Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Buddha said: Cennet lan bu Tayland. Kız arkadaşımla bu yaz değil öbür yaz inşallah ordayız bir kaç haftalığına. yapma bu hatayı bitirme ilişkinizi.. evlen diyeler; sağolun kardeşler illaki güzel şey evlilik isterim boy boy çocuklarım olsun :) ama erken tamamdır anladım ki bu hatuna karşı koymam sadece zor değil herkeze göre gereksizmiş.. bende dinliyorum pati halkını kendime "i am lovin you" şarkısını armağan ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Niye ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kuş sesleri filan aşk havası dur gidiyim sokaktaki kuşlara yem vereyim yaşlılara filan yardım edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yalnız evlenince çocuklara abidik gubidik Tayca isim koyma. Paşa paşa Türk ismi koy, kültürel asimilasyon yap:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 o asimilasyonu tüm mahalleye uyguladım zaten cidden bak çok komik karşı apartmanda bar kızları oturuyor (60 tane ooshhh) hepsi merhaba naberi kaptı benim resepsiondaki çocuk(adı den) tamamen aştı, -naber kız den -iyi abi sen nasılsın -noolsun be kız yokmu -kız çok kız çok -eyvallah -eyvallah benim hatunda iyi gidiyo "aşıkım khaa" (khaa thaice polite form) "aşkım nasılsın ?" "çok iyiyim, çok özledim, çok seviyorum" ha pattayaya gelirseniz soi boakauw'ya da herkez hapşırınca çok yaşa der, tamamen benim eserim walking streetde king sea food'da türkiyedekinin aynısı kalamar yiyebilir, yemekden sonra türk kahvesiyle nargile içebilirsiniz.. daha durun siz ben bunları 5 vakit namaza da sokacam da apdest alırken burunlarına su çekerken boğulurlar diye korkuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Müslüman yaparsan o doğal korunmuş güzellik talan olur :D Yazıktır etme eyleme =) Adamlar en azından gerçek cenneti biliyorlar. Öbürü yüzünden şu güzelliklerde gitmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 nicki Buddha olan birinden şaşırtıcı açıklamalar :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Çok şifreli konuşuyon yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yok budist bir toplumu müslüman yapma demen nickle birleşince biraz ironik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi ironik değil tam olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bi yakınımız ABD'de bir japonla evlendi, 2 yıl sonra boşandı. Yine Master için İsveç'e giden bir arkadaş orada evlenip 6 ayda boşandı. Bildiğim 2 yabancı uyruklu kızla yapılan evlilik hüsran oldu çevremde. Birisi aile baskısı huzur kaçırdı, diğerinde kültür farkı. Senin ne olur bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 PrudenT said: abi ironik değil tam olmuş işte Bende bunu dicektim =) Ama ben budistinde müslümanında değilim. Yalnış biliyorda olabilirim ama budist ülkelerin doğaya ve onun güzelliklerine çok daygı duyduklarını ve bunları koruduklarını biliyorum. Benim derdim Azmo'nun Arabistanda içini yakan şu ağaçlar şu doğal güzellik; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi cidden öyleler Katong diye bi araştır bak doğaya teşekkür etme festivali bu kadar iyi insanlar aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 allaha teşekkür etsin lan doğaya ne ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gayipten_gelen_ses said: allaha teşekkür etsin lan doğaya ne ediyo Demek istediğimi anlamışındır umarım bu pekiştirmeli oldu ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 öyle güzel bi doğada yaşıcam imana gelirim din adamı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Buddha said: gayipten_gelen_ses said: allaha teşekkür etsin lan doğaya ne ediyo Demek istediğimi anlamışındır umarım bu pekiştirmeli oldu ahahaha :D aahahhaha tam olarak anladım vazgeçtim abi iyiler böyle budist kalsınlar (bu arada %10 müslüman zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamthebombaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aşk uzun bir yol kimi zaman sendeledigin,üzüldüğün ya da yıkıldıgın,kimi zaman ise mutluluktan inlercesine apartman sakinlerini uyandırıp şehvet çığlıkları atarak sevdiginin bedenine ıslak imzanı attıgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Coder said: hmmps gelde sen bağlanma bacım Türkiye tayland kaç saatti abi? sabah geliim akşam biriyle döniim olur mu ki? akfhajhgffthfrgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Lutfen asik olma,hislerine yenik dusme, oralara gidip yasayabildigine gore guclu bir insansin, ama askin gucu daha buyuktur,dayabildigin kadar dayan, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kiza benim adim taylan, tayli kizlar bana yalan de bitsin bu is, ger o kadar guvenilmezlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 adını tatu yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 melih gökçek maskesi takın.. hatta saçları az uzatırsan şöle olur.. http://hayvansalgida.files.wordpress.com/2009/01/imelih.jpg sonra kız istesen de istemesen de bırakır seni. sen de tay kızlarının içine tükürür, içeceklerine fesat karıştırırsın falan.. herkes memnun olur.. yok lan korkamayın, bişi olmaz.. di mi nan? di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kız beni bıraksın istemiyorum olm ben bi de bu dediğini yaparsam sınır dışı olabilirim öylede bi sorun var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yok onu sınırdan atmaya kimsenin gücü yetmez. bi nevi acan simit gücü ile bulunduğun bölgede altgeçitler, kavşaklar yapma yetkisi veriyor o yüce insanın görüntüsü bile.. sevin olm melihi işte. sevseniz de başımızda sevmeseniz de başımızda.. o zaman kızı sar, sev, kolla ama sadeceerkenden evlenme abi.. geçirin bi 3-4sene beraber. sonra bakarsınız duruma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar