Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontörlerim nereye gidiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni nokia E72 aldım.Şu an iyi kötü memnunumda bir sorunum var.Kendi evimdeki WLAN'ı kullanmama rağmen kontör gidiyor.:S Bir baktım 3 kontör kalmış 150 kontörden.Kontörüde öglenleyin yuklemiştim.Bu mümkün mü?Nedeni ne olabilir.
Acaba dısardan baglandıgım WLAN'lar mı kontör yiyor.Hiç bilmiyorum.Böle olması saçma degil mi?
Mesaj tarihi:
Hayır ama cidden.Netteyken nerden anlıcam kontörlerin gittiğini.Bağlanıyorum evden bağlantı kesiliyor sayfayı yenileyip WLAN'dan evdekini seciyorum devam ediyorum.Yanlıs bir sey yaptıgımıda sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
girmicen abi nete telefonla kontor kullanırken. eğer nete girmek istiosan faturalıya geç ve guzel cebine gore bi tarife seç. kontorle olcak iş değil yani ole telefondan net falan.
Mesaj tarihi:
Bağlanırken neyle baglanayım diye sorması secenegini işaretle yoksa kafasına gore girip konturunu yiyordur buyuk ihtimal. birde otomatik have update falan eden bi program vara o falanyemiştir belki. Ama ilk işin nete girerken bana sor kardeş ben belirliyim secenegini ON yap.
Mesaj tarihi:
En temizi telefondaki GPRS - Internet ayarlarini sil sadece WLAN kalsin boylece istesede baglanti kuramaz. Yada operatorunu arayip GPRS - Data baglantini kapattir. Ama ilk yol daha kolay iki gun sonra kullanman gerekirse sadece ayar alip kullanabilirsin hemen.
Mesaj tarihi:
Aslında yukarda çıkan bağlantı işaretlerinden hangi yöntemle bağlandığın anlaşılabiliyor symbianda . Fakat sen sanırım telefonun ne zaman internete girdiğini fark edemiyorsun. Biraz daha dikkat ederek internet bağlantısı kullanabilecek programları vesaire gözterek internet bağlantı ücretini sıfıra indirebilirsin bence.
  • Yeni Oluştur...