titanguard Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yeni nokia E72 aldım.Şu an iyi kötü memnunumda bir sorunum var.Kendi evimdeki WLAN'ı kullanmama rağmen kontör gidiyor.:S Bir baktım 3 kontör kalmış 150 kontörden.Kontörüde öglenleyin yuklemiştim.Bu mümkün mü?Nedeni ne olabilir. Acaba dısardan baglandıgım WLAN'lar mı kontör yiyor.Hiç bilmiyorum.Böle olması saçma degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 edge, 3g falan yemiştir kapamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Onu nasıl anlayabilirim.Gitti kontörcüklerim ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 soğuk su iç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 mokoko said: soğuk su iç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hayır ama cidden.Netteyken nerden anlıcam kontörlerin gittiğini.Bağlanıyorum evden bağlantı kesiliyor sayfayı yenileyip WLAN'dan evdekini seciyorum devam ediyorum.Yanlıs bir sey yaptıgımıda sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 girmicen abi nete telefonla kontor kullanırken. eğer nete girmek istiosan faturalıya geç ve guzel cebine gore bi tarife seç. kontorle olcak iş değil yani ole telefondan net falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Tamamda wireless kullanıyorum.Kontör niye gidiyorki.Net kullanan herkes faturalı kullanmıyor ki.Neyden gittiğini çözemedim.Yarın gidip bir soriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 WLAN ile bağlanırken gitmemesi lazım, telefonun kitapçığını falan iyi oku. Wireless kopunca kendiliğinde 3G'ye falan geçiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bende öle düşünüyorum.3g yemiş olabilir,kitapçığa bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bağlanırken neyle baglanayım diye sorması secenegini işaretle yoksa kafasına gore girip konturunu yiyordur buyuk ihtimal. birde otomatik have update falan eden bi program vara o falanyemiştir belki. Ama ilk işin nete girerken bana sor kardeş ben belirliyim secenegini ON yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mont Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 En temizi telefondaki GPRS - Internet ayarlarini sil sadece WLAN kalsin boylece istesede baglanti kuramaz. Yada operatorunu arayip GPRS - Data baglantini kapattir. Ama ilk yol daha kolay iki gun sonra kullanman gerekirse sadece ayar alip kullanabilirsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Windows Mobile olsa kapa dicem telefon özelliği ama ezik nokia'da yok öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Windows mobile yokken nokiada o özellik vardı be güzelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Aslında yukarda çıkan bağlantı işaretlerinden hangi yöntemle bağlandığın anlaşılabiliyor symbianda . Fakat sen sanırım telefonun ne zaman internete girdiğini fark edemiyorsun. Biraz daha dikkat ederek internet bağlantısı kullanabilecek programları vesaire gözterek internet bağlantı ücretini sıfıra indirebilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 online işlem merkezindne baksan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar