Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lionel Messi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abartılmıyor, ciddi ciddi insan ötesi oynuyor orası tamam da, hala "formda bir Ronaldinho" (Barça'da coştuğu dönemdeki haliyle) Messi'den de C.Ronaldo'dan da iyidir bana göre.
Mesaj tarihi:
fede said:

ben şaka yapmıştım rew. ama sen ciddi diyosun gibi duruyo. messi 3 ronaldinho eder en az

biliyorum şaka yaptığını da, belirteyim dedim yine de :)

Şu anki formlarıyla eder, doğrusun.
Mesaj tarihi:
abi yetenek açısından bakarsak evet dediğin doğru olabilir, emin değilim o kadar ama takıma katkısı bu kadar fazla değildi ronaldinhonun. eskiden her top ronaldinhoya atılırdı izlerdi herkes nabıcak diye. messi de o yok. ha takımın da kalitesi arttı evet. ama messi kendi oynadığı kadar oynatıyo da
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Hagi sayesinde*

hagi ne yapsa kabulumuz abi.. :D
futbolculuğuna diyecek laf yok ama hırsızlar dediğini de unutmamak gerek
Mesaj tarihi:
Günümüz futbolundaki isimlerle hani geçmişi kıyaslamak ne derece doğru bilemem de,bugünün modern futbolunda defansın geldiği/oyuncuların fiziksel olarak bir 20 yıl öncesine oranla çok daha güçlü oldukları,oyunun daha sert olduğu göz önüne alınırsa rahatça Messi şu anda Maradona'dan iyi olmasa bile en az onun kadar iyidir,kesinlikle az değildir,benim görüşüm bu...
Kobe Bryant'ın 81 sayısının,Wilt Chamberlain'in 100 sayısından çok çok daha zor olması gibi bilmem anlatabildim mi:)...
Mesaj tarihi:
maradona diyen arkadaşlar kaç yaşında çok merak ediyorum cidden. ben van basten'i hayal meyal hatırlıyorum, maradona'nın kaç maçını izlediniz ki direk maradona diyorsunuz ?
  • Yeni Oluştur...