dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Hangi konuda geçemez, soru bu, illa ki seni geçemeyeceği alanlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Healing Done'da geçemez mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bir kere kramponunda enchant yok daha noobun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 messi 12 sene sonra fenerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Aslında bliz`e para yatırıp, sana per. ban attırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Güneş balçıkla sıvanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Durdurmak icin ates etmek lazim gerizekali fanatigin biri tutarda inanirsa bu soze gel gor sen olanlari ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 4Ever said: önünde ciddi takımlar ile avrupa maçları var messi bu performansı onlara karşı gösterebilecekmi : ) sonuc adam barcelona'da oynuyo yanındaki adamlarda cok sağlam e abi öteki avrupa maçlarına da tek başına çıkmıcak sonuçta adam sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 PrudenT said: 4Ever said: önünde ciddi takımlar ile avrupa maçları var messi bu performansı onlara karşı gösterebilecekmi : ) sonuc adam barcelona'da oynuyo yanındaki adamlarda cok sağlam e abi öteki avrupa maçlarına da tek başına çıkmıcak sonuçta adam sdfg. avrupadaki takımda zaragoza olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 of. yeni yetme bi adamdan bahsetmiyoruz, adam takımıyla şampiyonlar ligini kazandı, geçen sene finalde manu'ya gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 pardon da stuttgart'a da 2 gol atmadi mi herif? tartismaya gerek yok sayin yargic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 4Ever said: PrudenT said: 4Ever said: önünde ciddi takımlar ile avrupa maçları var messi bu performansı onlara karşı gösterebilecekmi : ) sonuc adam barcelona'da oynuyo yanındaki adamlarda cok sağlam e abi öteki avrupa maçlarına da tek başına çıkmıcak sonuçta adam sdfg. avrupadaki takımda zaragoza olmayacak. dalga geçiyosun dimi? şaka yani? bu takım geçen sene 6 kupa kazandı daha nerde göstersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 THY Barcayı taşımaya başlayınca da gerildim ben. Allah korusun uçak düşer müşer, ondan sonra bütün dünya bize savaş açar dünyanın en iyi takımıyla futbolcusunu öldürdünüz pis türkler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ayrıca güneş döver. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Wispy said: THY Barcayı taşımaya başlayınca da gerildim ben. Allah korusun uçak düşer müşer, ondan sonra bütün dünya bize savaş açar dünyanın en iyi takımıyla futbolcusunu öldürdünüz pis türkler diyezaten insanlık dışı bir takım, tamamen haksızlık yani besbelli yok olacak ve sonsuza kadar bir efsane olarak yaşayacak bu takım. bunun için en mantıklı gelen ihtimal ise uçağın düşmesi evet, kesin böyle bir şey olacak, futbol dünyası normal haline geri dönecek. hatta sonra haksızlık olmasın diye manunun uçağını da düşürürler tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Khelben said: dalga geçiyosun dimi? şaka yani? bu takım geçen sene 6 kupa kazandı daha nerde göstersin? dalfa felan gecmiyorum. gayet ciddi söyledim tamam 6 kupa aldı hll bende biliyorum, bende farkındayım ama 6 kupa alırken ciddi takımlara karşıda messi cok iyi oynadı ama bu kadar abartılacak birşey yok yani onu anlıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 NTVspor bile anket açmış hangisi daha iyi diye, ayağı falan kırılacak birşeyler olacak totem yapıp Ronaldo diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Wispy said: THY Barcayı taşımaya başlayınca da gerildim ben. Allah korusun uçak düşer müşer, ondan sonra bütün dünya bize savaş açar dünyanın en iyi takımıyla futbolcusunu öldürdünüz pis türkler diye THY bu arada son 1 yildir falan ozellikle uctugum en iyi havayollari sirketi olabilir. Cok da yerden yere vurmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 4Ever said: Khelben said: dalga geçiyosun dimi? şaka yani? bu takım geçen sene 6 kupa kazandı daha nerde göstersin? dalfa felan gecmiyorum. gayet ciddi söyledim tamam 6 kupa aldı hll bende biliyorum, bende farkındayım ama 6 kupa alırken ciddi takımlara karşıda messi cok iyi oynadı ama bu kadar abartılacak birşey yok yani onu anlıyamadım Diamor said: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Azmodai said: Wispy said: THY Barcayı taşımaya başlayınca da gerildim ben. Allah korusun uçak düşer müşer, ondan sonra bütün dünya bize savaş açar dünyanın en iyi takımıyla futbolcusunu öldürdünüz pis türkler diye THY bu arada son 1 yildir falan ozellikle uctugum en iyi havayollari sirketi olabilir. Cok da yerden yere vurmamak lazim. Abi uçaklar sırf havayolunun kazmalığından düşmüyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 THY avrupanın en iyi havayolu şirketlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 THY'yi ben de çok seviyorum da,İstanbul'u hub olarak kullanmaya başladıklarından beri felaket gecikmeler oluyor,artı hosteslerin kalitesi gün geçtikçe düşüyor gibi geliyor bana,eskiden daha bir güleryüzlü,sevimli idiler,şimdi neredeyse dövecekler... Başka havayollarını 1-2 kere kullandığım zaman müthiş sevimli personel ile karşılaşıp şaşırmıştım hatta,2-3 dil bilen hostesler,durmadan espriler,güleryüz.... Ama yeni uçakları gıcır gıcır THY'nin,başkasına binmem zaten de daha iyi olabilir... Ayrıca yemekler süper:)... Gerçi Messi'den nereye geldik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bu arada Messi direk şike yahu insan fala değil ben olsam takımların yerinde Fifa'ya şikayet ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ntvspor anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar