aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ilk defa aciyorum, cok heyecanladim. http://www.youtube.com/watch?v=r5yBhtrpvFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yattara varsa gs'in işi zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 lets go cimbom ok omw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Hadi bize şans getir aquila :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sakatlari iyilestimi gs nin revire donmustu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Galatasarayın zorlanmadan kazanması lazım, şenol güneş geleli 1-0 1-0 kazanıp uçuyoruz muçuyoruz diyorlar da, bir bursanın bir kayserinin oynadığının yarısı kadar oynuyor trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Keita'yı tutacak adamı yok Trabzon'un, Arda'nın her türlü golü oluyordu Trabzon'a ama sağlık olsun, Dos Santos boş alan bulur bu maç verimli olur.Bizi en çok zorlayacak adam orta sahadaki iyi bir Colman olur ama onu da Şenol soğuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yattara hala Trabzonda mı yahu, ismi cismi kayboldu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Maçı Trabzon alır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 0 - 2 gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Gs alır trabzon cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 3 farklı bi galibiyet gelir galatasaraydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bu maç puan kaybedebiliriz. Hiç önemli değil. kalan en zor 1-2 maçtan birisi bu. Trabzon Şenol hoca geldiğinden beri kolay kolay gol yemiyor. ZOR MAÇ. puan kaybı olsa da hep destek-tam destek. Bu sene şampiyon olacağız. Olasılık hesap larım bunu böyle söylüyor. MUHTEMEL 11'LER TRABZONSPOR Onur Serkan Giray Song Cale Selçuk Ceyhun Colman Alanzinho Burak Umut Bulut GALATASARAY Leo Franco Sabri Neill Servet Caner Barış Mustafa Sarp Elano Keita Jo Giovani STAT: Avni Aker SAAT: 19:00 HAKEM: Yunus Yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 2-2 Goller (Umut,Alazinho, Arda, Keita) Ts %45 Gs %55 top oynama. 9 korner. 6 Gs 3 Ts. 4 dk uzatma Edit= Arda yokmş 2sinide Keita atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 5 çakacaz.hamsi yiyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Zegna said: Gs alır trabzon cok kotu. Sen bunu dedin ya kesin puan kaybederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 keşke trabzon puan koparabilse ama hiç sanmıyorum, gs alır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 trabzon boş değil yahu gol atma sorununu çözdü adamlar resmen. üst diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Galatasaray'ı çok iddaalı görenler Şenol Güneş'le Trabzon'un yenilmediğini, Trabzonspor takımının baya bir süredir bu maça hem mental hem fiziksel olarak çok iyi hazırlandığını, Galatasaray'ın da çok iyi futbol oynamadığını ve deplasmanda da zorlandığını hesaba katarlarsa sanırım daha objektif bir yorum yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Trabzon ite kaka 1-0 yeniyo, tek olayı gol yememek, ki zaten GS'de gol atacak adam çok fazla. Trabzon'un atacağı 1 gol GS'yi durdurmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ben de Balon'a katılıyorum malesef. Epeydir korktuğum yegane maç budur. Bi bunda bir de Bursa maçında puan kaybederiz - o da şampiyonluğa yeter diye düşünüyorum. Beraberlik iyi sonuçtur. Kazanırsak SÜPER sonuçtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bursa maçında puan kaybedersek şampiyon olamayız ya nasıl yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bursa kayıpsız gidemez sezon sonuna kadar. Çok maç var daha. En az 5 puan kaybederler ki 5 puan en ütopik tahmin. Sakin olun, hep destek tam destek. İş GS BS maçına kalırsa onu da alırız ama gerek de kalmaz gibi geliyo bana. 2 puan TS maçında 2 puanda Bursa maçında bıraksak yeter ligi almaya. BJK da halen ihtimal dahilinde geriden gelmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 baroş yazar sonradan girip 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Santos gol atacak : ) içime doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar