BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ben tolganın default kalecisiyim.. malesef takımı bozamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Evet son durum nedir abi şuan için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Wishmaster said: Şuan gelme potasındakiler: fizban tolga tnkt mulgear khelben holy cavanagh(belki) screwy bitchofbat(belki) balon konn lucifel ildeniz kaspar wishmaster shagrath fde bu haliyle 17 kişi oldu. daha ulaşılamayan bir sürü adam vardır tabi buraya yazmayan pha falan..onlarla beraber daha da artar kişi sayısı.Haftanın ilerleyen günleriyle beraber yan çizmeye başlayan arkadaşlarla kadro 16'ya ya da 18'e tamamlanabilir. Aksi takdirde ya turnuvaya çeviririz ya da klasik kural olarak eskilere öncelik verilir de normal maç yaparız. eskilere öncelik var zaten bu kadroda da 2-3 kişi var yeni sayılabilecek akşam yazarım, okula gidiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Screwy'nin ilk lucifel'in sanırım 2. idi. tnkt'nin 2. Shagrath 4+ fde 3+ maçıydı tam emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 an itibariyle iyileşmeye başladım gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben de rahatsızım bi kaç gündür, iyileşirsem gelebilirim. belkilerin arasına yazabilirsiniz beni de yer varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Wishmaster said: Screwy'nin ilk lucifel'in sanırım 2. idi. tnkt'nin 2. Shagrath 4+ fde 3+ maçıydı tam emin olamadım.tabi o maçta olmayıp daha önce 20+ maç yapmışlar da var, onlara öncelik var demek istedi bence güvenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Zaten ben de o 20+lık adamlar gelecekse yazdıklarim arasindan en az oynayandan başlayarak keseriz diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Sixoms said: ben de rahatsızım bi kaç gündür, iyileşirsem gelebilirim. belkilerin arasına yazabilirsiniz beni de yer varsa. abi sen gel , keyifli bir top oynayalım senle aynı takımda olup. bayılıyorum önümde muhteşem bir dmf olmasına. bitiyorum yani. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Adam Delgado. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 beyler yer kalmamıs galba ama siz beni yedek listesine atarsanız,belki gelmeyen falan çıkar gelirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Cavanagh gelsin de yazsın takımları.O ne derse kabulumuzdur.Kim oynuyor kim disarda kaliyor o söyler.Alinmaca gücenmece olmaz zaten eminim ki ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Gelmeye Niyetim Vardı ama 16 dediniz 17 olmuş şimdiden. en azından seyretmek için sizlere eşlik edebilirim. Ama kadroda açık olması durumunda sizlerle oynamaktan zevk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abi akşam maç izlemeye gidelim mi maçtan sonra gs-fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 şu anda okuldayım, anca oturabildim masama sabahntan beri eve gidince başlicam ayarlamaya hotdog ve mysterious sizleri de eklicem ben yedek listesine en geç cuma akşamı haber veririm holy'nin dediği gibidir durum zamanında balon da bana trip yapıyodu, yazıyosunuz maç var diye ama almıyosunuz fln demişti=) şimdi o da hak veriyodur bana eminim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 balon said: abi akşam maç izlemeye gidelim mi maçtan sonra gs-fb halısaha c.tesi, derbi pazar günü değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 doğru biliyosun, pazar 7de maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 cavanagh said: halısaha c.tesi, derbi pazar günü değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? eğer işin yoksa enginin yerinde mahallece izleyim mi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 cavanagh said: balon said: abi akşam maç izlemeye gidelim mi maçtan sonra gs-fb halısaha c.tesi, derbi pazar günü değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? abi ahaha ben maç havasına tam kaptırmışım bu hafta sonu hem halı saha hem derbi diye. bi de abi benim tribim o yönde değildi de şu an tam çıkaramadım =) Adam varlığıyla yokluğu çekiliyor muydu neydi tam olarak hiç hatırlayamıyorum inan. Tabi ki şu anda da en eski adamlar gelse biz yine oynamayız. Öyle olması gerekir. O zaman da öyle düşünüyordum; şimdi de öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Wishmaster said: Zaten ben de o 20+lık adamlar gelecekse yazdıklarim arasindan en az oynayandan başlayarak keseriz diye düşünmüştüm.eheh ben kesildim gittim galiba sdf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bir tek sen degil bizde kesik yeriz Boyle bi durumda Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 _MysteriouS_ said: cavanagh said: halısaha c.tesi, derbi pazar günü değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? eğer işin yoksa enginin yerinde mahallece izleyim mi :)) olur=) hele bi pazar olsun konuşuruz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cavanagh fizban tolga khelben holy bitchofbat(belki, gelemesse screwy) balon konn babacum kaspar zaugna(belki) wishmaster sixoms pha(?) esh(?) shagrath fde mysterious lucifel tnkt mulgear hotdog şu anda böyle, yedek listesini burada atılan mesajlara/bana gelen özel mesajlara/ve daha önce yapılan maç sayılarına göre ayarladım daha pha ve eshrefften haber bekliyoruz "belki" olanlar da akşama kadar haber verirlerse çok kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 haftaya açıköğretim sonrası karşınızda olcam.. beni alın haftaya bir ayı geçti topa dokunmayalı özlemlerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 geliyorum ben balonu kırmamak adına :] haftasonu gıda zehirlenmesi yaşadım, rahatsızım biraz ama çok etkilemez herhalde. çok şanslıyım şu sağlık konusunda ya, başıma gelmeyen kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar