Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oluyorum.. olmamalıyım...

Coder

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Cennet lan bu Tayland. Kız arkadaşımla bu yaz değil öbür yaz inşallah ordayız bir kaç haftalığına.

yapma bu hatayı bitirme ilişkinizi..

evlen diyeler;

sağolun kardeşler illaki güzel şey evlilik isterim boy boy çocuklarım olsun :) ama erken tamamdır anladım ki bu hatuna karşı koymam sadece zor değil herkeze göre gereksizmiş..

bende dinliyorum pati halkını kendime "i am lovin you" şarkısını armağan ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

o asimilasyonu tüm mahalleye uyguladım zaten cidden bak çok komik

karşı apartmanda bar kızları oturuyor (60 tane ooshhh) hepsi merhaba naberi kaptı

benim resepsiondaki çocuk(adı den) tamamen aştı,
-naber kız den
-iyi abi sen nasılsın
-noolsun be kız yokmu
-kız çok kız çok
-eyvallah
-eyvallah

benim hatunda iyi gidiyo
"aşıkım khaa" (khaa thaice polite form)
"aşkım nasılsın ?"
"çok iyiyim, çok özledim, çok seviyorum"

ha pattayaya gelirseniz soi boakauw'ya da herkez hapşırınca çok yaşa der, tamamen benim eserim

walking streetde king sea food'da türkiyedekinin aynısı kalamar yiyebilir, yemekden sonra türk kahvesiyle nargile içebilirsiniz..

daha durun siz ben bunları 5 vakit namaza da sokacam da apdest alırken burunlarına su çekerken boğulurlar diye korkuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bi yakınımız ABD'de bir japonla evlendi, 2 yıl sonra boşandı. Yine Master için İsveç'e giden bir arkadaş orada evlenip 6 ayda boşandı. Bildiğim 2 yabancı uyruklu kızla yapılan evlilik hüsran oldu çevremde. Birisi aile baskısı huzur kaçırdı, diğerinde kültür farkı. Senin ne olur bilmem ama.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

abi ironik değil tam olmuş işte

Bende bunu dicektim =) Ama ben budistinde müslümanında değilim. Yalnış biliyorda olabilirim ama budist ülkelerin doğaya ve onun güzelliklerine çok daygı duyduklarını ve bunları koruduklarını biliyorum. Benim derdim Azmo'nun Arabistanda içini yakan şu ağaçlar şu doğal güzellik;

Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

gayipten_gelen_ses said:

allaha teşekkür etsin lan doğaya ne ediyo

Demek istediğimi anlamışındır umarım bu pekiştirmeli oldu ahahaha :D

aahahhaha tam olarak anladım vazgeçtim abi iyiler böyle budist kalsınlar (bu arada %10 müslüman zaten)
Sosyal ağlarda paylaş

melih gökçek maskesi takın.. hatta saçları az uzatırsan şöle olur..
http://hayvansalgida.files.wordpress.com/2009/01/imelih.jpg

sonra kız istesen de istemesen de bırakır seni. sen de tay kızlarının içine tükürür, içeceklerine fesat karıştırırsın falan..

herkes memnun olur..

yok lan korkamayın, bişi olmaz..

di mi nan?

di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

yok onu sınırdan atmaya kimsenin gücü yetmez. bi nevi acan simit gücü ile bulunduğun bölgede altgeçitler, kavşaklar yapma yetkisi veriyor o yüce insanın görüntüsü bile..

sevin olm melihi işte. sevseniz de başımızda sevmeseniz de başımızda..

o zaman kızı sar, sev, kolla ama sadeceerkenden evlenme abi.. geçirin bi 3-4sene beraber. sonra bakarsınız duruma..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...