Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Penaltıları unutmayalım beyler. Madem saymayacaktınız neden penaltı atışları yapıldı? Bu kadar mızıkmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 haftaya aynı takımda olalım wish =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahah benim gönlümde berabere abi maç, penaltımı da attım mis. atamayanlar kaçıranlar düşünsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 balon said: ahah benim gönlümde berabere abi maç, penaltımı da attım mis. atamayanlar kaçıranlar düşünsün sdf kim nerde nezaman nasıl penalılarmı oldu maçta vallaha ben görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bugün kadrolar gayet dengeli olmuş, baya güzel maç oldu. güvenç iyi kadro ayarlamış sağolsun. az buçuk da koşunca zevkli oluyomuş ehah. tora'yı da yeniden bizim maçlarda görmek iyi oldu, bekliyoruz artık daha sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 E HANİ FOTOĞRAFLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 valla baktım güvenç koşmadı bu maç, onun yerine koşiyim dedim ben de, ilk golde çok güzel paslaştık wishle sonra screwy yi geçemedim. kısfmet, önümüzdeki maçlara bakacaz ps: halısahada torayı özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 @ildo; fotolar ilhan'da.Yuklemesi biraz zaman alacakmış.şu siralar sinav doneminde olacagini soyledi. @fizban; gol her sey degil abi,ben de 5 macta 1 gol attim toplam ama sahada varim yani.Bugun sen de sahada vardin,tek gol attin diye kendini basarisiz sayma.Gerci epey de kacirdik ya bugun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 geçti o 1500 gollü halısaha güünleriş ARTIK DAHA İYİYİZ!! haftaya ufak topla oynayacağız ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ufak topla da az gollü maçlar geçirmneye başladığımızda pinpon topuan terfi edeceğiz ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 wish, abi iyi de ben hafta net 5 tane yazan adamdım ya, bitmis bilekler donmuyor artık. ben basıyom hugo gitmiyo artık. hayır pozisyona da giriyorum baya, top seke seke bi sekilde onumde kalıyo, bosa falan da kacıyorum ama yoruluyorum heralde istediim gibi vuramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ehah bilmiyorum demiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BabacumMostors said: ufak topla da az gollü maçlar geçirmneye başladığımızda pinpon topuan terfi edeceğiz ona göre sen iyice japonlaştın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 balon said: BabacumMostors said: ufak topla da az gollü maçlar geçirmneye başladığımızda pinpon topuan terfi edeceğiz ona göre sen iyice japonlaştın ha o birazdan duş olayına girecek sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Maç Öncesi ve Maç Fotoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ilhan bi foto daha vardı ben havadayken, sadece kaleden top çıkarırken görülmüşüm lol ha bu arada serhad choq dadLu chIqmıShn jnMs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 koyarız onu da bakayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Khelben said: ilhan bi foto daha vardı ben havadayken, sadece kaleden top çıkarırken görülmüşüm lol bence bu kadarıyla yırtman senin iyiliğine olur.. etrafında attığım turlar falan yakalandıysa senin açından hiç hoş olmaz. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cumartesi sağanak yağış gösteriyor, yüze yüze oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 maç pazar günü hava güneşli gösteriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 5 dakka daha bekleyip tepki alamazsam 1 nisan yazıcaktım, OF HERKESİ KEKLEYESİM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 beni de alın bu sefer ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kalitesiz 1 nisan şakası yapanı 1 yıllığına banlıyoz bi dahaki 1 nisanda açarız banı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yagmurlu olsa iyi olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ilhan bu adamların yarısı şekerden yapılma, yağmurda eriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar