Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Abartılmıyor, ciddi ciddi insan ötesi oynuyor orası tamam da, hala "formda bir Ronaldinho" (Barça'da coştuğu dönemdeki haliyle) Messi'den de C.Ronaldo'dan da iyidir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 messi futbolcu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben şaka yapmıştım rew. ama sen ciddi diyosun gibi duruyo. messi 3 ronaldinho eder en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 messi adamsa miamiyi şampiyon yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 messi insan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 fede said: ben şaka yapmıştım rew. ama sen ciddi diyosun gibi duruyo. messi 3 ronaldinho eder en az biliyorum şaka yaptığını da, belirteyim dedim yine de :) Şu anki formlarıyla eder, doğrusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 en son hangi maçtan sonra coşuldu bu kadar. akşam maç mı vardı barcelonanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 1) maradona 2) ronaldo (brezilyalı) 3) messi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi yetenek açısından bakarsak evet dediğin doğru olabilir, emin değilim o kadar ama takıma katkısı bu kadar fazla değildi ronaldinhonun. eskiden her top ronaldinhoya atılırdı izlerdi herkes nabıcak diye. messi de o yok. ha takımın da kalitesi arttı evet. ama messi kendi oynadığı kadar oynatıyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MXTrINLAnFs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bugunku macla iki hafta ust uste hattrick yapmis oldu haftaya ucler bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hDKsTnK_h_U 3golü attı zaten de 4.gol penaltıdan onun da penaltısını yaptırdı.Sadece 2.golü koymak haksızlık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 o sondaki defans oyuncusuna çok ayıp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 christiano ronaldoya da bi topic lazım o zaman bence messiden daha iyi ama karakteri yüzünden sevilmiyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Wishmaster said: Hagi sayesinde* hagi ne yapsa kabulumuz abi.. :Dfutbolculuğuna diyecek laf yok ama hırsızlar dediğini de unutmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben guldum o pozisyona adamlar bariz caresiz kaldilar messiye penaltiyi atmak da messinin hakkiydi ama kazma ibraam kendine gelsin die ona attirdilar penaltiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Günümüz futbolundaki isimlerle hani geçmişi kıyaslamak ne derece doğru bilemem de,bugünün modern futbolunda defansın geldiği/oyuncuların fiziksel olarak bir 20 yıl öncesine oranla çok daha güçlü oldukları,oyunun daha sert olduğu göz önüne alınırsa rahatça Messi şu anda Maradona'dan iyi olmasa bile en az onun kadar iyidir,kesinlikle az değildir,benim görüşüm bu... Kobe Bryant'ın 81 sayısının,Wilt Chamberlain'in 100 sayısından çok çok daha zor olması gibi bilmem anlatabildim mi:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 messizm. sezonu kapatmış diyorlar doğru mudur? çok üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 maradona diyen arkadaşlar kaç yaşında çok merak ediyorum cidden. ben van basten'i hayal meyal hatırlıyorum, maradona'nın kaç maçını izlediniz ki direk maradona diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 pele>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 C.Ronaldo adam değil abi.Deniz Barış,Ali Bilgin falan bile daha sempatik adamlar asgdgfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dünkü zaragoza maçının golleri. insan değil yani messi. 2. gol ve son dakikadaki penaltıdaki çalımları bir insan yapamaz. herif dizini takıo ondan kurtuluo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 söle bi 1 milyon imza toplasak kendi bile inanacak insan olmadigina aslinda messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 @Bitch_of_Bat: Abi adamın öyle bir huyu var. "illa atıcam." 2. golde zaten topu alırken kavga etti orada. Ersin Düzen zaten maçtan sonra boşaldı resmen duygularıma tercüman oldu :) That's why he is best in the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Barcelonada yaşasam da her maçlarına gitsem diyorum ya. Hala Ronaldo >> Messi diyen kaldı mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar