Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0541 570 10 16 Bu numaraya Dikkat!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bu elde ettikleri kredi kartlarını nasıl değerlendiriyolar ? Sonuçta bu karttan para almak için bi sanal postan geçmesi lazım , e o zamanda hangi şirketten geçti , kim geçirdi , mal aldıysa bu mal nereye gitti vs gibi şeylerden heriflerin ertesi gün enselenmesi gerekmiyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

anneme de "kol saati kazandınız ! lütfen şu numarayı xxx arayarak hediyenizi alın." gibi saçma bi mesaj gelip duruyor. asdfz

O mesajı atan Turkcell kontör hattı diye bir kuruluş. Benim anneme de geldi, kadıncağız hakikaten kazandı falan sanmış nerden bilsin. Sonra bir baktım ki aramış orayı, kredi kartı numarasını falan veriyor. Bugün şanslı günümmüş falan diyor, karşıdaki elemanlar da hiç bozuntuya vermeden kart numarasını alıp işi bitirmeye bakıyor. Sonra aldım telefonu, karşıdaki kadına bir küfür etmediğim kaldı. Bu da yasal dolandırıcılık işte. Şirket kurarak dolandırmak.
Sosyal ağlarda paylaş

fsdfsd

gecende anneme mesaj atmışlar yok pepsi cekilişinden 40.000 tl kazandınız felan fişman aradım dedim hayırdır adam dio beyfendi hesap bilgilerinizi verin para yarın elinizde. dedim belge felan imzalamıcam mı gerek yok dio sizden hesap bilgisi alıp yatıracagız dedi

yürü git lan dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

hatta türkcelldeki numaraları şu:

0532 755 8888

bu numarayı ben 1 senedir kullanıyorum

arıyorum kontör yükleyeceğim diyorum
tamam özcan bey 1-2 teyit alıyorlar kredi kartımdan yükletiyorum dağda bayırda.
puan kazanma olayı da iyi.
hatta bi de gömlek göndermişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Aik0 said:

7558888 nolu numaradan mesaj geldi geçen ;
KONTOR HATTI ndan 100 kontor hediye! TURKCELL yetkili satış kanalı 7558888 Kontor Hatti ozel musteri temsilciniz NACİYE CETİN sizi arayacaktır. 1 2 saat sonra telefon geldi konuştuk naciye hanımla uzun uzun dersine iyi çalışmış otomatiğe bağlamış şekilde konuşuyordu her lafa verecek cevabı fln hazırdı. sallama bilgiler verdim en son kredi kartımı istedi kullandığınız karta özel kampanyanlar var eski müşterimiz olarak yararlanmanızı isteriz fln dedi. tamam veriyim dedim bunun üzerine kadın benden kredi kartımın ilk 4 rakamı hariç diger rakamlarını söylememi istedi benden güvenlik amacıyla ilk 4 haneyi sölemeyin diyor bide. 12345678910 hadi yallah dedim kapadım teli.

http://www.mobilnet.com.tr/index_en.asp
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Merhaba arkadaşlar bu tarz şeylere lütfen çok dikkat edin.

Bu insanlar birşekilde kişisel bilgilerimize ulaşıyor ve hakkımızdaki herşeyi öğrenebiliyorlar!!! Kredi kart numarası son kullanma tarihi ve güvenlik kodu dağil bir arkadaşımın başına geldi yapılan konuşmayı kayda alıp sanki sizi bu hizmetten yararlanmak istiyormuş gibi konuşturup onay alıyorlar, ardından hesabınızdan parasını çekiyorlar!!!

Banka hiçbir şekilde olamayacağını söylüyor fakat başımıza geldi mahkemeye başvurduk ve hala uğraşıyoruz...

Bu tarz insanlarla hiçbir şekilde muhattap olmayın!!!

Bizi dolandıran firma Best Grup adında sağlık hizmeti verdiğini söyleyen mafya bozuntusu insanlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell geçen gün beni kazıklamaya çalıştı.

Aradılar açtım, bir kızcağız konuşuyor "aylık faturanız bu ay 77 tl, turkcelliler ile şu kadar konuşmuşsunuz, diğer operatörler ile bu kadar. Gelin sizi 89 tl ye turkcelliler ile 5000 dakika diğer operatörler ile 1000 dakika tarifesine geçirelim" dedi.

Dedim benim diğer faturalarım ne kadar? Kız saymaya başladı, 77, 73, 66, 67, 63..civarı gidiyor.

Ee dedim ben neden şimdi 89 tl vermeye razı olayım sizce bu mantıklı mı?

Evet gayet mantıklı dedi.

Kıl oldum, gelin facebooktan event falan düzenleyelim bir gün boyunca turkcellliler telefonlarını kapatsın. Ciddiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...