele ediyor ama bugün napolide bile hamsik gibi lavezzi gibi futbolcular oynuyor. Herifin avrupa futbolunu seyrettiği yıllarda bir milanla juventusla diğerleri arasındaki kalite ve değer farkı bugün türkiye ligindeki 3 büyükler ve diğerleri arasındaki kadarmış. Agüerolar Navaslar Younglar falan oynuyor herifin o zihniyetle 2. sınıf diye tanımlayacağı takımlarda.

Hayır, bunların yanında öyle bir yazmış ki sanırsın messi böyle beleşçi, hiç çalım atabildiği 3-5 adamı üstüste geçtiği yok, böyle ibrahimovic-xavi-iniesta paso derinlemesine pas atıyor messiye o da tamamlayıp gol kralı oluyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

Yav nasıl atıyorsunuz arkadaş yuh ya..
Büyük takımlara karşı oynamamış daha..

Real Madrid - Barcelona maçı oluyor sahanın en iyisi messi.. Varmı daha büyük maç? 6 kupa aldı daha hangi büyük takımla oynayacak..

Messi türkiyedeki bütün futbolculardan daha güçlü ve mücadeleci. Öyle interin sert savunması fln bunlar Türkiyede geçerli şeyler. Yok sert savunma yaptılar oyunumuzu sergileyemedik fln. Yurt dışında böyle açıklama yapsan kovarlar seni takımdan. Bizi yıllarca kandırdılar italyanların sert savunmasına gol atmak zor o yüzden yenildik. Uzun boylu ingilizlerin yan toplarını durduramadık. Teknik ispanyolları geçemedik..

Şimdi inter maçında gol atamayacak bakın gördünüzmü yalanmış messi diyeceksiniz. :D Ama sunu görmeyeceksiniz messi yi devamlı 2 kişi tutacak alan boşaltacak o alanlarıda dolduracak bir barcelonalı gelicek illaki.. 2 inter maçında toplam 4 puan alır diyorum (2 gol 2 asist)

abi bi insan hem çok kıvrak hem çok güçlü olamazki zaten messinin gücüyle rakibini geciyor diye bişe yk
mudahale yapıldıgında dengede kalıyor bişekilde
herifte guc falan yok turkiyedeki cogu adamdan gucsuz zaten adam menapoz

ha bide inter -barca eşleşmedi daha niye bi anda sinirlendin :d
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Değişik nesilleri karşılaştırmak saçma geliyor, yazı da saçma geldi bana.

Napoli'deki İtalya-Arjantin maçında Maradona tezahuratı varsa, Barcelona'da İspanya-Arjantin maçı olursa Messi tezahuratı tabiki olur, hatta Katalanlar gideceği için maça orası yıkılır.

italya arjantin macinda napoli li italyan taratarlar komple arjantini destekledi sadece maradonayi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında o bütün Napoli Maradona'yı destekledi konusunda pek emin değilim..Okuduğum bir metinden hatırladığım kadarıyla(sanırım kitaptı),Maradona maç öncesi Napoli'li taraftarları Arjantin'i desteklemeye davet ediyor,onlara "bütün bır yıl boyunca sizi İtalya'nın bir parçası olarak görmüyorlar,sizi dışlıyorlar,şimdi sizden bir maç için İtalyan olup İtalya'yı destekleminizi istiyorlar" diye gaza getiriyor...
Bildiğiniz gibi İtalya'nın kuzey tarafı endüstriyel gelişmiş,modern tarafıdır ve onlar güneyi pek sevmezler,hatta bazıları Napoli'yi İtalya'dan saymazlar,hatta bazı partilern ileri gidip kuzeyi güneyden ayırma istekleri bile vardır..Napoliler de kuzeyi pek sallamazlar hani..
İşte bunu fırsat bilen Maradona ortalığı galeyana getiriyor bir nevi,buna tabii ki karşı çıkanlar da oluyor,baya bir tartışma dönüyor yanılmıyorsam..
Hatta bazı İtalyan yöneticiler niye maçı Napoli'de oynatıyorsunuz diye sitem ediyor ama herşey önceden belli olmuş tabii..
Ama stadın tamamı olmasa bile belli bir kesmin Arjantin'i tuttuğu da bir gerçek,aynısı Barcelona'da da olabilir hafif benzerlik taşıyorlar elbette ki küçük bir grup kalkıpta bütün stadın Arjantin'i tutacak hali yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...