Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün kadrolar gayet dengeli olmuş, baya güzel maç oldu. güvenç iyi kadro ayarlamış sağolsun. az buçuk da koşunca zevkli oluyomuş ehah.

tora'yı da yeniden bizim maçlarda görmek iyi oldu, bekliyoruz artık daha sık.
Mesaj tarihi:
valla baktım güvenç koşmadı bu maç, onun yerine koşiyim dedim ben de, ilk golde çok güzel paslaştık wishle sonra screwy yi geçemedim.

kısfmet, önümüzdeki maçlara bakacaz

ps: halısahada torayı özlemişim.
Mesaj tarihi:
@ildo;
fotolar ilhan'da.Yuklemesi biraz zaman alacakmış.şu siralar sinav doneminde olacagini soyledi.

@fizban;
gol her sey degil abi,ben de 5 macta 1 gol attim toplam ama sahada varim yani.Bugun sen de sahada vardin,tek gol attin diye kendini basarisiz sayma.Gerci epey de kacirdik ya bugun :D
Mesaj tarihi:
wish, abi iyi de ben hafta net 5 tane yazan adamdım ya, bitmis bilekler donmuyor artık. ben basıyom hugo gitmiyo artık. hayır pozisyona da giriyorum baya, top seke seke bi sekilde onumde kalıyo, bosa falan da kacıyorum ama yoruluyorum heralde istediim gibi vuramıyorum.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

ilhan bi foto daha vardı ben havadayken, sadece kaleden top çıkarırken görülmüşüm lol

bence bu kadarıyla yırtman senin iyiliğine olur.. etrafında attığım turlar falan yakalandıysa senin açından hiç hoş olmaz. asdasd
  • Yeni Oluştur...