gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kontorlu turkcell hattım var uzun bir zamandır son kazığını attı bana yine turkcelli bir arkadaşla tam 25 dakika konuştum ve 70 küsür kontor gitti ilk faturalı hat kullanıyordum yarım saatlik bir konuşmaya(yine turkcell) 104 lira gelmişti sonra yine işte cell e üye birisiyle 15 dakika kadar konuştum konuşmadım 65 kontorüm gitti şimdi düşünüyorum, faturalı ve bu son yaptığım konuşma şehirler arası diye mi çok tuttu hadi bunu anladım kampuscell ile iştecell arasında niye bu kadar fark var bundan sonra ödemeli atıcaz demekki. ühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Turkcell i anlamıyorum ben 4 kontör gidiyor turkcelliyle konuşunca ama başka operatörle konuşursan 1 kontör gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Tarifenizi doğru seçin abi.. Ben 10 dakkası 2 kontöre konuşuyorum Turkcell'lilerle valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 250 kontor yükleyince geçerli değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Tarife incelemeden konuşup neden "Turkcell :(" diyorsunuz ben de onu anlamam yani. Biriyle cepten uzun konuşacaksanız ya bedava dakikanız olacak, ya da ona uygun tarifeniz. Yoksa tutacaksınız kendinizi, tutmuyorsanız da ödersiniz rahatlığın, konforun bedelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 1998 den beri turkcell kullanıyorum diğer hat kullananları anlayamıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 fakirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tarifeye göre bişey yok her türlü geçiriyo trcell bi yolunu bulup. aveanın gozunu yiyeyim kontr yokken bile konuşuluyo arada heehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yoo ben her zaman konuşuyorum turkcell ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben daha geçen hafta numaramı türksele taşıdım. avea evet ucuz ama bildiğin çekmiyor. ben cep telefonunu kullanamıyorum ki ucuz olsa kaç yazar? şimdi telefon adam gibi çekiyor en azından, pahalıysa da napalım az konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 para ile rezil olmak bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Tarifesini bilen turkcell'li mutlu turkcellidir. Turkcell de açık ara en iyi GSM operatörüdür bu ülkedeki. Pahalıdır evet ama yıllardır düşmeyen kalitesiyle ve sektörde lider oluşuyla o parayı sonuna kadar hak eder. Fistan'a katılıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Fistan said: 1998 den beri turkcell kullanıyorum diğer hat kullananları anlayamıyorum hala.+768765675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aslında bugünkü kazıklığın ardında avea var ya, artık nereye kadar devam eder bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Czentovic said: tarifeye göre bişey yok her türlü geçiriyo trcell bi yolunu bulup. aveanın gozunu yiyeyim kontr yokken bile konuşuluyo arada heehe. Turkcell her türlü geçiriyor diye bir görüşü kabul etmiyorum, kendi bireysel hattım 14 senedi Turkcell, hiç değişmedi değişmeyecek. Tarifeni doğru şekilde ayarlarsan kesinlikle saçma rakamlarla karşılaşmazsın. Turkcell sadece geçen sene sırf 3G altyapısı için 2.1 milyar TL yatırım yaptı, her yere takır takır 3G li baz istasyonları döşüyor, normal kapsamadan bahsetmiyorum bile. Vodafone + Avea geçen sene toplamda 1 - 1.2 milyar TL arasında bir zarar yaptılar. Her tarifenin bir maliyeti var şöyleki; senin ödediğin faturanın zaten 43% ü otomatikman devlete vergi olarak gidiyor. Geri kalan kısım tabii ki operatörün cebine kalan para değil, ara bağlantı ücreti (operatörlerin arasında yapılan aramalarda birbirlerine ödedikleri miktar) vb. birçok maliyet var. Avea ve Vodafone şu an herkese gel gel demek için karlılık oranlarını 1-2% lere düşürmüş durumda, ama bunu yaparken haliyle yatırıma para kalmadığı için birşey yapamıyorlar. Turkcell'in baz istasyonu sayısı diğer iki operatörün toplamından daha fazla. Geçen sene Türk Telekom Avea'nın 1.2 milyar TL'lik borcunu ödemeseydi bugün Avea yoktu, keza Vodafone ciddi şekilde Türkiye Vodafone'u satarak operasyondan çıkma arayışı içerisinde, çünkü umdukları gibi olmadı hiçbirşey. Borusan Telekom'u aldı, abone sayısını arttırmaya çalışıyor, 3 milyon abeone ile en çok abone geçişini biz sağladık diyorlar fakat 2009 yılında net 900.000 abone kayıpları var. Turkcell bir mobil operatör değil aslen bir teknoloji şirketi. Turkcell Teknoloji'de sürekli yeni icatlar hayata geçirilerek dünyaya lanse ediliyor. (örnek: mobil imza) Gelecek yeni teknolojiler ile pazar daha da genişleyecek. Şu an Visa cep telefonu ile ödeme sistemlerini test ediyor. Yakında cep telefonu ile ödeme devri başlayacak. Daha sonraki süreçte evinizdeki birçok elektronik cihaza SIM kart takılarak dışarıda cep telefonunuzdan çeşitli şeyler aktarılması öngörülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar