pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ankara-İstanbul otobüslerinde kablosun internet var mı acaba? Otobüs türünde Comfort yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Var fakat sansına baglanirsa... surekli baglantı kopuyo fılan kafayı yeme duzeyıne gelebılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 otobüste internet kullanma diye bir olay yok türkiyede malesef. 10 saniye aralıklarla periyodik olarak kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yok be kamil koç çanakkale seferlerinde kopma yaşamadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yalan o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 BabacumMostors said: yok be kamil koç çanakkale seferlerinde kopma yaşamadım henüz aynen ben de yaşamadım. İpodun şarji bitene kadar kullanıyorum. Ulusoyda da aynı durum geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ulusoyla iki kere edirneye gittim geldim, bağlanamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 wireless'ın tek sıkıntısız olduğu firma nilüfer sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ulusoy'la belki 20 kere Ankara-İstanbul yaptım gidiş dönüş, bir kere falan rahat bağlanabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ulusoy'da wireless varsa bile baglanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi peki internet war okde laptop icin priz war mi o yoksa bence mantigi yok ane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Otobüslerde yok, en azından ben denk gelmedim daha. Trenlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 varan deluxe ve ulusoy royal class seferlerinde priz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hepsinde yok. royal class'tı benim otobüsüm ve priz yoktu. o yüzden bileti almadan önce sorun priz var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 BonePART said: abi peki internet war okde laptop icin priz war mi o yoksa bence mantigi yok ane laptopun mantığı nedir sence bi düşün bakalım komik geldi bu dediğin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 evet prizi bulunan otobüslere kasa, crt monitör, klavye, fare ve ses sistemi ile binelim o zaman, uzun süreli yolculuklarda laptopun pilinin bitmemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sene 2010 hala otobüs mü kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şöyle gerekli.. kişi ankaraya gidecektir.. yada bursaya vs ama otobüsle gidecektir bu sırada iş zamanından kayıp yaşamamak için ya da prohejsi vs sııştığı için bir yadnan gündüz yolculuğu yapıp bir yadnan internetten işini gücünü halletmek ister işte o aman ya priz olacka ya d netbook olacak ben netbookumdan bu yüzden memnunum :) ama berkay dolma parmaklarıyla netbook kullanablir mi bilemeyeceğim (kızma admım savunuyorum seni işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hiç sıkıntı yaşamadım valla çatur çutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Almanyada saatte 200 km hızla giden trenlerde wireless hizmeti sunuyorlar pilot bölgelerde. Fiş zaten fix var. Tr de fiş koysalar o bile yetecek bana aslında. Fişi olan otobüse denk gelemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar