HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Selamlar birkaç saat önce güzel bir bilgisayar aldım fakat defolu çıktı sanırım call of duty mw 2 yi oynamaya çalışıyorum fakato lmuyor. Loading ekranları geçiyor sorun yok, oyuna girdiğim anda bilgisayar kapanıyor. 4-5 sefer denedim sadece 1 keresinde el bombası atma kısmına geldim gene kapandı. Tüm fanlar çalışıyor bilgisayarda, ekran kartınınki de dahil. Fakat son sferde kapağı açıp elimi ekran kartına koydum el değmeyecek kadar sıcaktı sanırım ısınma sorunu var. yeni ekran kartında fan çalışırken niye böyle olur, bu dereceye bakma şansım var mıdır bir programla bi de onu da yazıverin. bilgiasyar özellikleri i7 2.80ghz intel cpu 4gb ddr 3 işlemci windows 7 ultimate işletim sistemi hd radeon 5800 series ekran kartı (son çıkanıymış) bilgisayarla aram pek yok evet abim aldı getirdi bilgiasyarı hediye şeysine boru gibi bilgisayarmış. evet efenim yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 En kolay yoldan catalyst ile sıcaklığa bakıp fanı manuel olarak ayarlarya bilirsin. %60-70 yeterli olur sorunun sıcaklıktan olup olmadığı anlamak için.Ayrıca riva turner diye bi program daha var onunlada programı açıp oyuna girersen en fazla kaç decereye çıkmış takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hocam sağolasın dediklerin sayesinde ufkum açıldı şimdi adam gibi sorunumu anlatabilirim fanı manuel yaptım %20 denedim birazcık daha ilerleyebildim gene aptladı %60 a getirdim sorun yok şimdilik ama hayvan gibi ses çıkarıyor fan ve kasa kulağımın dibinde. rahatsız edici epey normal mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 psu'dan yeterince guc cekemiyordur parcalar ozellikle ekran karti oyuna girdiginde hayvani guc ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 nasıl çözebilirim peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 o kart ve o sistem icin en az 500w +12v 40a ucuz fason cin mali olmayan kaliteli bir psu isini gorur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ekran kartından olacagını sanmıyorum,ekran kartından olsa reset degilde pc donar. Ramden olsa mavi ekran alirsin büyük ihtimal Restart atma büyük ihtimal işlemciden kaynaklanıyor.Fanını cikartip macun sürüp tekrar takmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 işlemci restart yapmaz o da dondurur pcyi. ram veya hdd büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 house m.d. department of diagnostic medicine topici gibi oldu. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?7,4704430 Laptop un acer mı ? Pardon laptop mu önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 laptop değil desktop 700watt lık mış psu (600watt gerçek çıkışlı) prototype diye bir oyunda denedim. yarım saat kadar güzel güzel oynadım, sora bölüm değişti. bir anda ekran karardı (monitörün ışğığ yeşilken sarı oldu), oyundan sesler gelmeye devam etti. fakat tuşlara bastığımda tepki almıyordum. bu arada fan manuel değil autodaydı, bu ekran karardığı anda fan çıldırdı %100 e çıktı sanırım kendi kendine, 2-3 dakika sora bilgisayar tekrardan kapandı. abim de aynı bilgisayarı aldı bu arada o xp kullanıyor nfs shift oynuomuş şuan yaklaşı k1 saattir hiç bir sorun yaşamamış. alakası var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ram'dir büyük ihtimalle stress test yap.. prime95 ile hem cpu hem de ram zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 nasıl yapıcam onu da yazarsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şurada var misal http://www.playtool.com/pages/prime95/prime95.html zor bişi değil bi de sadece ram için şu vardı. http://hcidesign.com/memtest/ ama yeni ram'lerin öküz kapasiteleri ile 4-5tane aynı anda çalıştırman gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 direkt kapatıyorsa ekran kartı olma ihtimali yüksek bu arada, ben restart diye düşünmüştüm. benim 3850 yapıyordu aynısını bikaç ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 format at! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 İşlemcide ısınmış olabilir. ve Prudent maalesf işlemcide restartlatıyor pc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dasaanın dediklerini yapamadım yarın yapıcam @sinad: abi yeni bilgisayar zaten. bomboştu aldığımızda win7 yi kurdum, driverlar vs, mozillayı kurdum, oyunu kurdum patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 antialiasingi düşür 6 falan kalmıstı makınelerde noluo lan bunlara demıstım. 2 yap hatta 1900 lü çözünürlüklerdeysen 0 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Toledor said: İşlemcide ısınmış olabilir. ve Prudent maalesf işlemcide restartlatıyor pc yi şu doğru. önceki bilgisayarımda yaşadım ben bunu. Biran bakıyorum diabloda questteyim biran bakıyorum bilgisayar ram sayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 PrudenT said: işlemci restart yapmaz o da dondurur pcyi. ram veya hdd büyük ihtimal. cok ısınırsa güncel anakartlarda "cpu xx sıcaklıgı gecerse reset-kapat" gibi bir ayar var.bu yüzden res olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ekran kartında donanımsal bir sorun var muhtemelen. Yeni bilgisayar almışsın. Eğer daha ilk günden böyle bir sorun olduysa bunu kendin çözmeye çalışman pek de mantıklı değil. Götür değiştir kurtul derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 götürücem zaten birazdan. hani dedim biryerde açmam gereken bir ayar vardır ben bilmiyorumdur dedim :) götüreyim kurtulayım şansıma tükürem :( edit: wowda bile sorun çıkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ekran kartından. ya bu atiler nie böle yapıyor bende de 4670 var bilgisayar ilk açılırken mavi ekran çıkıyor yada ekrana görüntü gelmiyor ,kitleniyor filan ama düzgün bi şekilde açılırsa bidaha sorun çıkmıyor 10 saat oyun oynasam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 büyük ihtimal ekran kartı patlaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar