Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Oynarken Kapanma Sorunu

HolyRaider

Öne çıkan mesajlar

Selamlar birkaç saat önce güzel bir bilgisayar aldım fakat defolu çıktı sanırım

call of duty mw 2 yi oynamaya çalışıyorum fakato lmuyor. Loading ekranları geçiyor sorun yok, oyuna girdiğim anda bilgisayar kapanıyor. 4-5 sefer denedim sadece 1 keresinde el bombası atma kısmına geldim gene kapandı. Tüm fanlar çalışıyor bilgisayarda, ekran kartınınki de dahil. Fakat son sferde kapağı açıp elimi ekran kartına koydum el değmeyecek kadar sıcaktı sanırım ısınma sorunu var. yeni ekran kartında fan çalışırken niye böyle olur, bu dereceye bakma şansım var mıdır bir programla bi de onu da yazıverin.
bilgiasyar özellikleri

i7 2.80ghz intel cpu
4gb ddr 3 işlemci
windows 7 ultimate işletim sistemi
hd radeon 5800 series ekran kartı (son çıkanıymış)

bilgisayarla aram pek yok evet abim aldı getirdi bilgiasyarı hediye şeysine boru gibi bilgisayarmış.

evet efenim yardım pls
Sosyal ağlarda paylaş

En kolay yoldan catalyst ile sıcaklığa bakıp fanı manuel olarak ayarlarya bilirsin. %60-70 yeterli olur sorunun sıcaklıktan olup olmadığı anlamak için.Ayrıca riva turner diye bi program daha var onunlada programı açıp oyuna girersen en fazla kaç decereye çıkmış takip edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam sağolasın dediklerin sayesinde ufkum açıldı şimdi adam gibi sorunumu anlatabilirim

fanı manuel yaptım %20 denedim birazcık daha ilerleyebildim gene aptladı
%60 a getirdim
sorun yok şimdilik
ama hayvan gibi ses çıkarıyor fan ve kasa kulağımın dibinde. rahatsız edici epey
normal mi bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

laptop değil desktop

700watt lık mış psu (600watt gerçek çıkışlı)

prototype diye bir oyunda denedim. yarım saat kadar güzel güzel oynadım, sora bölüm değişti. bir anda ekran karardı (monitörün ışğığ yeşilken sarı oldu), oyundan sesler gelmeye devam etti. fakat tuşlara bastığımda tepki almıyordum. bu arada fan manuel değil autodaydı, bu ekran karardığı anda fan çıldırdı %100 e çıktı sanırım kendi kendine, 2-3 dakika sora bilgisayar tekrardan kapandı.

abim de aynı bilgisayarı aldı bu arada
o xp kullanıyor

nfs shift oynuomuş şuan yaklaşı k1 saattir hiç bir sorun yaşamamış.

alakası var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...