Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL:Cuma 20:00 / Kasımpaşa - Beşiktaş

PZero

Öne çıkan mesajlar

umarım iyi oyuncu olur da milli takıma kadar yükselir. Milli takımda bile en çok ihtiyaç duyulacak mevkide oynuyor.

Koskoca ülkede 1 tane ön libero yetiştiremiyoruz futbol tarihimizin başından beri. Son dönemlerde bir tek Mehmet Topal vardı o da sürekli sakat, bir var bir yok. Milli takımda yıllarca adam bulamadık o bölgeye, 33'lük 1 sezon sakat yatmış devşirme Aurelio'nun yedeği yok takımda.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi geçmiş olsun lige havlu atma şenliklerine bu sezonda biz erken katıldık. gerçi bu rakiplerin ne yapacağı belli olmuyor 2 yıldır ne zaman havlu attık desek bize izin vermiyorlar ama bu bu
seneki beşiktaştan bir yol olmayacağını değiştirmiyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

durun hele bir bakalım yahu kaç hafta var daha belli olmaz...

ne bu acele, 1 hafta içinde kendinizi şampiyonluk potasına soktunuz, hemen ertesi hafta kendinizi şampiyon ilan ettiniz, hemen bi sonraki hafta da şampiyonluğa havlu attınız. Bu kadar değişken olmayın, daha bu haftalardan bisürü var böyle değiştirebilecek :)
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Khelben said:

@khalad: son mesajından sonra yazan hiç kimse fenerli değil. fyi.

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA

evet tam ZAAAAA olmuşum ahahahhaha

huun said:

abi italyanlar sittin senedir bu taktikle dünya futboluna damga vurdular, biz de oturduk izledik.

gerekirse 11 kişi defans yaparlar ne olacak? ha sonu kötü tabii bu anlayışın. 3-4 sezondan fazla sürmemesi lazım.

98 dünya kupasında Fransa'da benzer bir taktikle brezilya'yı yenmişti hatta. Bu anlayışın tek kötü yanı göz zevkinin sıfır olması takımı izlerken sürekli bir stres yaşatıyor taraftarlarına
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

umarım iyi oyuncu olur da milli takıma kadar yükselir. Milli takımda bile en çok ihtiyaç duyulacak mevkide oynuyor.

Koskoca ülkede 1 tane ön libero yetiştiremiyoruz futbol tarihimizin başından beri. Son dönemlerde bir tek Mehmet Topal vardı o da sürekli sakat, bir var bir yok. Milli takımda yıllarca adam bulamadık o bölgeye, 33'lük 1 sezon sakat yatmış devşirme Aurelio'nun yedeği yok takımda.

Aslında var ama Fatih Terim görünümlü Oğuz Çetin tabii ki almıyor milli takıma. Ozan İpek,Hürriyet,Selçuk İnan,Ceyhun Gülselam, Mehmet Topal,Necip Uysal v.s. bu adamları hazırlık maçlarında oynat gayette o bölgedeki açığı kapatırlar. Ama milli takımın başındaki zihniyet değişmediğinden oyuncularda değişmez kolay kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Yalnız Necip iyi topçu olucak ben çok beğendim o çocuğu Beşiktaş'ın geleceği olur yani

necipte bi şımarıklık havası sezdim ben daha o yaşında geçen maç deli gibi itiraz falan etti hakeme ama yetenekli gibi orası ayrı asıl kasımpaşada yekta var süper adam 25 yaşında bi de ben çok beğendim
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Yekta gibi adamlar böyle bir sezon ortaya çıkıp parlayan sonra Okan Koç,Gökhan Güleç gibi büyük takıma gidip sönen tarzda bir adama benziyor çok iyi oynuyor ama her takımda oynayacak bir adam değil bence zaten iyi oynamak ile iyi topçu olmak arasında fark var
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

ah ibrahim kaş ah yaktın koca takımı tek başına

tek bir kişiyi suçlamak zor açıkçası.

beşiktaş'ın kadro zaten şaheser değil ama ne yapıyorsa kadrosunun geniş olmasıyla yapıyordu.

çok üst düzey olmasada ligin üstünde bir kalite ve değişiklik yapıldığında kolayca yerine bir başkası konulabiliyordu.

bunu da yapamayınca beşiktaş'ın kadrosu kasımpaşa'ya karşı yetersiz kaldı.

tabi futbol bu. beşiktaş'ın bir çok pozisyonu oldu. bunlar gol olsa maç 4 golle bitse kimse bundan bahsetmezdi. ama sonuç ortada, beşiktaş'ın defansı herşeyi ve bu defans bozulduğu anda beşiktaş direk yokuş aşağı... :D dua edelim sivok/ferrari ikilisinden birine bir şey olmasın sezonun geri kalanında. yoksa 4.lüğü bile mumla ararız.

şu kadroda 1 kişi daha olsa sivok seviyesinde çok daha iyi bir durumda olurdu takım(hatırlayın ferrari gittiği dönemdeki halimizi) ama ligde böyle birşey...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...